Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: circassianman Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
747
Cevap
21
Favori
27.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sayın Gigaspeed; statik ip bedeli ne kadar acaba? İpv6 talep eden aboneler için kullanma imkanı var mı?  


    @gigaspeed

  • Merhaba,

    Statik IP bedeli aylık 39.90TL'dir. IPV6 için testlerimiz sürüyor. İlerleyen zamanlarda kullanıcılarımız ile paylaşacağız.

    Saygılarımızla
  • bu şekilde firmalari artik kullanmayi düşünmuyorum

  • jomily J kullanıcısına yanıt

    İss işi biraz şans işi. Genellemek yanlış.

    En iyisi Telekom'a geç.

  • turknet iyi değil mi?

    100mb internet 299 tl .diger operatore gecis yapali 3 ay olmadi dedigim halde gecişini yapalim dedi.bu süre bitmeden nasil geciş yapacak?

  • jomily J kullanıcısına yanıt

    Sakın hocam, geçiş işlemi 3 ay dolmadan olmaz.Dikkat et. 

  • benim anlamadigim madem geciş olmuyorsa neden başvuru aliyorlar?varsa.cezai bedeli biz karsilariz dedi

  • jomily J kullanıcısına yanıt

    Cezai bedel taahhütlüyü iptal edersen. Senin ki taahhütsüz. Belki yanlış anlaşılma olmuştur, yeni abonelik zannetmiştir müş. tem.

    Müşteriyi pardon aboneyi kaçırmayalım. 

  • benimki taahutsuz ama 3 ay icersinde iptal edersem 100 tl cezai bedel ödeme şarti var.sanirim geciş icin ön başvuru alip sürenin dolmasini bekleyecekler.yeni aboneliklerde kurulum aktivasyon ücretinden bahsetmedi

    asil konu bu turknet hizmetinin nasil oldugu.en son 10 sene oncesinden köyde 1 megabit hizda kullaniyordum.hafta sonuna ariza denk geldiginde ekipler hafta ici geliyordu.

    bunun dışında tekrar netspeede geçsem 300tl kurulum +100 tl cezai bedel ödeyecegim.fiyatlarida ocak ayina kadar başvurularda 6ay sabit garantisi + 20 tl davetiye indirimi

    yada bunun dışında türk telekom veya super online.super online de daha önce hiç kullanmadim.

    netspeed den ayrildigima bin pişman oldum

  • jomily J kullanıcısına yanıt

    6 ay sabit fiyat garantisi sözleşmede yazıyor mu? Yazmıyorsa garanti havada kalır. Telekom, vergi vs harçlara zam gelirse yansıtabilirler. Taahhütsüzler de her zaman zam olasılığı var.

  • sitelerinde yer alan sözleşmede böyle bir madde yer almiyor.ayriyetten davetiye indirimden falan da bahsedilmemiş .ama indirim sağliyorlar.sözlesmeyi yeniden düzenlenleyip gönderiyor olabilirler.

    türk telekom ucretleri şuan çok ucuk fiyatlar

    şuan benim icin en uygun super online gözükuyor.o da taahütsüz.ileride ne kadar fiyat artar orasi muamma

  • 3 adet farklı yerlerdeki internetimi netspeedden taşıdım.Hiç sorun yaşamadım aynı altyapı neden daha fazla ödeyelim.Binada zaten superonline ile telekom alt yapısı var.Superonline genelde kendi alt yapısını başka firmalara kullandırmıyor.Hangi interneti alırsam alayım aynı hız aynı alt yapı.Teknik destek önemli sadece onuda kayıt bırakınca hepsi telekoma bildiriyor.fiyat iyi hızımda aynı boşuna niye fazla para vereyim.Memnun kalmazsak taahüt yok zaten taşırız yine olur biter.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 14 Kasım 2023; 18:57:55 >
  • blueman7 kullanıcısına yanıt

