Şimdi Ara

Girişler fark eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, yeni bir LCD aldım (Samsung 940bw) DVİ si Dual Link denen DVİ-D den ancak kutu içeriğinde çıkan kablo ise single link denen girişten. Ve şimdi ekran kartmı değiştirmem gerekli çok zayıf. Ki yine üst seviye bir model almak gibi düşüncem yok. Zaten agp olduğundan fazla bir yatırım yapmakta bana mantıklı gelmiyor açıkcası. Bana orta ve alt sınıf AGP ekran kartı tavsiyesinde bulunabilirmisiniz ayrıca kabloyu da değiştirmelimiyim. Aralarında bir fark var mı? Single ile Dual link olanın?

     Girişler fark eder mi?



  • orta sınıf agp ekran kartı 6600gt ya da x1600pro alabilirsin...

    bu arada topiğine taciz etmek gibi olmasın ama benim de bir sorum var..
    benim monitor analog ama ekran kartımın dvı çevirici var.. bununla beraber dvi olarak kullansam herhangi bir fark olur mu görüntü kalitesinde?
  • Ekrankartı Tavisyesine katılıyorum, Sorunlarınıza gelince ortak cevabım olacak eğer grafiker veya benim gibi günün çoğunu bilgisayar başında çizim yapmak zorunda olan biri değilseniz bağlantı şekli sizin çin fazla bişi fark ettirmeyecektir özellikle kablo fiyatlarını düşününce... dert etmeyin... LCDlerinizin keyfini çıkarın. Ama dediğim gibi görüntü kalitesini ön planda tutan bir mesleğiniz varsa farkı hissediceksiniz...
  • oyun oynarken film izlerken anlamaz mıyız diyosun yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.