Şimdi Ara

Gitmelimiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ben 14 yaşındayım 52 kg yim futbolu seviyorum mahhallede eskiden çok maç yapardık şimdide yapıyorum ama eskisi kadar değil genelde okuldan eve evden okula ve eskisi kadar güzel oynıyamıyorum evden dışarı çıkmadığın için okulda filan oynarken daha çabuk yoruluyorum ve evde canım sıkılıyor hafta sonları Osmanlı spor un futbol okuluna gitmeyi düşünüyorum hem uğraş hem spor olur hemde kendimi geliştiririm diye düşünüyorum futbolcu olursa oda olur ama kesin olarak öyle bir düşüncem yok bu işi iyi bilenlere soruyorum sizce gitmeliyim ilerdeki durumum ne olur ? Yoksa sadece para kaybımıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu yaş muhabbeti bana çok saçma geliyor. Ben inanıyorum ki 20 yaşına kadar ayağı topa değmemiş bir oyuncu sıkı bir eğitim ve inançla birkaç sene içerisinde Süper Lig'de herhangi bir orta sıra takımında oynayacak duruma gelebilir. Tabi bireysel eğitim mevcut değil bu konularda, onun için bu düşüncem sadece teoride.

    Eğer yaşını problem etmeyeceklerse git. Hem 1-2 omuz yersen kilonun çok az olduğuna kanaat getirip kilo almaya da çalışırsın.
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    İlk paragrafa katılmıyorum. Ben amator futbol oynuyorum, eger futbol gecmisin yoksa erken yasta baslamadiysan (18sonrasi geçtir) sahaya cikinca 2 depar atinca bayılırsın. Bi de super lig topcusu olur demissin eğitimle vs cok zor.



    Sana onerim gec kalmadan git kulübe, yetenekliysen ve azimliysen neden olmayasin ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.