Şimdi Ara

Getir, n11’i satmayı düşünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Getir, n11’i satmayı düşünüyor
    Türkiye’nin önemli girişimlerinden biri olan ve bir dönem 12 milyar dolar değerlemeye ulaşan Getir, son zamanlarda olumsuz bir tabloyla karşı karşıya. Geçtiğimiz günlerde Getir’in başta İngiltere olmak üzere Hollanda ve Almanya’dan çıkacağı haberleri basına yayılmıştı. Şimdi ise Getir’in henüz geçen yıl tüm hisselerini aldığı alışveriş platformu n11 satabileceği iddia ediliyor.



    Getir, n11’i satılacaklar listesine koyabilir



    Reuters’in şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre hızlı market ve yemek teslimat girişimi Getir, yatırımcılarla yeni bir yol haritası üzerinde görüşüyor. Bu yol haritasında seçenekler arasında n11’in satışı da bulunuyor.



    Getir, özellikle pandemi döneminde hızla büyümüş ve Batı Avrupa ila ABD’ye operasyonlarını taşımıştı. Ancak pandemi bitip insanlar fiziksel alışverişe geri dönünce firmanın kâr marjları düşüşe geçti ve yeni pazarlarda yapılan yatırımların maliyetinin karşılanması zorlaştı. Elbette n11’in satışı için şimdilik kesinleşmiş bir durum bulunmuyor ancak Getir’deki gidişat pek parlak görünmüyor.



    Ayrıca Bkz.Getir, İngiltere, Almanya ve Hollanda pazarlarından çekiliyor



    Firma geçtiğimiz yıl Fransa, İtalya, İspanya ve Portekiz pazarlarından çekilmişti. Halihazırda Türkiye, İngiltere, Almanya, Hollanda ve ABD pazarlarında bulunan Getir’in Türkiye ve ABD dışındaki pazarlardan da çekileceği belirtiliyor. Bunlar dışında Getir’in yine geçen yıl satın aldığı FreshDirect'i ve 2022’e aldığı Alman Gorillas'ı satabileceği belirtiliyor. Alman medyasına göre ise Getir, Gorillas'ın satışıyla birlikte 1.800 çalışanını işten çıkaracak ve 15 Mayıs itibariyle ülkedeki faaliyetlerini sonlandıracak.




    Kaynak:https://www.reuters.com/markets/deals/getir-mulls-sale-shopping-platform-n11-among-options-sources-say-2024-04-25/







  • Ne demişler "Hızlı koşan atın b*ku seyrek olurmuş". Pandemi de güzel para kazandılar pandemi bitince de aynı parayı kazanacaklarını düşündüler.

  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    aslında n11 pek güvenilir bir platform değil. pandemi veya sonrası ile alakası yok. nerede üçkağıtçı varsa orada satış yapıyor. platform da ekmeklerine yağ sürüyor.

  • Zararı böyle çıkaracaklar, güzel taktik sonrasında kendi firmalarını da uygun fiyata verirler, gelen parayı da yatır %50 faize, otur bir köşede 1-2 yıl bekle..

  • N11’in eski kalitesinden eser yok. Ürünler diğer sitelerden pahalı kupon ekleyince de onlarla aynı fiyata geliyor. Üstüne bir de kargo ücreti var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    Ben n11 için yazmadım. Getir pandemi döneminde hızlı bir yükselişe geçti sonra gaza gelip avrupaya açıldı n11 satın aldı. Pandemideki o hızlı para kazanma olayı bitince mali olarak zora düştü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 26 Nisan 2024; 19:41:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • n11 ve ptt avm; arayüzü sevimsiz, ürünlerinin hiçbirinde kullanıcı yorumu olmayan, öne çıkacak hiçbir özelliği olmayan ucube siteler oldu. halbuki n11 ilk çıktığında cıvıl cıvıldı

  • Nasıl ki n11 gittigidiyor u bitirdi, Trendyol da n11 i bitirdi. Bitmiş bir platforma hangi akla hizmet yatırım yaptılar anlamak mümkün değil. Pandemi sonrası dönemde kendi satış servislerinin hiçbir avantajı kalmadığı gibi, yemek kısmını da kendi haline bıraktılar. Halbuki yemek kısmını daha genişletebilirdi çünkü pandemi sonrası da bitmeyecekti, TrendyolGo mesela sonradan pazara girip yer edindi. Market kısmını da kendi satış yapmak yerine sadece kuryelik hizmeti verecek şekilde şekillendirebilirlerdi. Zira şu an Getir hem pahalı, hem de hızlı değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • N11 eski hali yok, trendyol ve hepsiburada, üzerine amazon. Satın alanın sağlam pr yapıp imajı düzeltmesi gerekiyor.

  • N11 Yurtdışından bağlantı kurulamayan tek site olarak tarihe geçecek.

  • son 1.5 yıldır N11'i pek kullanmıyorum öncesinde memnundum ama 1.5yıl uzun bir süre bu kadar homurdanıldığını bilmiyordum.
    Getir'in durumu ne kadar kötü bilemiyorum ama N11'i satabileceklerini düşünüyorsalar tipik kelepir alıcılar beklemeye koyulmuştur ucuza kapatabilecek duruma gelene kadar beklerler. Ticareti kötü yapabilir insanoğlu ama kendisinden nefret ettirmesi gidişatı kötü etkiliyor.

  • Batırmışlardı zaten, değişmesi iyi olur. Aldıklarında bi sevindik güzel şeyler yaparlar diye. Hakkını yemeyelim kupon oranları bayağı iyileştirildi ama sadece bu değil ki, fiyat olarak diğer sitelere göre yüksek olunca kuponsuz alışveriş olmuyordu.


    Ayrıca kafalarına göre üyelik sonlandırmalar da cabası.

  • N11 trendyol gibi sitelere ısınamadım nedense hangi siparişi verdiysem ya sorunlu ürün geldi yada gönderilmedi iptal edildi bence komple kapatsınlar.

  • Gittigidiyor'u aradı gözlerim. Mazi

  • Getir sıkıntılı bi site oldu. Şahsen n11.com bile getir üzerinden satılamayacak çünkü almak isteyen baya bi kargo ücreti ödeyecek. :D
    zamanında kullanmıştık hatırı var diye fazla yüklenmeyecem.

  • Tum marketler de getir gibi eve sipariş sistemi çıkarınca gelir düştü tabi sonra ki süreç nedir kapatma

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Is ortaklarına pek bir destekleri yok açıkçası satici mobil uygulamasını bile güncelleme yapmıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • N11 rekabette çok geride kaldı.artık toplayamaz kendini ama getir hayatına devam eder

  • N11 banlamış beni resmen hesabı kapatmışlar. 2021den beri alışveriş yapmamışım o yüzden mi acaba Getir, n11’i satmayı düşünüyor Valla işin özü kimsenin aklına gelmez oldu. Trend Hepsi ve Amazon sırtladı gitti.

  • Ben geçen 13.000tl'lik alışveriş yaptım. Şansa yaşıyoruz valla...


    n11'in internet sitesi değişti, o tarihten beri kimse bakmıyor.


    Halka arz etsinler. Getir, n11’i satmayı düşünüyor Getir, n11’i satmayı düşünüyor 

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.