Şimdi Ara

Gigabyte b450m s2h ve ryzen 5600x görüntü gelmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba direkt konuya gireceğim bu işlemcinin bu anakartta çalışması için bios update gerekiyordu, eski işlemcim r1200 olduğu için o konuda bir problem yok. Şuan bilgisayarı çalıştırdığımda her şey çalışıyor ledler yanıyor fanlar dönüyor fakat ekranda sinyal yok. Sorum ise bios update yaparken mevcut sürümden son sürüme kadar tek tek mi güncelleme yapmalıyım yoksa direkt son sürümü yüklesem yeterli mi?

    https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450M-S2H-rev-1x/support#support-dl-bios

    Bir de sormak istediğim diğer şey palit rtx 3060 dual ekran kartı aldım bunun önündeki geforce rtx yazısında led var diye biliyorum, kartın fanları döndüğü halde yazıdaki led yanmıyor, bu bir sorun mu yoksa yukarıdaki sıkıntıyla mı ilgili?

    Son olarak da eski anakartımda 2 kasa fanı kullanabiliyordum kart üzerinde bir cpu fan bir tane sys fan olmasına rağmen, bu yeni anakartta (dişi) 3 pinli 2. fan kablosunu nereye bağlayacağımı bir türlü bulamadım, psuda uygun bir giriş görünmüyor, kasa kablolarında da göremedim nereden söktüğümü de hatırlamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 24 Mart 2022; 23:27:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bios güncellemesi yaptıktan sonra sorun çözüldü arkadaşlar, ekran kartındaki yazı tahmin ettiğim şekilde 1. problem ile bağlantılı olduğu için yanmıyormuş. Geriye tek sorun 2. kasa fanını nereye bağlayacağım kaldı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.