Şimdi Ara

Gerets'e kırgınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray'da isminin açıklanmasını istemeyen bir oyuncu, yaptıkları boykotun ilk gününde "Benim idmana çıkmam lazım" diyen Belçikalı teknik adamın kendilerini üzdüğünü söyledi.

    Galatasaray camiası, alacaklarını tahsil edemeyen futbolcuların idmanları boykot etmesiyle sarsılmıştı. Futbolcular dün akşamki idmanda 'grev'i bitirdi ama Galatasaray'ın isminin açıklanmasını istemeyen bir milli futbolcusu, yakın çevresine boykot kararı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Gündeme bomba gibi düşen kararı, yönetimin 7 Şubat'ta yapmayı söz verdiği ödemeyi gerçekleştirmemesi üzerine aldıklarını belirten futbolcu şunları söyledi: "Boykot yapacağımızı, idmandan önceki akşam Gerets'e söyledik. Bizi haklı bulan hocamız, arkamızda olduğunu yineledi. Ancak antrenman günü bir şeyler değişti. Ve Gerets bizi ikna etmeye çalıştı. Bunu başaramayınca da 'Benim idmana çıkmam lazım' dedi. Bu tavrından dolayı hocamıza kırıldık. Ama kendisine kızgın değiliz..."

    Bu tavrıyla, futbolcularının üzülmesine yol açan sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu ise dün boykotun sonlandığı idmandan sonra basın mensuplarının karşısına çıktı. Belçikalı hocanın toplantısındaki ana madde tabii ki boykottu... Oyuncularının protestosunun bittiğini söyleyen Gerets, "Hep beraber idmanlara başladık. Bundan sonra böyle şeyler yaşanmayacak. Bu protestoları birkaç futbolcunun üzerine yıkmak yanlış. Hepsi birlik içinde çalışıyor. Bu, sezon sonuna kadar böyle devam edecek. Çok keyifli bir çalışma yaptık. Tek kötü şey benim hakemliğimdi... Basından olayları büyütmemesini rica ediyorum. Şampiyonluğu kovalamaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.