Şimdi Ara

Gitar İşlemcisine Hoparlör Aranıyor?! Tavsiyeleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde güzel bi ibo(ibanez) bi de gitar işlemcisi(processor) Boss GT8 var. Bu aletin özelliği COSM amfi modelleme sistemiyle birçok amfinin özelliğini yansıtabilmesi.

    Soruma gelince, uygun amfi almak, hoparlör almaktan daha tuzluya patlicaktır.Bu nedenle güzel bir çift hoparlör düşünüyorum. Aklımda belirli bi marka yok ama kaliteli olması ve 250 TL yi aşmaması gerekiyor. Hangi frekans aralığında, ne empedans değerinde olmalı?? özellikleri ne olmalı gitar için.. bu tarz sorularımı yanıtlarsanız minnettar kalırım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrocalypse -- 20 Ocak 2007; 18:24:07 >



  • Dostum,
    görünen o ki amplisi olan gitar kolon istiyorsun...
    tamam lakin
    öyle sordun ki müzik zevkin nasıl bilmediğim gibi
    olması gereken parametleri kitabında ki gibi yazsam zevkine uyacak mı? kitaptakiler?
    ucuz olacak? o zamn infrasonic tepke alçak olmıcak ibanez ile bas çalar mısın? bir gitarlar hakkında karakterleri daha doğrusu fikrim yok...
    çıkış noktan gitar olduğu için ona uygun üretilmiş ürünlerde teknik zorluk yaşamazsın.ama farklı tonlar, uyumlu değerler vs. uzun iş...
    ne olacak bu işin sonu. bir çift bir de :)
  • Klipsch ProMedia Ultra 2.0 bakabilirsin. D&R'da vardı en son 180TL'ye ama sadece birkaç şubesinde kalmıştı (ben Nişantaşı şubesinden aldım, D&R dışında birkaç yerde daha vardı ama 300TL civarındaydı). D&R'a e-posta ile sorabilirsin hangi bayilerde kaldığını. Boyutuna göre çok iyi hoparlörler ama büyük olması sorun değilse daha büyük hoparlörlere de bakabilirsin.
  • Yaptigin kayitlari detayli duymak istersen ve biraz daha fazla butce ayirabilirsen m-audio nun monitor kolonlarindan da alabilirsin.www.kompel.com.tr ye goz at. ya da ikinci el fender princeton chorus bul temiz ve flat bir tona sahip amfidir. processorun cikisini cok fazla degisiklige ugramadan alirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.