Şimdi Ara

GetirAraç'tan ilk kullanıma altlimitsiz 500 TL indirim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Getir mobil uygulamasından GetirAraç kısmına girdikten sonra duyurular bölümünden 500 TL indirim kampanyasını görebilirsiniz.


    Kampanya 31 Aralık 2023'e kadar geçerli



    GetirAraç'tan ilk kullanıma altlimitsiz 500 TL indirim!



  • geçen ayda vardı devam ettirmişler demek

  • sözleşmeyi iyi okuyun geçen gün polis normal bi cadde kenarında tabela olmayan yerde çekim yapmış arabayı götürmüş 425 tl cezayı 325 olarak ödeyip bana 375tl çektiler 50 tl hizmet bedeli sonra polis 600 tl çekici parası 60 tl otopark ücretiyle 660 tl yerime ödemişler benden 900 tl çekmişler yani hizmet bedeli altında saçmalık bu neyin hizmet i neyin bedeli bu 290 tl

  • lenskuresi kullanıcısına yanıt

    Aracın çekilmesi bi talihsizlik olmuş ancak bu sizin sorumluluğunuzda sonuçta en son siz park etmişsiniz oraya..

    Aracı gidip birinin ordan alması gerekliydi. Oraya personelin ulaşımı ve harcanan zamanı düşününce bu miktar aslında mantıklı geliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senged kullanıcısına yanıt
    Sorumluluk derken uyarı levhası olmayan bir yere koymak benlik bişey değil polis memurunun yaptığı bişey ama cezasını çektik bi daha sokak arasında yer arıcaz demekki 61/1 J aklınızda olsun :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lenskuresi kullanıcısına yanıt

    61/1 J = taşıt yolu üzerinde kamunun kullandığı giriş-çıkış noktalarının 5 metrelik yakın mesafesi içinde park etmenin yasak olduğunu ifade eder.

    Bu ihlal için uyarı levhasına gerek yok. Dönüş açısını ve cadde/anayol çıkışlarında gelen aracı görmeyi zorlaştırması sebebiyle mantıklı bir ceza. Eğer haklı olduğunuzu düşünüyorsanız zaten itiraz edin.

    Şahsen bende yeni başladığım işyeri önüne aracımı park ettim öğle arası baktığımda araç yoktu. Herhangi bir tabela olmamasına rağmen yangın borusu önüne park etmişim dalgınlıkla ve sonucunda aracım çekildi. Uyarı levhası olmadığı için kendimce haklı olabilirim ancak sonuçta yangın borusu önüne park etmiştim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 6 Aralık 2023; 11:5:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senged kullanıcısına yanıt
    Hemen şöyle söyliyim konumda yaklaşık 32 senedir oturuyorum bölgeye çok hakimim evimin üst sokağı ne yangın hortumu ne yaya yolu ne levha ne engelleyici birşey o yol komple avcılarq kadar dükkanlarla dolu o yol üzerindeki bütün araçları çekmiş olmaları gerek o halde öyleyse helal olsun ama diğer türlü düşünürsem hakkım haram zıkkım olsun o polis memuruna çoluğundan çocuğundan çıksın biz kolay mı kazanıyoruz parayı sicili vs yazıyo sorduğumda bi görevli memura sicil numaradan eski polis dedi bu numaradan artık evdeki tartışmaları stresi işine taşıdı sanırım bize denk geldi yapıcak bişry yok ödedik dahada oraya koymayız paraya ihtiyaç var herhalde

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.