Şimdi Ara

Gerçek darbe evet çıkarsa yapılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Suriyede iç savaş çıkartıp suriyeli mültecileri ülkemize dolduran amerikadır. Türkiye, suriyelileri sınır dışı etmek istediği zaman amerika müdahelede bulunmuştur. Avrupa'ya ağabeylik yapıp , mülteciler Türkiye'de kalsın ve türkiyeye para yardımı yapılsın kararını veren de amerikadır. Sonuç olarak suriyelilerin Türkiye'de kalmalası sadece hükümetimizin kararı değildir.

    Peki amerikanın bundaki gayesi nedir ? Eğer başkanlık sistemi gelirse amerika Türkiye'deki suriyelileri silahlandırıp Erdoğan düşmanlığı güden bir terör örgütü meydana getirmek istiyor. Bu terör örgüt sayısı itibari ile fazla olacağı için ülkenin heryerinde bir iç savaş çıkması , heryerde bombalar patlaması muhtemel olacak. Durum çözülmez bir boyuta gelince amerika demokrasi ve suriyelileri temizleme bahanesi ile Türkiye'yi işgal edecek Erdoğan devrilip yerine daha uslu daha çok söz dinleyen başka birisi getirelecek.







  • ortadoğuda tek adam sistemi ile yönetilip huzur içinde olan bir ülke söyleyin bana ?



    evet çıkarsa bu ülkede sürekli iç kavga çatışma ve terör olacak.



    umarım hayır çıkar ve ülkede huzurun barışın ve rahatlamanın başlangıcı olur.



    bu baskı zulüm ve otoriter kafa yok olup gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suyriyeliler kimseye karşı silahlanmaz silahlanamaz çünki yemez bence,olasılıgı uzak bir teori haa bazı kararlar abdnin dayatması yalnız sanki türkiyenin altına yavaş yavaş dinamit döşüyolar gibime geliyo bunuda cahil halkı kullanıyolar birde rtenin asabi oluşunu zayıf noktalardan ortalıgı karıştırabilirler sonra gelsin demokrasi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deniz006

    suyriyeliler kimseye karşı silahlanmaz silahlanamaz çünki yemez bence,olasılıgı uzak bir teori haa bazı kararlar abdnin dayatması yalnız sanki türkiyenin altına yavaş yavaş dinamit döşüyolar gibime geliyo bunuda cahil halkı kullanıyolar birde rtenin asabi oluşunu zayıf noktalardan ortalıgı karıştırabilirler sonra gelsin demokrasi

    Şuan bile suriyedeki iç savaşın sebeplerinden birinin bizim hükümetimiz olduğunu bilen suriyeliler var bide bu fikrin onlara sürekli olarak aşılandığını düşün.
  • Kafan güzelmiş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

    Kafan güzelmiş

    sağol güzel olması daha iyi kafası uyanıkların ne yaptığını biliyoruz bu ülkeye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.