Şimdi Ara

Gitara Başlamayı Düşünüyorum KİNG V

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yıllar once gıtar kursuna gitmiştim ancak gıtarımın klasık olması sebebıyle (elektro istiyorum) ve kursa baslamamdan 2 hafta sonra hırsızın eve gırıp gıtarımı alması sebebıyle çok kısa surmustu
    internette gezınırken kıng v gıtarları gordum ve tekrardan kurs vs. desteği ile baslamaya karar verdım sizce ilk deneyımımı kıng v ıle yapsam nasıl olur nota bılgım yok elım guıtar hero vasıtası ile gıtarlara alışık model onerırsenız sevınırım.



  • V kasalarda denge sorunu oluyor diyorlar, ama ben hiç kullanmadım.
  • Siz ne onerirsiniz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V kasa oturarak çalmak için pek uygun değil. Schecter SGR C1 modelini tavsiye ederim başlangıç için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShaG

    V kasa oturarak çalmak için pek uygun değil. Schecter SGR C1 modelini tavsiye ederim başlangıç için.

    Cevabiniz icin cok tesekkur ederim hocam mutaka bildiginiz icin cevap yazdiniz ancak ben bu gitarlarin govdesine asik oldum zaten ayaktada calariz gerekirse ama başlangıç icin ideal degil galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayakta çalmak başlangıç için pek iyi değil, daha komforsuz oluyor, benim tavsiyem biraz çalmayı öğren sonra alırsın v kasa. Zaten tavsiye ettiğim gitar gayet ucuz bir gitar, başlangıç için alabileceğin bir çok gitar gibi, al, öğren sonra istersen ilerde zaten geçersin v kasaya. Şarkı falan çalarken ayakta keyifli oluyor ama egzersiz vs. yaparken zorlanırsın yani. SGR'nin kasasını beğenmediysen Epiphone Les Paul tavsiye edeyim, o da süper bir kasa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShaG

    Ayakta çalmak başlangıç için pek iyi değil, daha komforsuz oluyor, benim tavsiyem biraz çalmayı öğren sonra alırsın v kasa. Zaten tavsiye ettiğim gitar gayet ucuz bir gitar, başlangıç için alabileceğin bir çok gitar gibi, al, öğren sonra istersen ilerde zaten geçersin v kasaya. Şarkı falan çalarken ayakta keyifli oluyor ama egzersiz vs. yaparken zorlanırsın yani. SGR'nin kasasını beğenmediysen Epiphone Les Paul tavsiye edeyim, o da süper bir kasa.

    Söylediklerini degerlendirecegim hocam 2sinden birini alacagim zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok çalış hocam.
  • hocam bu gitar işi içinde varsa v kasa falan dinlemez. ha v kasa ile otururken rahat edemezsin biraz orası doğrudur. ama şu da var. eve yorgun geldiğin zaman bile gitara baktığında gitar sana çal beni diyebiliyorsa mesele yok. sağlam bir askı alır ayakta çalarsın. tamamen zevk meselesi bence.
  • Başlangıç için herkes gibi ben de V kasayı önermeyeceğim, V kasa sevmenden de metal çalacağın kanısına vardım.Ibanez al 500-600 tl arası çok iyi gitarları var başlangıç için.GRGR121 veya GRG170 işini fazlasıyla görür,sonra hala hevesin kalırsa,geçersin V kasaya.
  • Bu kadar kisi dedigine gore biseyi vardir mutlaka ucuz saglam bi gitarla baslicam yorumlarınız icin tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.