Şimdi Ara

Genetik olan kalın baldır inceltmem mumkun mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
8.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cok kalin degil ancak ic taraflari yagli sallaniyor 74 kilo 1.78 boyundayim. Squad ardindan lanç calisiyorum 3er set içe dogru ve duz seklinde 10 - 15 kilo ile. Sizce ne kadar ilerleme olur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Eminim yağları yaksan bacakların çöp gibi kalır.
  • Çalışarak değil anca kardiyo yaparak eritebilirsin kas yaparsan daha çok buyur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hissetme

    Çalışarak değil anca kardiyo yaparak eritebilirsin kas yaparsan daha çok buyur.

    Hocam yaptığım squad 3 set 10 kiloluk squad hoca 70 kiloluk squad yapanların kas yaptığını söylüyor.
    Ben önce 30 dakika kardiyo yapıyorum koşu bandı ve uzay bisikleti daha sonra 3er set 15ten 10 kiloluk halter squad yapıyorum böyle asla kas yapamazsın dedi hoca.
    Bende üstüne basa basa kas yapmak istemediğim söylemiştim zaten hocaya amaç o kalın baldırdaki yağları eritmek çünkü hoca koşarak onları eritmen çok uzun sürer kardiyo + squad dedi birde sizlere sormak istedim.


    @Executor06
    Hocam aslında bacaklarım çok kalın değil iç tarafta yağlar çok olduğundan yürürken birbirine sürtüyor ve oturunca kocaman oluyor baldır dıştan bakıyorum baldıra gayet doğal ince.
    Sorun iç taraf o yüzden kardiyo + squad başladım inşallah işe yarar iç tarafı eritsem bacak dediğiniz gibi ince olacak.




  • Eskiden benim de öyleydi, düzenli yürüyüş yapmaya başladığımda oraların birbirine sürtmesinden pişik bile olurdu. Şimdi yağlar azaldı problem yok. Zaten bacak dediğin yağları iç kısımda biriktiriyor, vücut yağın azaldıkça oralar da azalacaktır merak etme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Executor06

    Eskiden benim de öyleydi, düzenli yürüyüş yapmaya başladığımda oraların birbirine sürtmesinden pişik bile olurdu. Şimdi yağlar azaldı problem yok. Zaten bacak dediğin yağları iç kısımda biriktiriyor, vücut yağın azaldıkça oralar da azalacaktır merak etme.

    Hocam zaten 66-67 kiloya kadar düzenli çalışarak diyetle inmeyi planlıyorum indiğimde iç yağlar giderse hayatımdaki bu sorunuda yok etmiş olacağım.
  • Zayiflamaya basladiginda bacaklarin da incelir. Bu nedenle kardiyo (kosu gibi) calisman iyi olur. Yaygin kaninin aksine, bacak kaslarinin arasindaki yaglar hucrelerdeki ATP mekanizmasini bozarak kaslarin gucunu azaltir. Zayifladikca bacaklarinin guclendigini hissetmen mumkun.
  • koşu bandı ve bisiklet

    25 dk. bisiklet 20 dk. koşu yeter
  • quote:

    Orijinalden alıntı: health_expert

    Zayiflamaya basladiginda bacaklarin da incelir. Bu nedenle kardiyo (kosu gibi) calisman iyi olur. Yaygin kaninin aksine, bacak kaslarinin arasindaki yaglar hucrelerdeki ATP mekanizmasini bozarak kaslarin gucunu azaltir. Zayifladikca bacaklarinin guclendigini hissetmen mumkun.

    hmm bay aynştayn neden tüm powerlifterlar yağlı sence ve 1000 lbs squat yapıyolar?????????????????????????




  • silgi1 S kullanıcısına yanıt
    Güzel soru, düşünmek lazım. Benim bahsettiğim, son 2-3 yılda yapılan araştırmalarda ortaya çıkmış bir olgu. Bahsettiğin powerlifterlardaki yağlanmanın ne düzeyde ve nasıl olduğunu incelemek gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.