Şimdi Ara

Gezi Parkı Olaylarını Desteklemeyenler? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
9
Favori
26.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • masumane başlayan bir protestoyu dış güçler fırsat bilip hükümete karşı (az çok haberleri takip edenler ip uçlarını yakalar) kullanmayı başardılar tabiki yurtiçinde taşeron bulmak zor değil herkes değil tabikide ama arada gösterıyı yaptıgını sanan düşüncesizlerde yok değil
  • Desteklemiyorum tabiki. Bu ülkede iyi şeylerin olması birilerine batıyor. Saf halkta neye destek verdiğinin farkında değil.
  • +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıkmakla ön plana çıkan bir eylemin hiç bir haklı tarafı olamaz.
    Hakkını, haksızlık yaparak arayamazsın. Adaleti, fitne ve fücûrla isteyemezsin.

    Rabbimizden, ülkemiz için huzur ve esenlik diliyoruz.

    Dursun Ali Erzincanlı

    Hepimizin göz bebeği İstanbul'umuza ve diğer şehirlerimize zarar vermeye başlayan bu eylemlerin devam etmesi kimseye fayda getirmez.
    Sadece bölgemizde ve dünyada gıpta ile bakılan ülkemizin itibarına zarar verir.

    Ahmet Davutoğlu


     Gezi Parkı Olaylarını Desteklemeyenler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 3 Haziran 2013; 22:52:51 >




  • gezi parkındaki ilk 50 kişilik grubu destekliyorum. polisin yaptığı müdahaleyi kınıyorum. polisin müdahalesinden sonra ilk gruba destekçi olan halkıda destekliyordum... ama sonra araya aşırı solcu gruplar, teröristler, vatan hainleri, provokatörler ve ajanlar karıştıktan sonra desteklemeyip bela okuyorum.. olay halkın yaptığı eylemlikten çıktı, halkın gücü, kalabalığı kullanılıyor, birilerinin ekmeğine yağ sürülüyor, çevreye ve ülkeye onca zarar veriliyor hala görmüyor mu? araya karışan zararsız halk...(ya görmek istemiyorlar yada aynı zihniyetteler) teröristlerle omuz omuza nasıl eylem yapıyorlar.. şaşıyorum. bunlar hep birbirimize saygı gösterememekten oluyor.. hemende fırsatı değerlendiriyor.. provokatörler. ayrıca insanların özgürlükleri kısıtlanmamalı isteyen içkisini içsin(içip sağa sola sarkıntılık etmediği, ailesine zarar vermediği, alkollü trafiğe çıkmadığı sürece).. isteyen başörtüsünü taksın istediği yere gidip istediğini yapsın. isteyen diğer insanların haklarına bir zarar vermediği sürece istediğini yapsın. hala insanların oy verdiği seçerek getirdiği insanları kendi kafalarına göre indirmeye çalışıyorlar. ve o yöneticilere oy vermiş insanlara ağza alınmayacak küfürler, hakaretlerde bulunuyorlar... insanın oy verme hakkına düşüncesine saygı göstermeyenler çıkıpta özgürlükten, demokrasiden, vatanseverlikten bahsetmesinler... önce insanlar birbirine saygı göstermesini öğrensinler.. son bir kaç günde inanın nefret ettim bir kısım insandan...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alparslan´

    2 yıldır halkı katleden esad a direnenlere ''terorist'' diyenler şimdi kendilerine ''devrimci'' diyor.

    Aradaki farklar da şu;

    Suriye'de babadan oğula lider esad.Protesto yapanlara ateş açılıp bomba atılıyor ve halk silahlanıp karşı koyuyor.

    Türkiye'de halkın oyuyla gelmiş tayyip.Protesto yapanlara gaz bombası.

    Kim devrimci kim terorist? Tükürdüklerinizi yalayın şimdi Gerçi yalasanız bile aynı değil ne olacak la sizin bu haliniz

    uyuyan halk uyandırılmaya çalışılıyor,
    bu protestolarda, iktidarın yanlış hareketlerini gözönüne almaktı
    ancak uyanan pek kimse olmadı...




  • Gezi parkı olayını destekliyorum sonrasını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuna çok dikkat ettimde yıllardır teröre yataklık yaltaklık yapmış olan g..ş avrupa nedense bizim yanımızda olduklarının nağralarını atıyolar ve 24 saat yayın yapıyolar sizce bu işte bir iş yokmu ciddi anlamda bu işte bi iş var ve bu işin için de az önceki alıntı yaptığım yazıyla ilgili yabancı örgütler var adamlar 2011 yılından beri bu olayı örgütlüyolar ve çok garip Direniş kelimesi de bunlardan çıkıyo Allah bu ülkenin cefakar fedakar insanlarını korusun inşallah.
  • Son kale de(İMF) düştükten sonra bu ülkede....
  •  Gezi Parkı Olaylarını Desteklemeyenler?
  • Desteklemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robert Knepper

    Yıkmakla ön plana çıkan bir eylemin hiç bir haklı tarafı olamaz.
    Hakkını, haksızlık yaparak arayamazsın. Adaleti, fitne ve fücûrla isteyemezsin.

    Rabbimizden, ülkemiz için huzur ve esenlik diliyoruz.

    Dursun Ali Erzincanlı

    Hepimizin göz bebeği İstanbul'umuza ve diğer şehirlerimize zarar vermeye başlayan bu eylemlerin devam etmesi kimseye fayda getirmez.
    Sadece bölgemizde ve dünyada gıpta ile bakılan ülkemizin itibarına zarar verir.

    Ahmet Davutoğlu


     Gezi Parkı Olaylarını Desteklemeyenler?

