Şimdi Ara

Gezenti Çift - Gezi Rehberi ve Seyahat İpuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Gezgin Çiftin Türkiye ve Dünya seyahatlerinden derlediği notlar, ilginç detaylar, seyahat ipuçları ve tavsiyelerin yer aldığı popüler gezi rehberi.

    Okuyucularına, yaptıkları seyahatlerden gezi notları, seyahat ipuçları, en ucuz otel ve uçak bileti rehberleri, yeni rota tavsiyeleri, uygun ve lüks tatil destinasyonlarının yer aldığı interaktif içerikler üreten bir platform.

    Geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan Seyahat Sözlüğü, ürettiği liste list içerikler ile okuyucularının yepyeni yerler keşfetmesine ve farklı yeme-içme kültürlerini tanımasına olanak tanıyor.

    Uzun Süreli Schengen Vizesi Nasıl Alınır?, Amerikan Vizesi Nasıl Alınır?, Almanya vizesi ve İtalya vizesi gibi detaylı vize rehberleri sunan sitede ayrıca en ucuz konaklama ve uçak bileti bulma yöntemlerine de yer veriliyor. Seyahatleriniz öncesi gideceğiniz yer ile ilgili bilgileri araştırabileceğiniz ve tatillerinizde konaklamalarınızı çok daha uygun fiyata gerçekleştirebileceğiniz ipuçlarına ulaşabileceğiniz Gezenti Çift'i takip etmenizi öneriyorum.

    Gezenti Çift web sitesini ziyaret etmek için tıklayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 28 Temmuz 2017; 22:49:49 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.