Şimdi Ara

Ghost EMP Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi şuan Terran oynayanların Protoss a karşı yaptığı klasik şeyler MMM build i siege tank,raven ve ghost ile desteklemek oluyor.Raven siege tank MMM hepsine çözüm üretiyorum ama işin içine ghost girdiği zaman yalan oluyorum.Tam iki ordu birbirine girecekken 4 tane ghost un attığı EMP ile high templarlar,zealotlar ve stalkerlar resmen yalan oluyor.Kapışmadan önce özellikle gidip ghostları tek tek öldürme gibi bir fırsatım da yok.Siz protoss oynarken ghost emp olayına nasıl çözüm üretiyosunuz?



  • Ne yazık etkili bir çözüm yolu yok.
    Eğer savaş meydanda ise kaçmak ve shieldları doldurmak en etkili çözüm, ancak ghostun da yeni EMPler için enerjisi dolacak, yani bu ancak geçici çözüm.
    Ama Savaşa girmeden yapılması gereken şey High Templarları arkadan getirmek.
    Olası bir EMP onların enerjilerini götürmesin ki sen de EMPye karşı güzel birkaç Psionic atabilesin.
    Aslında feedback ile Ghostları öldürebilirsin ancak bu pro olmayan bir rakibe karşı ve ancak senin mikron çok iyiyse mümkün.
  • Force field kullanarak dar alanda birlikleri yok etmeyi denesen ghost arkada kalcagından range i ne girmeme gibi bi şansın olur (yeni oyuncuyum )
  • sc2 pek oynamadim, usta olmasam da sc1 den kalma tecrubeme gore;


    vurkac taktikleriyle mineral bolgelerine saldirip oyunu uzatmaya calismalisin. rakibi biktirip usandirmak, dikkatini dagitip saglikli dusunmesini engellemek temel amac. oyun sonunda toss zaten oldukca kuvvetli. oyun sonuna fazla hasar almadan ulasirsan kazanma sansin cok artar.
  • Feedback dışında çözüm görünmüyor bana göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.