    Olay budur, haluk levent devrimcilerin kralıdır, o ki borç içinde yaşamasına rağmen kanser hastalarına yardım edendir. Sokaktakiler ise sözde sanatçılardır, sözde devrimcilerdir. Onlar asgari maaşi bir kuaföre verenlerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancndn -- 3 Haziran 2013; 23:04:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Az kaldı Gün'ün dediğine göre olaylar yatışınca forumda siyaset serbest olacak ondan yersiniz birbirinizi.Ban yersiniz bizde rahat ederiz.
  • Artık bitsin bu olaylar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wNchstR

    Desteklemiyorum ve vatanıma zarar verenleri siddetle kınıyorum.

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olaylar olurken o teröre lanet okuyan insanlar nerdeydi? Yanlarındaki terörist militanlar, ortalığı yakıp yıkarken bu İstanbul ahalisi nasıl görmrzden geldi benim aklım ermiyor? Sen orda gezi parkından ağaç kesiliyor diye eylem yapıyorsun, terörist gelmiş senin ensenden aklınca direniş gösteriyor. Buna nasıl izin verebiliyor İstanbul halkı hala anlayamıyorum? Onbinler orada olacak, 3-5 çapulcu olayı sapıttıracak millette onlara bakacak? Ne güzel be? Sonrada çıkacak bir çok vatandaş ben destekliyorum diyecek? Bu ülke satıldı da haberimiz mi yok lan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desteklemiyorum kesinlikle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elvis

    Biraz kafamız çalışsın artık aşağıdaki yazıyı çok iyi okuyun

    3) 2011’de Kuzey Afrika’dan başlayıp Suriye’ye yayılan “Arap baharı” küresel çetenin işidir. Sosyal medya ve Sivil Örümcek Örgütleri öne çıkmıştır. Devrilenler ABD’ye sırtlarını vererek o günlere gelmişti, fakat ABD çıkarları ile birleştirilen kişisel gelecekleri ABD’nin ve küresel çete içindeki ayrışmaların yeni yol haritasında yoktu. Toplumlar isyana teşvik edildi, turuncu devrimler meydana geldi, demokrasi, özgürlük lâflarıyla daha Amerikancı yönetimler oluşturuldu. Küresel çeteye bağlı örgütlerin başı çektiği hareketler sömürgeciliğe, ABD’ye karşı değildi. Turuncu darbeler Orta Doğu’dan önce Gürcistan, Ukrayna gibi ülkelerde gerçekleştirilmişti.

    Dönelim Gezi Parkına…

    31 Mayıs’ta akşam ve gece süren eylemlerde bulundum. İstiklâl Caddesindeki büyük kalabalıktan önce gerçekleşen eylemde, grubun önünde polisle tartışan bazı kişilerin kafasına taktığı kaskta “#OCCUPYTURKEY” yazması dikkatimi çekti.

    Tıvitırda da en çok kullanılan etiketlerden biri “#occupyturkey”di. Türkiye ve dünya gündemi listesinde ise en üstte “#DirenGeziParkı” vardı.

    Facebook’ta ise “Occupy Turkey” adlı sayfa, bu eylemler hakkında en hızlı bilgilerin paylaşıldığı, güncel gelişmelerin aktarıldığı sayfa oldu. Sayfa 1 Haziran saat 3.00 civarında 16 bin üyeye sahipken aynı gün saat 23’te 40 bin üyeye ulaşmış durumda. Büyük olasılıkla da eylemlerin gidişâtı bu sayfadan yönlendirilmeye çalışılacaktır.

    “Occupy” işgâl etmek anlamına geliyor. Bu slogan ilk kez 2011’de Wall Street’teki eylemler için kullanıldı.

    "Occupy Wall Street" eylemlerinin başını OTPOR-CANVAS çekiyordu. OTPOR, Balkanlarda ortaya çıkmıştı ve Yugoslavya'yı parçalayan "sivil" direnişleri örgütlemişti. ABD'nin dış ülkelerdeki satılık görevlileri beslemek için kurduğu NED'den aldığı destekle ABD'nin "devrim" plânlarını gerçekleştiren bu örgüt daha sonra isim değiştirerek farklı ülkelerdeki "sivil" operasyonlarda da kullanıldı. CANVAS, OTPOR'un kurucuları tarafından kuruldu ve OTPOR çalışmalarını yine dürdürdü.


    bunu banu avar'ın sayfasından mı alıntıladın ?
    Mustafa yıldırım'ın sivil örümcegin agında kitabından alıntı var.Simdi acagım kitabını eger dogru ise gözyaşlarına bogulabilirim.
    Bu yazının devamını gösterebilir misin ?




  • schindler's list gibi ilk mesaja destek vermeyenlerin listesini ilk mesaja yazın.
    kendisi gibi düşünmeyen sözde aydın ve demokrat arkadaşlarımız için bloklama kolaylığı olur.
  • içki düzenlemesi anlatılmıyor ki insanlara zannediliyor ki içki yasaklanıyor hayır iş geregi yurtdışına gidip gelen arkadaslar anlatıyorlar otobanda paralı yolda içiki satılmaz publar dışında içki bulamassın bunun gibi avrupaya uyumlu düzenlemeler geliyor evinin yanındaki parkta içki içilmesini istermisin burdaki birçok kişi hayır diyecektir evinde içene birahanelerde içenlere içmeyin mi denıyor ama alıs veriş merkezinde küçüçük çocuklara içki servisi yapan sözde tanıtım yapanlara kimse ses çıkarmıyor neyse konu bu değildi kafanı şişi,rdim kusura bakma

    iki gündür yenibosnada sözde tencere tavalı salakça eylem yapanlar hastası var işçisi var ne saygısız insanlar var git protestonu taksimde yap
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.