Şimdi Ara

gitardan anlayanlara bir sorun olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben elektro gitar ögrenmek istiyorum ama klasik gitar sevmiyorum direk elektrodan baslayabilirmiyim? öyleyse nasıl bir elektro gitar almalıyım yeni başlayan biri için nasıl bişey önerirsiniz fiyat aralıgı nasıl olsun veya hangi markaları önerirsiniz



  • - Direk olarak elektro gitardan baslayabilirsin. Klasik gitar sevmiyorsan, o giygiy sesi çekmene gerek yok. Vakit kaybetmeden elektro gitara geçebilirsin.

    - Baslangiç gitar fiyati butçene bagli. Durumun iyiyse, baslangiç için iyi bi gitar alman, ogrenmen açisindan olumlu birsey olur. Cunku ne kadar iyi bir gitarla baslarsan, hem istegin artar, hem de daha çabuk ogrenirsin.

    - Sana onerecegim gitarlar sunlar;

    - Washburn X serisi,
    - Ibanez Gio serisi,
    - Cort X serisi.

    Mydukkan'dan sunlara bi goz at bakalim, fiyatlarini incelersen ona gore tavsiyede bulunabilirim.
  • Klasik gitardan başlamak zorunda değilsin ama faydası olacağı kesin.

    İlk önce ders almıcam diye düşünüyorsan bora uslusoy un metod kitabı vardır. Sıkıcıdır aynı zamanda uçurucudur. Daha sonra repertuar için kursa gidebilirsin. En baştan kurs almanın daha iyi olacağı kanaatindeyim ama. Hem daha hızlı olur hem daha sağlam olur. Çünkü kitaptan olunca daha az çalışıyor insan.

    Ben cort x6 kullanıyorum f/p oranı çok iyi 400ytl gibi bulursun rahat. İleriki zamanlarda ibanez rg2570(japon malıdır!) falan alırsın kulağın ve elin oturmaya başladığında(benim alacağım en iyi gitar). 1400ytl ye bulunuyor o da. Benim param çok dersen direkt rg2570 alırsın amfiyi de unutma tabi.
    Son nokta olarak ibanez jem serisi vardır ki tadından yenmez. 3500 ytl ile 9000 ytl arası.

    Amfide Ibanez 10g iyidir 150ytl civarı. Yine param çok diyorsan marshall 30dfx (400ytl civarı diye hatırlıyorum) alırsın gerçekten iyidir. Roland cube de iyidir. Ben ibanez tbx30r kullanıyorum. Marshall kadar iyi değil ama f/p oranı iyi baya. (death metal için birebir marshall a basar bu türde)

    Aklıma gelen herşeyi yazmaya çalıştım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.