Şimdi Ara

getz 1.5 110 hp ne yakar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar dizel araç almayı düşünüyorum getz de karar kıldım 1.5 vgt motor düşünüyorum ama bulduğum araç 110 beygir beygirinin yüksek olması yakıtınında yüksek olacağını düşündürüyor acaba bu beygirde getz model araçlarda yakıt bilgisi verebilecek olan var mı ?



  • bende merak ediyorum yokmu cevaplayan çünkü fabrika verileri ile gerçek birbirini tutmuyor kullananlar bilir
  • Konu takip, ben de dizel getz bakıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinekvalesi20

    Merhaba arkadaşlar dizel araç almayı düşünüyorum getz de karar kıldım 1.5 vgt motor düşünüyorum ama bulduğum araç 110 beygir beygirinin yüksek olması yakıtınında yüksek olacağını düşündürüyor acaba bu beygirde getz model araçlarda yakıt bilgisi verebilecek olan var mı ?

    2009 model 1.5 VGT getz kullanıcısıyım.Aracım orjinalde 88hp..Daha performanslı kullanmak için yazılım yaptırdım..Şu an 132 hp civarlarında..

    Yakıt olarak kullanıcıya göre değişmekle beraber şehiriçi sıkışık trafikte şu sıralar 7,5-8 lt civarı bi tüketim sözkonusu..Açıkçası yazılım öncesi şehiriçi 7 lt'nin altını görmedim..Dci ve multijet motorlarla kıyaslarsak 0,5-1 lt daha fazla yakıyor.Bulunduğunuz mevkide trafik sorunu yoksa çevremden kullananlardan duyduğum kadarıyla 6 lt civarı gezenlerde var.

    Şehirlerarası tasarrufa yönelik bi kullanımla ortalama 105-110 km ile 4,9 Lt yaktırdım..Daha da sakin kullanımla 4 Lt civarı bi ortalama yakalayabilirsiniz.Kısa mesafede kullanırsanız motor ısınmadığı için bahsettiğim değerlerden biraz daha fazla yakabilirsiniz.

    Not:Yaptığım ölçümler birebir depo hesabıdır.




  • Benim araba ortalama yazın 6 kışın da 7 lt civarında yakıyor.Bu sene daha bakımı da biraz geciktirdigimden şu sıralar şehiriçi 7-8 lt oynuyor.Zaten bu 110 hp çok bilinmez bir şey degil zira zaten era motorudur.Onların forumuna da bakılabilir yakıt konusu.
  • 2006 88 beygir crdi'de ayda ortalama 1000 km uzun yol yapıyorum 90 la gidiyorum genelde ortalama 4 lt yakıyor.İstanbul şehir içinde ise 6-7 arası yakıyor sakin kullanımda.Fakat babam kullanırsa 8 lt oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.