Şimdi Ara

Gigabyte GTX 970 G1 Gaming 4GB Ekran Kartı Video İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İncele için teşekkürler ama biz forumdaş lar için geç kalmış bir inceleme olmuş.millet kartı aldı, kullandı, hatta sattı bile ama giga başkadır,son ses olayını saymassak.ben kullanıyorum memnunum. Her ne kadar bazılarında ses büyük bir olay olsada.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Son zamanlarda yazdığım en kapsamlı cevaplamayı yapacağım herhalde biraz uzun olabilir

    Öncelikle incelemenin geç gelmesi konusuna açıklamak istiyorum. Bu durumun bazı sebepleri var. (sebepleri aklıma geldikçe yazıyorum, önem sırasına göre değil)

    1. Kart bize kasım ayının başlarında Tayvan üzeri distribütorun sipariş ettiği kartlarla beraber ulaştı. (yaklaşık kasım sonu)
    2. Kart ofise geldiğinde i beklenen başka bir kartla karıştırılmış, ve BSC'nin bilgisayarlarından birine takılmış. Kart burada 10 gün civarı benden habersiz kaldı. (Elimde takip no vs hiçbir şey yok, tek bilgim distribütör üzerinden ulaşacak)
    3. Bu inceleme donanımhaberde çıkan ilk 970 incelemesi değil, MSI TF5'i ilk olarak inceledim. (ve tabiki maxwell 2.0) Bir konu üzerinde bizlere çıkışıp yorumlarda "giydirmeden" önce en azından şikayet ettiğiniz şeyin kontrolünü yapın.
    4. MSI incelemesinin beklenilen tarihten 10 gün civarı geç çıkmasının sebebi ise babamın sağlık problemlerinden dolayı hastane koşuşturmacası oldu. 6 iş günü mecburi izin kullanmak durumunda kaldım.
    5. Malesef tek işim donanım videoları çekmek değil. Haftalık sorumlu olduğum 2 program var, Mobilite + DH. Bu ikisinin yanında hafta 1, bazı haftalarda 2 inceleme çekebiliyorum. Bu ürünler arasında da önceliği daha yüksek ürünler olabiliyor. (Buradaki öncelik sırasını ben belirlemiyorum.)
    6. Kafama göre her istediğim ürünü istediğim zaman inceleyemiyorum.
    7. Öngörülemeyen teknik sıkıntılar.

    İncelemenin geç geldiğinden şikayetçi olan arkadaşlar haklılar elbette ki bende isterim günü gününde incelemeler çıksın yayınlansın ancak yayın tarihi ile ilgili yorumlarında bu saydığım durumları da değerlendirirlerse tepkileri daha yumuşayacaktır diye düşünüyorum. Sizler ekranda beni gördüğünüz için doğal olarak beni muhatap alıyorsunuz ama kazın ayağı hep öyle olmuyor malesef.

    CW konusunda tamamen haklısınız, aslında benim aklımda vardı incelemeye başlamadan önce ama nasıl olduysa aklımdan çıkmış. Tabiki bu bir özür olamaz bu konuda anlayışınıza sığınıyorum. Videodaki bu önemli eksiği de tamamladım, incelemeyi izleyenler için ayrı bir parça olarak koyuyorum ilgili kısmı, aynı zamanda incelemenin içerisine de ekliyeceğim yeni izleyenler kaçırmasın diye.

    Bu eklediğim parçayla ilgili ufak bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum, genel kameranın sesinde sabit bir arka gürültü var. Bu gürültüyü videonun başında ekran kartı teste henüz başlamadığı yaklaşık 5-6sn'lik periyodda duyabilirsiniz. Buraya denoiser filtresi atıp arka gürültüyü atabilirdim ancak cw vızıltısını da biraz azaltıyor diye vazgeçtim. Genel kameradaki ses değerlendirmesini buna göre yapmanızı rica ediyorum.

    Beni sevmeyen, tipimi beğenmeyen, sesimi vs beğenmeyen arkadaşlara da dürüst ve samimi oldukları için ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.

    Yapıcı, haklı düzgün eleştrilere her zaman sonuna kadar açığım,

    Sevgiler

    Sesin daha kaliteli hali:

