Şimdi Ara

GetirYemek Yemeksepeti TrendyolYemek Ana Konu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
106
Favori
76.956
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ingiltere'de yemek yemek, marketten alis yapmak nasil turkiye'den cok daha ucuz olabiliyor gercekten anlamiyorum. Bir pound 38 tl oldugunu dusununce. araba, teknoloji fiyatlarina girmiyorum bile. Kiyafetlerimi bile orada alip geliyorum, hem de daha ucuz hem de turkiye'de luks gorulen markalar alabiliyorsun.


    Eski siparislerime baktim 2 ay oncesine gore yemek fiyatlari iki katina cikmis. Bense avrupa'ya gittigimde fiyati bir oncekinden dusuk buluyorum. Dunyada gida fiyatlarinin yukseldigi tek ulke Turkiye. 0 tarim yapilan ulkelerde bile gida fiyatlari dusuyor.


    Bir de ustune surekli olarak daha fazla vergi veriyoruz. ama bundan hepimiz sorumluyuz. hepimiz sikayet etmekten baska bir sey yapmiyoruz.

  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Sakın haa... birazdan vatan haini ilan edilebilirsin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Gıda enflasyonunda ilk 3 veya 5 teydik en son. 1 arjantin diğerleri de afrika ülkesi falandı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

    hocam internet zaten "Gıda fiyatları küresel düzeyde 2,5 yılın en düşük seviyesine gerilerken Türkiye’de Eylül 2020’den bu yana 40 aydır aralıksız yükseliyor." gibi basliklarla dolu.

    Saticilar alismis yukseltmeye, hobi olarak zam yapiyorlar hic bir sey olmasa bile.

  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Popeyes ile BK ile işlem tamam, müdavime de saydı iyi oldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Hocam nesini anlamiyor ya da sasiriyorsunuz ki? Gida enflasyonu diye bir sey var. Turkiye’de bu aldi basini gitti, İngiltere’de ise dususte. Turkiye’de uc haneli rakamlari gorduk, İngiltere’de ise tek hanede ve dususte.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçim öncesi para basılırken herkes ucuza kredi ile araba,ev vs alırken kimsenin sesi çıkmıyor herşey güzeldi. Şimdi bunun acıları çıkacak arkadaşlar  

  • ŞUNU İNCELEYİN: UK poverty: the facts, figures and effects in the cost of living crisis (bigissue.com)


    Siz batıyı gözünüzde çok büyütüyorsunuz, evet ülkemiz iyi durumda değil ama batı büyük bir çöküşte, özellikle barınma ve ısınma konusunda büyük zorluk içinde halkı. 60 milyonluk nüfüslarında 15milyon'dan fazla insan açlık sınırında yaşıyor, 5 milyonu aşırı derece yoksul yani karnını doyurmakta zorlanıyor.


    Ülkemizdeki en büyük sorun iktidar değil muhalefet olmamasıdır!

    Terörden hapis yatanlara selam çakan, kandil partisiyle iş birliği yapan şahısların işgal ettiği muhalefet olduğu ve bunlar %40-45 oy almaya devam ettiği sürece bu ülke düzelmez kolay kolay..


    Coğrafya kader, ateş çemberi içinde ülkemiz, her yerde sorun var, doğu komşulardan gelen terör tehdidi bitmek bilmiyor hala pek çok şehit veriyoruz maalesef, üzerine ülkemizde cirit atan ajanlar, paralı provakatörler, gençleri ırkçıya çevirmeye çalışan ödenekli bazı parti liderleri derken hep bir kaos düzeneği kuruluyor, basit bir maçta bile kaos planı devreye sokulmak istendi.


    Bunların artmasının sebebi nedir? Bizim içten içe bölünmemiz, sen şucusun, sen bucusun, seninki hain, benimki hain diye diye bizi birbirimize düşürdüler, biraz mantıklı düşünelim, çok basit adam teröristle kol kola açıkça yürüyor, özerklik vereceğim diyor sen de ona oy atıyorsun ve çıkıp ben en büyük Atatürkçüyüm, Türkçüyüm senin CB hain hırsız vs. diyorsun, insanları bu kafaya kim getirdi? Tamam sabaha kadar oturup iktidarı tartışalım, gerekirse dilekçeler yazalım vs. vs. ama artık ülkemizi peşkeş çekilecek hale getirdi insanlar ne üydüğü belirsiz partilere ve yöneticilerine iktidarı vermek için..


