Şimdi Ara

giriş seviyesi bir avr mi z5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba uzun zamandır bir ses sistemi almayı düşünüyorum. Asıl amacım sinema, yani müzik neredeyse hiç dinlemem. Çok yüksek sesler istemiyorum, film seyrederken temiz ve kaliteli bir ses olsun istiyorum sadece. Çok ayrıntılı ses ayarlarından da pek anlamam, kompakt bir ürün olmalı. Bağlamayı düşündüğüm aletler led tv, ps3 ve macbook. Üçününde hdmi ve optik çıkışları var. Sizce 142 gibi giriş seviyesi bir avr mi almalıyım yoksa 750 TL'ye z5500 alıp geçeyim mi. Avr derseniz tavsiye edeceğiniz ucuz bir model var mıdır. Teşekkürler.



  • Avr tabiki daha iyi olur, 1500 tl civarına HK 255 ve hkts hop. seti fazlasıyla yeter size.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enginasto

    Arkadaşlar merhaba uzun zamandır bir ses sistemi almayı düşünüyorum. Asıl amacım sinema, yani müzik neredeyse hiç dinlemem. Çok yüksek sesler istemiyorum, film seyrederken temiz ve kaliteli bir ses olsun istiyorum sadece. Çok ayrıntılı ses ayarlarından da pek anlamam, kompakt bir ürün olmalı. Bağlamayı düşündüğüm aletler led tv, ps3 ve macbook. Üçününde hdmi ve optik çıkışları var. Sizce 142 gibi giriş seviyesi bir avr mi almalıyım yoksa 750 TL'ye z5500 alıp geçeyim mi. Avr derseniz tavsiye edeceğiniz ucuz bir model var mıdır. Teşekkürler.


    avr+hoparlör pahalıya patlayabilir,kısıtlı bütçeler için z5500 en uygunu filmler açısından,
    avr142 hdmidan sadece görüntü iletiyor diye biliyorum,ayrıca optik/coax kullanmak gerek




  • Giriş seviyesi bir avr ve JBL in scs serisi 5.1 sistemi.
    Mesela böyle bişe.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-jbl-scs-200-5-ev-sinema-hoparlor-sistemi-58657588/detay/?

    Bende 2.sisetm olarak pc de kullanıyorum SCS 138 ses kalitesi şaşırtıyo diyebilirim.Amfi de onkyo TX-484 giriş seviyesi bi amfi.
  • Z5500
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.