Şimdi Ara

GİGABLUE 800 MÜ GOLDMASTER 1090 MI YOKSA NEXT PANDORA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BU 3 CİHAZ ARASINDA KARARSIZ KALDIM.

    SİZCE

    GÖRÜNTÜ, FARKLI TPDEKİ KANALLARI KAYIT, WEB BROWSER ANLAMINDA HANGİSİNİ SEÇMEK GEREKİR. TABİ FLASH DESTEĞİ ÖNEMLİ



  • flas destegi sadece pandorada var ben kullaniyorum pandoranin biraz eksikleri var yeni yazilimla baya kullanisli oldu bir kac yazilim sonra daha iyi olur ilk baslarda zor geliyor ama kullandikca alisiyor insan uydu ozellikleri olarak diger ikisi daha iyi ama internet ve multimedya ozellikleri olarak ben pandora diyorum kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet 0534 -- 17 Haziran 2013; 17:15:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet 0534

    flas destegi sadece pandorada var ben kullaniyorum pandoranin biraz eksikleri var yeni yazilimla baya kullanisli oldu bir kac yazilim sonra daha iyi olur ilk baslarda zor geliyor ama kullandikca alisiyor insan uydu ozellikleri olarak diger ikisi daha iyi ama internet ve multimedya ozellikleri olarak ben pandora diyorum kolay gelsin.

    EKSİKLERİ VAR DERKEN HANGİ ANLAMDA EKSİĞİ VAR.
  • uydu yonunden kullanimi biraz zor birazdaha gelismesi lazim menunun daha basit olmasi gibi mesela kanal siralamasi menu bolumu daha dogrusu biraz degisik alismak gerek androidli cihaz uydu alicisi yeni bi urun ama zamanla cok daha iyi olabilir next macina 3 D inceleyin derim ben youtube next pandora hd yazarsaniz videolari var daha iyi fikir edinirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydu yönünde en başarılı olan gigablue modelleridir. Enigma2 işletim sistemiyle 10dan fazla grubun düzenlediği yazılımları yükleyebilirsiniz.

    Goldmaster normal uydu alıcısı gigablue gibi açık kaynak kodlu cihazla karşılaştırılmaz bile.

    Android tabanlı uydu alıcıları da henüz dvb alanında android başarılı değil. Bir çok yerde kısıtlamalar var. Root kontrolü yok.

    Bu cihazlar arasında benim tavsiyem gigablue modelleridir.
  • Görüntü sizin için ilk sıradaysa kathrein ufs 913 ü tavsiye ederim.Sti 7105 işlemci kullanır.Ki sti işlemcide amiral gemisidir.Resim işleme kalitesi üst düzeydedir.Ayrıca çift tuneriyle farklı tp kayıt özelliği de vardır.Ama diger özellikler (mesela web ve paylaşım gibi) agır basıyorsa enigma 2 li cihazları tavsiye ederim.Giagblue Quad onlardan biridir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _MALCOLMX_

    Görüntü sizin için ilk sıradaysa kathrein ufs 913 ü tavsiye ederim.Sti 7105 işlemci kullanır.Ki sti işlemcide amiral gemisidir.Resim işleme kalitesi üst düzeydedir.Ayrıca çift tuneriyle farklı tp kayıt özelliği de vardır.Ama diger özellikler (mesela web ve paylaşım gibi) agır basıyorsa enigma 2 li cihazları tavsiye ederim.Giagblue Quad onlardan biridir.


    Web önemli değilde.. Paylaşım, en azından oscam randımanlı çalışıyor mu?
  • Evet bu kıyaslamada Gigablue hd 800 modelleri yazılımsal olarak daha avantajlı olduğu için kıyaslama yapmak yanlış olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.