    Pandemiler, savaşlar, depremler, Trumpın bizzat TL'ye yaptığı saldırı herifin twitleri bile hala duruyor! ama sanki hiçbir şey olmuyormuş gibi tek suçlu bir adam bulmuşsunuz sabaha kadar küfür kıyamet, böyle olmaz bu işler.


    Sonra biz bunları yazınca da yorumlarımız siliniyor, siteden günlerce ban yiyoruz, neden? Doğru düşünmeye teşvik ettiğimiz için insanları, artık doğru düşünmek istemiyorlar, kahrolasıca ideolojileri baskın gelsin de gerekirse dünya yansın moduna girmiş insanlar, ama böyle olmaz, yazık!


    İşte görüyoruz şehitlere rahmet gazzeye selam mitinginde adamın biri 1000 yıllık tevhid sancağı taşıyor diye (Atatürk'ün bile cephede sayısız fotoğrafı var tevhid sancağıyla) yumruklanıyor, birileri çıkıyor ülke elden gitti naraları atıyor!

    Bu ülke bu moddan çıkmadığı sürece sittin sene düzelmez, kimse kusura bakmasın tek suçlu CB değil!





  • Bir de uzunca yazmış 'reyiz harika yeaa' diye. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    ülkenin düşürüldüğü bu halde dahi, şakşak yapıyorlar. adeta meşin , yüz değil bunlardaki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Kelimeler kiyafetsiz, akıl ve ruh sağlığı için en iyisi yok farzetmek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    en basit , en hesaplı olan lahmacun, tavuk döner vs. için kupon kovalayacak hale düşürdüler milleti. halen şakşak yapıyorlar. isyanım büyük.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    aynen öyle müdür.
    Bundan 3 yil önce millet tavuk döner, lahmacun nedir bilmezdi hatta yemezlerdi.
    En ucuz besinlerdi.

    Şimdi geçmişteki en ucuz besinleri bile kupon kovalamadan insanlar alamıyor.
    kimin parmağı varsa Rabbim diğer dünyada rahat uyutmasın onları.
    Net.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaypatronu -- 9 Ocak 2024; 12:50:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    kokoreç severdim. geçmiş zaman kullanıyorum, zira uzun zamandır satın alamıyorum. hayvanın bağırsağı bize olmuş lüks. tavuk eti şimdilik ulaşılabilir gibi göründüğünden, hayvancağızın her şeyini farklı bir yemek gibi sunuyorlar. onun bile bazı mekanlarda korkunç fiyatı olabiliyor. bize kesin ülke olarak bela okumuşlar. iki yakamız bir araya gelmiyor artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Keşke bela olayı olsa. Bilinçli yapılıyor. Bu birilerine fayda sağlıyor. İki kitle oluştu. Biri sosyal yardim ile geçinen muhtaçlar diğeri über zengin olanlar. Bu iki kitlede hükümetten memnun. Arada kalanlar ise bu iki kitleye bakıyor :) Seçmende yıllardır mutlu yapacak birşey yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Migros yemek ilk 3 siparişe söyle kazan kuponu otomatik gelmedi. Sepette de düşmüyor. Canlı destek talebinizi ilettik diyor 1 haftadır arayan soran yok. Kaç defa bağlanıp söyledim herkes güya iletiyor.

    Tarayıcıdan giriyorum yine gözüken indirim yok. Ben mi yanlış yapıyorum yakın zamanda kullanan var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Migros Yemek'te bugün 17-22 arası tüm restoranlarda 200 lira ve üstüne 70 lira indirim var ödeme adımında seçmek gerekiyor.

  • Trendyol Yemek harcamasına iade veren kart var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Papara kişiye özel % 10 maksimum 25 TL ile sınırlı, reklamlarından aşırı iğrensem de CardFinans Trendyol % 5 maksimum 50 TL ile sınırlı, PopyPara % 2,5...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt

    Tosla yüzde 5.

  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.