Şimdi Ara

Gigabyte Anakartlarda Bios Update Yapımı.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
9
Favori
59.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çok fazla şeyi buradan öğrendim ve öğrenmeye de devam ediyorum. Bu konuyu hazırlayan ve burada paylaşım yapan herkese çok teşekkürler
  • Beyler ben yeni bir anakart aldım gigabyte 990xa-ud3 fx8320 işlemci ile çalışması için bios güncellemem lazım daha önce asus ana kartın biosunu güncelledim fakat kardeşimin bilgisayarında gigabyte anakart var onu güncellemeye çalışırken işletim sistemi uyum sağlamıyor gibisinden bir hata aldım işletim sistemi 64 bit bios sürücüsünü indirirken herhangibibir seçenek yok 32-64 bit diye yine aynı hata ile karşılaşırım diye korkuyorum, birde yukarıda bir arkadaş sormuş diyelimki benim bios F5 son cıkan bios ise F13 ben direk F13 yuklesem olurmu yoksa F6-F7-F8 diye güncelleyerek gitmemi lazım bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim, iyi forumlar herkese.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_raculaa

    Beyler ben yeni bir anakart aldım gigabyte 990xa-ud3 fx8320 işlemci ile çalışması için bios güncellemem lazım daha önce asus ana kartın biosunu güncelledim fakat kardeşimin bilgisayarında gigabyte anakart var onu güncellemeye çalışırken işletim sistemi uyum sağlamıyor gibisinden bir hata aldım işletim sistemi 64 bit bios sürücüsünü indirirken herhangibibir seçenek yok 32-64 bit diye yine aynı hata ile karşılaşırım diye korkuyorum, birde yukarıda bir arkadaş sormuş diyelimki benim bios F5 son cıkan bios ise F13 ben direk F13 yuklesem olurmu yoksa F6-F7-F8 diye güncelleyerek gitmemi lazım bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim, iyi forumlar herkese.

    Direk son sürümü yükleyebilirsin.
  • Konuyu hortlatacam galiba ama yardımcı olursanız memnun olurum. @BIOSu kurduğumda yüklemesi için seçmem gereken dosya *.bin uzantılı istiyor galiba. Ama siteden indirdiğim dosyanın *.f6 gibi uzantıları var. Acaba ben mi bir yerde yanlışlık yapıyorum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiegel -- 6 Mayıs 2013; 0:08:18 >
  • Kardeşim ellerine sağlık.
    Hiç bios güncellemesi yapmamış biri olarak @BIOS u indirdim sonrahttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ma790xt-ud4p_10/download/bios dan tüm biosları indirdim. Tek tek update bios from file sekmesinden seçtim sırayla biosları 15 dk da F9B biosuna kadar geldim sayende artık biosum güncel. Paylaşımın kralını yapmışsın ellerine sağlık..
  • Sağol, işine yaradıysa ne mutlu bize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hapocod

    Sağol, işine yaradıysa ne mutlu bize.

    Yaramaz mı kardaşim çok kolay herkes yapabilir.
  • Benim acil yardıma ihtiyacım var biraz önce bios güncellemesi yaptım ve klavye giriş yerini şuan görmüyor. anakart modelim bu "GA-MA785GMT-UD2H" ve ver.f9 oldu sürüm fakat klavyeyi kullanamıyorum biosa da giremiyorum haliyle usb klavye ile yazabiliyorum ama o da biosu açmak için kullanamaıyorum . Ayrıyetten pc yeniden başlaayınca yeni bir sata falan bulundu diyor yes diyebilsem klavyenin tuşu ile sorun halledilcek belki ama zor. Bunu nasıl düzeltebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky1907 -- 1 Haziran 2013; 21:20:16 >
  • Benim acil yardıma ihtiyacım var biraz önce bios güncellemesi yaptım ve klavye giriş yerini şuan görmüyor. anakart modelim bu "GA-MA785GMT-UD2H" ve ver.f9 oldu sürüm fakat klavyeyi kullanamıyorum biosa da giremiyorum haliyle usb klavye ile yazabiliyorum ama o da biosu açmak için kullanamaıyorum . Ayrıyetten pc yeniden başlaayınca yeni bir sata falan bulundu diyor yes diyebilsem klavyenin tuşu ile sorun halledilcek belki ama zor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Eski bios sürümünün kaç olduğunu tekrardan nasıl öğrenebilirim?
  • teşekkür ederim.
  • anakartım Gigabyte M5A78L-M LX bios güncelleme yapmak istiyorum callofduty black ops 2 yi bu yüzden oynayamıyorum.lakin sorunuma gelecek olursak gigabyte'ın bios güncelleme programını pc ye kuramıyorum.işletim sistemim win7 64 bit.
    ne yapabilirim bu konuda yardım bekliyorum sizden.şimdiden teşekkürler





    @hapocod



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallofday -- 10 Ekim 2013; 9:56:51 >
  • Silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsomniaCdT -- 29 Mart 2020; 21:47:34 >
  • [font="Microsoft Sans Serif"]Resim1 Resim2 Resim3 Arkadaşlar resimlerde de gördüğünüz gibi nasıl rev değerini öğrenirim? Nasıl Chipset Öğrenirim? Nasıl Güncellerim? Neler Yapmalıyım? Nelere Dikkat Etmeliyim?
    Lütfen yardım edin.
    Ayrıca Intel Xeon X5450 İşlemcisini Çalıştırırmı Anakartım?
    Ayrıca Yukarıdaki İşlemci Ekran Kartım İle Darboğaz Yaparmı? (Ekran Kartı: Nvidia 9500GT)
    Eğer Yaparsa Q9400 Veya Q9500 Çalıştırırmı/Darboğaz Yaparmı?

    Soru Sayısı: 10
    :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsomniaCdT -- 29 Mart 2020; 21:54:21 >




  • @hapocod hayattamısın?

  • 0M42 kullanıcısına yanıt

    Evet.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte GA-g41mt-s2pt anakartım ve intel xeon x5450 işlemcim var müsait bir zamanında bu sisteme nasıl overclock yapabilirim anlatır mısın? Biosta ilgili menüyü buluyorum ancak işlemci voltajını çok az arttırsam bile bilgisayar açılıyor ama ekran açmıyor biosu resetlemek zorunda kalıyorum. Ram olarak 2x2 gb. ramim var markasını hatırlamıyorum ama kaliteli bir ürün değiller galiba.

  • İçinden "Bi s*ktr git la senlemi uğraşacam kaç senelik mevzu" dediğini duymadığımı mı sanıyosun ?   

  • 0M42 kullanıcısına yanıt

     

    Yok be.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.