Şimdi Ara

G.I. Joe: Snake Eyes | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • G.I. Joe: Snake Eyes | PS5 | ANA KONU

    G.I. Joe: Snake Eyes | PS5 | ANA KONU


    Hasbro Büyük Bütçeli Bir G.I. Joe Snake Eyes Oyunu Üzerinde Çalışıyor.

    Adı açıklanmayan oyun, Hasbro'nun iddialı şirket içi oyun geliştirme planlarının bir parçası.



    Güncelleme :


    Şu anda geliştirilmekte olan AAA GI Joe Snake Eyes oyunumuz için ilk geliştirme güncellememizi paylaşmaktan heyecan ve gurur duyuyoruz! Bu son derece yetenekli ekibin ve ortaklarımızın bizi bulunduğumuz noktaya getirmek için harcadıkları tüm emeklerle inanılmaz derecede gurur duyuyoruz.



    Geliştirici : Atomic Arcade


    Yayıncı : Atomic Arcade


    Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.


    Resmi Site : https://atomicarcade.com






    İçerik Güncelleniyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 20 Temmuz 2023; 10:1:31 >







  • Geliştirilmekte olan AAA GI Joe Snake Eyes oyunumuzun ilerleyişi ve büyüyen stüdyomuzla ilgili bazı heyecan verici haberleri paylaşmak istedik.


    Geçtiğimiz günlerde Wizards of the Coast'un liderlik ekibini Raleigh, Kuzey Carolina'daki stüdyomuzda ağırlayarak GI Joe Snake Eyes oyununun konseptini geliştirdiğimiz son bir buçuk yıldaki ilerlememizi paylaştık ve Konsept aşamamızdan resmi olarak çıktığımızı ve geliştirmenin Üretim Öncesi aşamasına başladığımızı paylaşmaktan inanılmaz gurur ve heyecan duyuyoruz! Bir sonraki aşama olan Üretim Öncesi, oyunu ve ekibi tam Üretime ve ardından piyasaya sürülmeye hazır hale getirmeye odaklanacak. Geliştirme hatlarını tamamlamak, görsel ve performans hedeflerini belirlemek ve bunlara ulaşmak ve oyunun son sürümünün bir parçası olacak oyun döngüleri, teknoloji, özellikler, mekanikler, sanat ve sesin nihai kalite kesitini gösterecek dikey bir dilim kilometre taşıyla sonuçlanmak gibi birçok önemli şey üzerinde çalışacağız. Ekip bu noktaya gelmek için inanılmaz derecede sıkı çalıştı ve yaptığımız işten ve yaptığımız oyundan daha fazla gurur duyamazdık!


    Buna ek olarak, geliştirme ekibimizi çekirdek liderlik grubumuzdan, dünyanın dört bir yanında bulunan süper yetenekli, çeşitli ve tutkulu geliştiricilerden oluşan güçlü bir çapraz fonksiyonel ekibe dönüştürdük. Sadece AAA GI Joe Snake Eyes oyunumuzun yaratılmasına katkıda bulunmakla kalmayıp aynı zamanda ekibimizin ve stüdyomuzun geleceği için kültürel temel oluşturan bu kadar yetenekli bir geliştirici grubuyla çevrili olmak inanılmaz derecede ilham verici ve alçakgönüllü. Ekibimizdeki herkes temel değerlerimizi yansıtıyor ve her gün yaptıkları katkılarla tüm ekibimizin kalitesini yükseltiyor.


    Ekibimizin büyümesi ve daha fazla işbirliğini teşvik etme arzumuzla Raleigh, Kuzey Carolina'da fiziksel bir stüdyo alanı inşa etmeye karar verdik. Wizards of the Coast ve Hasbro'nun desteğiyle bu yılın başlarında 1. aşamayı tamamladık ve öngörülen ekip büyümemize uyum sağlamak için önümüzdeki yıl 2. aşamaya başlamayı dört gözle bekliyoruz. Tüm rollerimiz tamamen uzaktan yürütülüyor ve kimsenin ofise gelmesini zorunlu tutmuyoruz, bunun yerine davetkar ve işbirliğine dayalı bir alan inşa edersek ekibin doğal olarak burayı kullanmak isteyeceği yaklaşımını benimsedik ve durumun böyle olduğunu söyleyebiliriz. Raleigh ekibimiz her gün ofiste ve uzaktaki ekip üyelerimizin çoğu ilişki kurmak, işbirliği yapmak ve yaratmak için stüdyoyu ziyarete geliyor; bunun ekibimiz ve gelişimimiz üzerinde büyük bir olumlu etkisi oldu.


    Bu yıl Atomic Arcade'de bizim için çok heyecan verici bir yıl oldu ve Konsepti tamamlayıp Ön Prodüksiyona başlamak gibi ilk büyük hedefimize ulaştığımız için çok gururluyuz. Tüm bunlar Atomic geliştirme ekibinin yetenekleri ve birlikte çalışma şansına sahip olduğumuz harika ortaklar sayesinde oldu!



    Blog :

    G.I. Joe: Snake Eyes | PS5 | ANA KONUatomicarcade.com
    Atomic Arcade - Development Update #1 - GI Joe Snake Eyes Game
    https://atomicarcade.com/news/development-update-1-gi-joe-snake-eyes-game




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.