Şimdi Ara

GIGABYTE 965P-S3 sata kitlenme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 gün öncesine kadar normal çalışan sistem şimdi 10sn'de bir 1sn'lik kitlemeler yapıyor bilgisayarı komple kitleyip bırakıyor. Sata slotlarını değiştim, bios güncelledim, en son driverları yükledim ama yine aynı fakat ide harddisk e sistem kurduğum zaman sorun yoq normal çalışıyor. Bu düzelebilecek bi sorun mudur? yoksa anakartımı değişeceğim?(benim tahminimce sorun anakartta gözüküyor)



  • arkadaşım aynı anakart ile aynı sorunları yaşamaktayım benim 1- 2 aydır sistem aptallaştı format atıyorum hdd 'i farklı slotlara takıyorum düzelir gibi oluyor ancak yine düzelmiyor.Harddiskim hddtune de 3 mb / s okuma hızına düştü. sorun hdd dir diye gittim yeni bi tane aldım ancak sorun yine devam ediyor. yardımlarınızı önerilerinizi bekliyoruz arkadaşlar!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: peaceecaeq

    arkadaşım aynı anakart ile aynı sorunları yaşamaktayım benim 1- 2 aydır sistem aptallaştı format atıyorum hdd 'i farklı slotlara takıyorum düzelir gibi oluyor ancak yine düzelmiyor.Harddiskim hddtune de 3 mb / s okuma hızına düştü. sorun hdd dir diye gittim yeni bi tane aldım ancak sorun yine devam ediyor. yardımlarınızı önerilerinizi bekliyoruz arkadaşlar!!!

    Sata disklere sistem kurunca benimde okuma hızı epey bi düşüyor. Şu an sistemi ide hdd ile kullanıyorum satalardan hızlı çalışıyor. Tamir ettirmeye çalışacam olmazsa yeni anakart alacaz mecbur artık sata hdd leri ide lerden yavaş kullanmak pek içiaçıcı değil :D Düzelir gibi oluyor demişsin bende de aynı sistemi ilk kuruyorum herşey normal sonra driver ve programları kurmaya başlayınca takılmaya da başlıyor. Programlarda virüs felan var desem aynı programları ide hdd ye kurduğumda hiç bi sorun yok. Ide hdd takılı iken sataları taktığım zman sistem yığılıyor. Muhtemelen anakart sata girişleri uçtu. Bende 2 hdd vardı yoksa bende hdd'den şüphelenirdim. 2 hdd aynı anda bozulacak hali yokya :D




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.