    Merhaba @blueman7 yeni mi taşıdın hangi il testlerini paylaşabilirmisin


    ne kadar hız geliyor upload değerleri nasıl pinglerin nasıl



    ben en yoğun saatte bile tam hız alabiliyorum



    GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMinner -- 14 Kasım 2023; 22:3:11 >
  • RedMinner kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam.Senin testler çok iyi ben istanbul güneşlideyim ama seninki kadar tam hizi alamiyorum.Modemi degistirdim dün 90 felan oldu hizim. ping 8.Çogu zaman hiz degisiyor sürekli ama şöyle bir durum var.Netspeeddede durum böyleydi yani benim için hizda degisen birsey olmadi.Zaten hersey ayni.Netspeeddeykende yogun saatlerde hizim düşüyordu.Bölgede yogunluk ile alakalı oldugunu dusunuyorum dün telekomdam gelen arkadas yeni modemi getirdiginde Telekom altyapiyi guclendirse hiz cok farkli olur dedi.Diger internet aboneliklerimde istanbulda onlardada 90 i goruyorum benim icin şuan yeterli.

  • blueman7 kullanıcısına yanıt

    @blueman7


    Altyapın vdsl mi fiber mi testleri paylaşabilirsen daha iyi karşılaştırma yapabiliriz


    bir de testleri kablo ile mi yapıyorsun yada 5ghz mi modemin merak ettim hızları


    istanbulda da birkaç arkadaşım var tavsiye edeceğim ama mahcup olmak istemem arkadaşımın biri hem yayın yapıyor hem de oyun oynuyor stabil ise ona göre tavsiye ederim


    kocaeli de kayıpsız alabiliyorum ben

  • RedMinner kullanıcısına yanıt

    Hocam altyapım fiber.Kablo ile yapmıyorum testleri.Ayrıca telefon ve pc ile yapılan testler arasındada fark var.Testleri yapmak için bütün cihazlarımın bağlantılarını koparmam lazım.Zira wifi testi için tam sağlıklı bilgi almak zor.Ayrıca saatlerde önemli.Cihazdan cihaza yapılan testlerde bile fark ediyor.Akşam yoğunluk olunca fark ediyor.Benim vereceğim sonuçlar sağlıklı olmayacaktır.Yanlız tavsiye edeceğiniz arkadaşınız için değişen birşey olacağını sanmıyorum.Türkiyede alt yapı olarak superonline ve telekom var.Bazı yerlerdede Türknet var sanırım.Kabloneti saymıyorum zaten.Şimdi genel anlamı ile herkes telekomun alt yapısını kullanıyor.Bu altyapı devlete ait.Telekom ihaleye girip bu altyapının hem bakım onarım hem satışını yapıyor.Biz hangi servis sağlayıcaya geçersek geçelim superonline hariç aynı hizmeti alıyoruz diye biliyorum.Hızın ping değerinin iss ile alakalı olmadığını düşünüyorum.Sonuçta herşey aynı altyapı.Varolan hizmeti Ahmet yerine Mehmetten alıyorsun.Sizin Kocaelinde aldığınızı ben bağcılarda belki alamam ama ümraniyede adam belki aynı veriyi alır.Benim şuan wifi de aldığım hız 80-90 arası değişiyor.Pingde 8.Bu bana yetiyor ama başkasına yetmeyebilir.Bazen telefonda yaptığım wifi testlerinde hızım 50 de de kalabiliyor.Ama pc den wifi olarak yaptığım çoğu testte 80-90 hız 8 -9 ping alıyorum.Ayrıca son gelen modemde 2.4 ve 5 g ayrımı yok eski modemde vardı.Eski modemde yakınsam 5 g den bağlanıp daha fazla hız alabiliyordum yeni modemde bir ayrım yok nedense onuda çözemedim.Ayrıca evde deco kullandığım için benim verilerim çok sağlıklı olmayabilir.Onun için ancak bu kadar paylaşabilirim.Kimseyi yanıltmak istemem.Alacak olanlara tavsiyem 1 ay geçip denesinler taahüt yok zaten memnun olmazsa eskisine geri dönerler.Saygılar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 16 Kasım 2023; 0:12:23 >




  • blueman7 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim
  • RedMinner kullanıcısına yanıt

    hocam rica ederim ben memnunum.İnşallah alacak olan herkeste memnun kalır.Saygılar

  • Yöresel
  • marseltalon M kullanıcısına yanıt

    Yöresel değerlerimize sahip çıkmak lazım; fiyatı ve lezzeti de önemli tabii ki ! GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ 

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.