Şimdi Ara

Genius, Mascom Bilgisayar güvencesiyle Türkiye’de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

                                 Genius, Mascom Bilgisayar güvencesiyle Türkiye''de.

     

    Türkiye Bilişim sektörünün önde gelen dağıtıcılarından Mascom Bilgisayar, KYE Systems Corp. ile distribütörlük anlaşması imzalayarak; Genius hoparlör, oyun kontrolörleri, kulaklık ve grafik tabletlerinin distribütörlüğünü üstlendi.

     

    Genius''un, birçok bağımsız test merkezi tarafından ödüllere layık görülmüş, yüksek performans ve kalitedeki ürünleri, Mascom Bilgisayar güvencesi altında çok yakında pazardaki yerini alacak.

     

    KYE Systems, 1983 yılından itibaren, Genius markası altında ürettiği, klavye, mouse, hoparlör, oyun kontrolörleri, kulaklık, grafik tablet vb. ürünlerini dünya pazarına sunmaktadır. Dört bini aşan çalışanı, Türkiye''nin de içinde bulunduğu, Avrupa ve Amerika''nın farklı noktalarındaki ofisleri ile bölgesel katma değer üretme konusundaki başarısı ile ön plana çıkmıştır.

    www.geniusnet.com

     

    1994 yılında Bilişim sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Mascom Bilgisayar, sektördeki son yenilikleri yakından takip ederek ithalatçı/distribütör kimliği ile bu yenilikleri iş ortakları üzerinden Türkiye''deki kullanıcılar ile buluşturan güvenilir bir dağıtım kuruluşudur.

     

    Mascom Bilgisayar''ın, her yıl yenilerinin katıldığı, aralarında Kodak, BenQ, HIS, A4-Tech, Biostar, Edimax, Zotac gibi kendi alanlarında öncü ve yenilikçi birçok dünya markası ile distribütörlük anlaşması bulunmaktadır.

    www.mascom.com.tr

     

     

     

     

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.