Şimdi Ara

GG'de satılan Sony MH-EX300AP kulaklıklar orjinal mi? SAHTEYMİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Sony'nin MH-EX300AP kulaklığını GG'de gördüm, kargo dahil 29 lira civarına birkaç farklı satıcıda mevcut. Hepsiburada'da EX110 bile 79 lira gibi fiyata satılırken bu ürünler gerçek midir acaba?

    Ürün açıklamalarında birinde "Sony Xperia Z telefonların kutusunda çıkan kulaklıktır." yazıyor. Yani kutulu v.b. değil, oem olarak yurtdışından geliyordur diye düşünüyorum.

    Ürünü bilen, alan deneyen var mı? 29 liraya bedava.

     GG'de satılan Sony MH-EX300AP kulaklıklar orjinal mi? SAHTEYMİŞ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 27 Ağustos 2014; 11:06:30 >







  • Sipariş verdim kargo dahil 29tl'den. Beğenirsem kalır, beğenmezsem iade ederim. Kendi soruma da cevap bulurum belki :)
  • Ürün sahte ve sesi teneke gibi.

    Kulaklık bugün geldi. Oem bir ürün olduğu için ağzı kilitli beyaz poşette geliyor. Görüntüsü kaliteli fakat atrix, s3, mp3 player ve bilgisayarda denedim. Fiyatının bu kadar ucuz olması ve ebayla amazonda kaynamasından dolayı şüphelerim doğru çıktı.

    Sesi denediğim diğer basit kulaklıkların yarısı kadar çıkıyor.
    Bass diye birşey yok teneke gibi ses çıkıyor, sarkı sözleri boğuk.
    Ekstra silikon kulak tıpaları yok, üzerinde standart gelen tıpalar var.

    Amazon.com da ürün modelini aratınca çıkan yorumlarda imitasyon bilgisi verenler var.

    Ürünü cayma hakkımı kullanarak iade edeceğim.
  • slm, Sony nin MH-EX300AP kulaklığından almayı düşünüyordum kargo dahil 30 TL sahibinden.com da 2. el olarak bir vatandaş satıyor. Araştırdım ve DH de kulaklıkla ilgili bir 20 Ağustos 2014 tarihinde teknoturk adlı kullanıcının yazdıklarına ulaştım. Kulaklığı kendisi de merak etmiş GG dan satın almış denemiş ve taklit olduğunu gerçek olmadığını anlamış. Ben de almaktan vazgeçtim. Peki şimdi sony nin hangi kulaklığını almalıyım kim yardımcı olacak bana sony nin MDR 31 diye bir kulaklığı daha var kutulu satılıyor fiyatı 109-159 TL arasında bu kulaklığı yada başka bir kulaklık ama sony marka olacak tavsiye edebileceğiniz varsa yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden ilgilenen ar @teknoturk kadaşlara teşekkür ederim.
  • Ben forumda satılan Mdr ex300 sl model kulaklıktan aldım iki kere biri 2010 da biri geçen sene veya önceki seneydi sanırım çok memnunum ses kalitesinden araştırabilirsiniz geçmiş olsun bu arada ben gittigidiyordan sakız bile almam nerede sahte ürün var hepsi o sitede
  • Ben de buaralar Mh750 model kulaklık çok görüyorum N11.com sitesinde ve almayı da düşünüyorum aslında Xperia Z2 telefonum için ama daha sonra sahte olma ihtimalinden dolayı Hepsiburada sitesinde indirime girmiş bu kulaklığı düşünüyorum. Acaba nasıldır? Uyumlu olur mu Z2 ile? Kulaklık ayarlarında modelin ismini göremedim de, görüşlerinizi bekliyorum.

    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd802856&categoryId=60004547
  • Geçen gün GG den almıştım. Bugün iade ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.