Şimdi Ara

Geri görüş kamerası Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Araba aldım arkadaşım dvnox dn 770 double teyp hediye etti geri görüş kamerası ile birlikte bende işe koyuldum gerek forumdan gerek bazı videolardan yardım alarak tüm bağlantıları yaptım. Geri vites lambasindan kameraya ve video aktarim kablosuna çıkış verdim. Sonrasında teyp de aux sectigimde görüntü alabiliyordum. Otomatik geçmesi için mavi beyaz tetik kablosuna bağlantı yaptım fakat teyp aşağıdaki videoda göründüğü gibi gündüzden gece moduna alıyor kendini fakat geçişi saglamiyor boşa aldığımda tekrar gündüze geçiyor. Auxa bastigimda görüntü alıyorum.Teyp ayarlarında da herhangi bişey bulamadim.







  • Bağlantılar yanlış yapılmış gibi görünüyor, geri vitesi algılaması için bağladığınız 12v yanlışlıkla fardan gelen kablonun bağlanacağı yere bağlanmış o yüzden geri vitese aldığınızda far açılmış zannedip ekran ışığını kısıyor.
    Video giriş için kaç rca var teyp arkasında, o da yanlış olabilir, harici video kaynağı gibi algılıyor yoksa auxa basınca geri görüş kamerası çalışmazdı.

    Teybin arkasını ve kablo şemasını çekip atıverin bakalım.
  • Diğer video girişlerinde görüntü vermiyor.
    Geri görüş kamerası Hk.

    Geri görüş kamerası Hk.[
    Geri görüş kamerası Hk.Geri görüş kamerası Hk.

    Geri görüş kamerası Hk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 7 Eylül 2019; 19:22:32 >




  • Geri vites lambasından gelen tetiklemeyi 2- Back Video ( brown) yazan kabloya, kameranın rca jakını V1in yazan girişe bağlayacaksınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustyyyyy

    Geri vites lambasından gelen tetiklemeyi 2- Back Video ( brown) yazan kabloya, kameranın rca jakını V1in yazan girişe bağlayacaksınız.
    Dediğiniz gibi yaptım hocam hiç görüntü alamıyorum bu şekilde auxda görüntü vermiyor
  • Siz aux üzerinden mi görüntü almaya çalışıyorsunuz ben tam anlamadım. Yapmaya çalıştığınız şey geri vitese takınca kameranın kendiliğinden devreye girmesi değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustyyyyy

    Siz aux üzerinden mi görüntü almaya çalışıyorsunuz ben tam anlamadım. Yapmaya çalıştığınız şey geri vitese takınca kameranın kendiliğinden devreye girmesi değil mi?
    Evet hocam o şekilde olmasını istiyorum fakat dediğiniz gibi yapınca hiç görüntü alamadım. Aux olayı sadece tesadüfen farkettim orda görüntü verdiğini.
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekkürler hocam yardıminiz için sorunu çözdüm Brown yazan yerde bende hiç kablo bağlı değilmiş. 12 v kameradan gelen kabloyu degdirdigimde sorun çözüldü tamamen benim dikkatsizligim. Brown deyince direk kahverengi kabloya baglamistim ama bendeki kahverengi kablo başka bir yere gidiyor. 2 numaralı giriş bostaymis yani
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Halletmenize sevindim,
    Aracınız ve teybiniz hayırlı olsun
    Kazasız belasız sürüşler dilerim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.