    https://drive.google.com/file/d/0BweA4ByRK25SQjRYbmx6dzdOZGc/view?usp=sharing

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • enderc kullanıcısına yanıt
    Senin bir kabahatin yok ender üstad zaten. Dh kadrosunu 1-2 kişiden ibaret sanan arkadaşlar var onlar haliyle biraz fazla üzerine gelmişler, dh nin iç tarafını bilenler zaten bu eleştirileri direk sana değil dh nin genel işleyişine yapıyor. Sonuçta siz editörsünüz, şirket içinde başka görevlerinizde var, bu tür planlamaları ve inceleme süreçlerini dh nin üst yönetimi takip etmelidir. Anladığım kadarıyla editörlerin arka planda iş yükü fazla, o zaman sadece incelemeler için dh yönetimine yeni arkadaşlar dahil edilsin, tek işleri bu incelemeleri yapmak olsun, dh den bahsediyoruz, her türlü çekimi yapabilmek için elinde imkanları olan, incelemeye konu olacak her tür donanımı kısa sürede tedarik edebilecek bir yer burası. Dergi ve tv programlarına yoğunlaşılması dh nin çizgisinden çıkmasına neden olmaktadır, tv programı ve dergiden edinilen tecrübe ve dönüşler ile mobil cihazlara olan ilginin fazla olduğunu keşfeden dh yönetimide bu tarafa git gide ağırlık vermekte. Bir zamanlar mesut çevik vardı, artık göremiyoruz dergi-televizyon derken masa başı memur ettiniz adamı :)

    Dh nin incelemeler konusunda geç kalması bu ürünle gündeme gelen birşey değil maalesef ender bey, daha önce bu konuyu z97 çipsetli msi gaming serisi kart içinde tartışmıştık, daha birçok bilgisayar bileşeni için geçerli bir durum, bahsettiğim gibi burada sizin suçunuz yok, mesajlarımız gideceği yeri biliyor.

    Babanızada acil şifalar dilerim, sevgiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 27 Aralık 2014; 4:04:59 >




  • 240p olan cozunurlukte sorun yasiyorum, sanki videonun 240p linki calismiyor. SD izlemeye calisiyorum internet baglantim kotu oldugu icin surekli sekiyor goruntu. Ilgili arkadaslara duyurulur. Tesekkurler.

  • Dehşet bisiyaw

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enderc kullanıcısına yanıt
    Süper olmuş yorumları okuyup eksikliği giderdiğiniz için teşekkür ederim . Dilerim bundan soran ki ekran kartı incelemelerinizde de bu yöntemi detaylıca gösterirsiniz .
  • OYUN İÇİN DEHŞET TİR

  • Şu hale bak bir ekran kartına 1200 TL. civarı para veriyorsun yani yeri geliyor bizde veriyoruz ve bazı oyunlarda 35,40 fps alıyorsun.

    35 fps'yi o ekranda görünce insana ekranı parçalama isteği gelir.

    120,144 Hz monitörün varsa en iyi optimize oyun bile 120'ye sabitleyemiyor.;Eee napcan o zaman bir tane daha kart al....

    Tamamen mandıra ve sağım sistemi...

    O kartın her oyunu tabiri caizse delip geçmesi gerekiyor gerisi hikaye...
  • Bende aldım bu karttan bu hafta, CW'nın nasıl bir ses olduğunu bilmiyorum ama beni rahatsız eden öyle tiz bir ses yok yani bence sessiz.. Üstelik 5-6 saatlik oyun seansında bile 65 dereceyi geçmedi kart soğutması da on numara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı teknolojisi insanları yolmak için yarışıyor :) arkadaş 4 yıllık hd5850 bile oyunları fhd yüksek ayarda açıyor hala :)

  • Düzgün yapılan eleştirileri dikkate almanızı takdir ettim. Her zaman Hıncal Uluç tipli zerre kadar faydası olmayıp eleştiriden başka birşey bilmeyenler olacaktır. Örnekleri yukarıdada var. Bilmiyorum neden yapmıyorsunuz ancak kullanıcılar ürünlerini seve seve incelemeniz için verirler. Bendede Türkiyede hiç olmayan birkaç ürün var mesela HP Chromebox gibi.
  • Gtx 780 Ti dan vazgeçmeme neden olacak bir Kart göremedim henüz piyasada.

    2-3 sene daha kullanırım.

  • üst düzey bir ekran kartı alınacaksa bu geforce gtx 970 olmalı :)

  • CW 9xx serisinin çoğunda var alanlar pişman. gtx980 çok abartmişlardi ama okadarda abarttiklari kadar hiç ahim şahim bi kart değilmiş.
    Ben şuan için ne zamanki 4k oyunlar 60fps üzeri oynatan bi kart cikar ancak ozaman değiştiririm ekran kartini



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 21 Ocak 2015; 19:39:27 >
  • Allahını seven incelemede çalan parçanın ismini söylesin.

  • Allah'ını Muhammed'ini Kitabını seven videodaki parçanın adını desin. @enderc

  • Allah'ını Muhammed'ini Kitabını seven videodaki parçanın adını desin. ABİ NOLUR DE ŞU MÜZİĞİN ADINI.
  • Tristan23 kullanıcısına yanıt
    Adam dh den ayrıldı sen hala

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chromosty kullanıcısına yanıt
    :S Ulan ismini söyleyip ayrılsaydı ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.