Şimdi Ara

Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming Coil Whine Sorunu CW ve Sanalmarketim'ın sorumsuzluğu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sanalmarketim Gigabyte Gtx1070 CW sorunu ile ilgili sorun yaşatıyor. Türkiye burası.

    Aşağıdaki ileti Gigabyte servisine ses kaydı ile birlikte atıldı. Ses Youtube ile attım.





    Kasa kapalı, mikrofon filitresine rağmen duyuluyor.

    Yazdığım ileti de bu şekilde.

    "1Hayırlı günler.
    Sanal marketimden aldım.
    Kartın CW sorunu var. Kasanın dışından duyulan sesi kaydettim. Bana saçma sapan, "Önce gigabyte servisine yollayacağız. Siz video kaydını bir dvd'ye çekin. Sonra bize ürünle yollayın. Biz kartı türkiye servisine gönderiyoruz. Onlar video kaydını avrupaya gönderiyor. Avrupa olur verince değişim oluyor. Kiminde olan sorun servite çıkmıyor. Servise gidince kart düzgün çalışıyor." dediler. Benim bir müşteri olarak, tüketici hakları gereği 15 gün içinde ürünü koşulsuz şartsız iade hakkım var. Ürünün iade edilmesini değil. Değişimini istiyorum. Eğer zorlarlarsa ürünü iade ederim.

    Ben kartı alırken tam para veriyorum. Bana üretici bobinleri adam gibi sabitlenmemiş CW sorunu yapan, düşük kalite malzemeli bobin kullanılmış kart yolluyor. Sonra iade isteyince beni madur etmek istiyorsunuz. Ses kaydı ektedir.

    Kesinlikle dvd'ye video falan çekemem. İşim yok hakkım olan iade ve değişim işi için kendimi ispatlamak zorunda değilim.

    Tüketici salak değil. Elinde iyi ürün varken aynısı ile değişim istemez. Bir sürü vakit kaybı. Zamanını değerli gören bunu yapmaz. Kart yüke gelince resmen çekirgeye dönüyor. Suç bende

    Mikrofon kaydında , mikrofon gürültü filitresi ve mikrofon hassasiyetini göz önünde bulundurarak, bunların çalıştığını da düşünerek dinleyin. Tüm bu parametrelere rağmen çekirgenin sesi bu kadar net duyuluyorsa, varın benim kulağa nasıl geldiğini düşünün.

    Kartın kasa içinde ve 7 kasa fanı, üstelik bu kasa da Gigabyte SUMO, anakart Gigabyte gaz170a x-gamin-3, her şeyini gigabyte almaya özen gösteren markayı seven bir kullanıcıya bile böyle tavır olacaksa eğer, bir daha gigabyte almam da, aldırmam da.

    Telefon ile olaşamadık size. Sitenizdeki telefon numarası kullanılmıyor.
    http://www.gigabyte.com.tr/media/about/contact-us/

    Sitenizde telefon numarası hatalı.

    Ürünü "Üründen memnun değilim." diyerek satıcıya yollayacağım. Direkt değişim istiyorum. Eğer canımı sıkarlarsa ürünü iade ederim. Bir daha gigabyte ürünü almam da, aldırmam da. Canımı sıktılar.

    Böyle saçmalık var mı yahu.?1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akstrev -- 26 Eylül 2016; 21:32:43 >







  • dosyabulunamadı diyor youtubedan atabilirsiniz daha kolay olur herkes pcye indirmekle uğraşmaz vs. herkes duysun sanalmarketime ankarada yürüyerek gidipte ürünü kargosuz vermiyoruz demişlerdi bu iş içinde bir iş vardı zaten şimdi antalyada nasıl bilmiyorum
  • Daha önce de konu açıldı, hatta eksisozluk te sayfalarca yazı var. Sanalmarketim devletin koyduğu yasalara karşı çıkarak %20 kesinti ile iade almayı kabul ediyor. O zamanda uyardık insanları ben çok memnunum diyenler oldu. Sanalmarketimden alışveriş yaparken iki kere düşünün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 26 Eylül 2016; 18:04:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.