Şimdi Ara

█ Gigabyte 970A-UD3P Kullanıcıları █ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
11
Favori
26.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar UD3P ile kullanılacak SSD önerebilirmisiniz 200 tl kadar bişi
  • Ramleri hallettim bios da profile 1 adında bi seçim ekranı vardı ram xmp bölümünde onu seçince 1600 mhz e çıktı.
  • Selamlar. PS/2 girişli klavyeyi tanıyor ama aynı bağlantı noktasına fareyi taktığımda tanımıyor. 1 tane usb klavye alıp, memnum olduğum PS/2 faremi kullanmak istiyorum. Fareyi tanıması için biostan ayar gerekiyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 20 Mayıs 2015; 17:29:40 >
  • Bunu hiç bilmiyorum. Uzun zamandır usb girişi kullandığım için (mekanik klavye alırsam ps/2 kullanabilirim) bilgim yok nette bakıp bulmaya çalışırım.
  • Bulursan çok sevinirim. Şu da işe yaramadı:

    http://www.vatanbilgisayar.com/slx-145-ps2-to-usb-adaptor.html?srt=UP
  • bu anakartun usb girişlerine telefon baglandımı neden aktarım yapılmıyor gormuyor yazılım yuklenmiyor hiç bi girişinde aktarım yapılmıyor nası bi anakarttır anlamadım usb3 yazılımını guncelledim aktarım olmuyor ne yapmam lazım
  • Ekleyin hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ynahit

    ben bu anakartı 965 ile kullanıyorum,

    yaşadığım problemler;

    - pc güç tasarrufu için monitörü kapattığında bazen moddan çıkamıyor, resetliyorum.

    - bazen bir usb aygıtı taktığımda algılamıyor veya arızalı görüyor, çıkarıp tekrar taktığımda düzeliyor.

    - manuel voltaj girdiğimde pc birkaç defa açılıp kapandıktan sonra, yani birkaç gün sonra voltaj biosta default (1.448) ayara dönüyordu en sonunda 1.404 voltu kabullendi. ( 1.404 den daha düşük ve daha yüksek voltajları denedim ) belki bendeki işlemciden olabilir veya fx işlemcilerde bu tür problem çıkmayabilir.



    belirttiğim problemler easytune 6 programını kaldırdıktan sonra tamamen geçti.

    işletim sistemi win 8.1 64 bit




  • yav bu gigabyte anakartların bios'unda mause niye kullanılamıyor uefi menüsünde fare çalışmıyor yada çok yavaş haraket ediyor.
    pentium G işlemcili hem'deki bilgisayarların anakartıda gigabyte ve onlarında uefi menüsünde fare hareket etmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 14 Haziran 2015; 12:02:54 >
  • Arkadaşlar yeni aldım fakat ses sorunun bir türlü çözemedim.Kartla birlikte gelen Via ses driverinın yükleyince ses çıkmıyor driverleri kaldırınca ses normale dönüyor ama bu seferde ön panel çıkışları aktif olmuyor ne denediysem bir türlü çözemedim.Yardımcı olabilecek var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodoplu12 -- 14 Haziran 2015; 21:02:45 >
  • Arkadasar diski gbt yaptim bios tan uefi kurulumlarini ayarladim ancak uefi kurulum inatla gerceklesmiyor sadece mbr diske yukleniyor windows.Ayrico boot'tan uefi olarak baslatiyorum olmuyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar

    Windows 7 64 bit kullanmaktayım. GA-970A-UD3P (Rev 1.0 ) Anakartta Ses sorunları yaşıyorum. Cd si yok malesef. Siteden Win7 için en son driveri yüklüyorum. Speaker den Ses kesik kesik geliyor. Kasanın önündeki panele kulaklığı takınca ses arkadan kesik kesik gelmeye devam ediyor. Kulaklığa ses gelmesi için ayarlardan varsayılanı kulaklın seçince ses normal. driveri kaldırıp windowsun bulduğu driver ile ses arka speakerden normal geliyor. kulaklığı öndeki panele takınca ses gelmiyor. Gelmesi için manuel olarak kulaklığı varsayılan ayarlayınca arkadan ses kesiliyor. Kulaklıktan geliyor. Via nın sitesinden vt2021 için sürücülerlede denedim sonuç aynı. Sanırım bu Driver sorunundan kaynaklanıyor. Elinde Düzgün çalışan driver varsa benimle paylaşabilirmi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tukre -- 10 Ağustos 2015; 14:54:04 >
  • Herkese selam 5 aydır sistemi usengeclik toplayamadım ve artık bu işi bitirmeye karar verdim lakin ram konusunda kararsızım anakartın desteklenen ramler listesinde goremedigim http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-8gb-hyperx-savage-red-ddr3-1600mhz-cl9-pc-ram.html su kingston rami kullanan yada herhangi bir sorunla karsılasan varmı birde bu 8gb lik ramlerden iki tane alma niyetindeyim sizce bu gereksiz bir masrafmı olur tsk ederim
  • http://www.webdenal.com/kingston-hx316c9sr-8_721237.html ben su fiyata buldum kingstonları sayet aralarında 25 tl icin corsairi onerirsen onu alacagım ama fark yok dersen 25 tl az odemek daha cazip geliyor ne dersin üstat
  • herhangi1i kullanıcısına yanıt
    cl değerleri daha iyi kingstone'nın hem fiyatı da uygun alabilirsin. Uyumsuzluk olacağını sanmıyorum.
  • tukre kullanıcısına yanıt
    Dostum bende gigabyte resmi siteden temin ettim sürücüleri bende bir sorun yok. Netim olsa kullanıldığımı upload ederdim ama imkanım yok. Bu arada kasa ön jaki takılı iken arkadan ses vermez bildiğim kadarı ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.ED

    Dostum bende gigabyte resmi siteden temin ettim sürücüleri bende bir sorun yok. Netim olsa kullanıldığımı upload ederdim ama imkanım yok. Bu arada kasa ön jaki takılı iken arkadan ses vermez bildiğim kadarı ile.

    Evet normalde oyle olması gerekiyor ama driver i yükleyince sapıtıyor. halen çözüm bulamadım
  • Merhaba arkadaşlar. Anakartım arızalandı ve bu kartı almayı düşünüyorum. Yanında da fx6300 alacağım. Şu an ki sistemimde 2x 4gb 1600 mhz + 2x 2gb 1600mhz ram ve gtx550 ti ekran kartı ve 500w güç kaynağı bulunmakta. 500w güç kaynağı bu sisteme yeterli gelir mi yoksa güç kaynağı da mı almam gerekir?
  • gomez_hunt kullanıcısına yanıt
    Gerçek 500watt ise yeterli gelir.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.