Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR idealseçim XİOMİ Mİ8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi geceler.

    Geçenlerde XİOMİ mi 8 inceleme videosu izledim ve çok beğendim. kafayı kırdım alcam dedim.

    açtım İnterneti ilanlar haberler konular felan sahibinden n11 gittigidiyor hepsiburada kıyaslama derken bana kartı bonus felan en uygunu gittigidiyor orda İDEALSEÇİM olarak karşıma çıktı.
    daha öncede oradan başarılı bir alışveriş yapmış olmanın verdiği cesaret ile kartımın son limitinide orada patlatmış bulunmaktayım. :(

    telefonu aldım almasınada aldığım gün satın alma onayı 5 dakkikada gelmesinin ardından gün boyu hiç bir mesajıma cevap alamadım. mesaj atıyorum ne oldu kargolanırmı bugün nezaman kargolanır ne olur felan. cevap yok. internetten nolarını buldum ofis İstanbul da aradım ama ulaşılması imkansız devamlı bağlanıyorsunuz hep üçüncü sıradasın.
    sonra forumda bir konu vardı bunlar küfür felan etmiş müşteriye müşteride forumdan bi arkadaş orada tel noları vardı orayı aradım cevap yok. whatsapp tan yazdım mesaj cevap yok.
    dedim tamam bunlar olmuşlar. iptal talebi gönderdim onaylanmadı tabi. akşam oldu gittigidiyor yoru arıyorum surunu izah ediyorum bi dakka bekleteceğiz ulaşmaya çalışıyorum deyip 5 dakka sonra aradık ulaşamadık diyorlar. iptal edin diyorum yapamayız diyorlar. param sizde iptal edin istemiyorum ürünü diyorum yok yapamayız diyor. yani anlıcan gittigidiyor sadece parasını almaya bakıyor. kargolanmamış bir ürün neden iptal edilemez bunun izahı yok.
    neyse gün bitti sabah oldu arıyorum ulaşamıyorum. aynı şeyler

    öğleden sonra bi mesaj geldi iptal edelim gün içinde diye. dedimki kargolanacaksa iptal etmeyin yok gün içinde kargolanacak dün iptal talebi göndermesem zaten kargolayacakmış mış larda talep gelince kargolanmamış.
    neyse dedim lütfen kargolayın bugün. yok bugün kargoda. neyse dedim yarin kavuşuruz telefona.

    şu anda saat 23:54 sistemde kargo bilgileri yok. kargolanmamış görünüyor. büyük ihtimalle de kargolamadılar. yani adam yerine koyupta sözlerini tutmadılar. ayın 20 sine kadar kargolama süreleri var. işte işin boktanlığı param iade edilmedi başka yerden de alamıyorum limitim yetersiz.
    gittigidiyor yardımcı olmuyor.
    olan benim parama ve zamanıma oldu
    artık yarin kargolanırmı belli değil.
    kargolanırmı hiç oda belli değil.
    3000 tl ile yaşadığım stresi bir bilseniz kafayı yicem parayı ödeyip idealseçim mağazasının ürünümü kargolama zahmetine girmelerini beklemek adamı öldürüyor.

    önerim : en ucuzdan değil. işini en iyi yapan yerden satın alın ürünleriniz. ben hata yaptım siz yapmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulgerali -- 19 Aralık 2018; 0:39:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.