Şimdi Ara

Gittigidiyor Mağaza Gelirimi İç Etti.. Sebep Ne mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GittiGidiyor'da mağaza sahibiyim 2005 yılından beri kullanıcısıyım. Yaklaşık 1 haftadır yaptığım satıştan ücret ödemelerini alamıyorum para transferimin askıya alındığına dair bilgi geldi. Defalarca aradım cevap yok yardım formu doldurum fiş açtım cevap yok en son bugün banka hesap biriminden Ege isimli şahıs aradı terbiyesizce ve ukala tavırlarla giriş yaptığım başka bir bilgisayarda bir GittiGidiyor hesabı varmış o kişi bir ödeme yapmamış mı ne vb. gibi bir şeyler saçmaladı bana diyor o kişiyi tanıyorsunuz onu bulun diyor. Geçen hafta dükkanda elektrik kesildiği için bir kafede internet kullanmış hesabıma girmiştim o kafe kahveyle alakalı bir kafe bana kozmatikle ilgili bir satıştan mı alıştan mı ne usulsuzluk yaptığı için sizi arkadaşınız olduğunu tespit ettik sizin para transferinizi engelledik diyorlar böyle saç a birşey duymadım. Ben kişiyi tanımıyorum bile o kafede çalışan bir arkadaşım var şimdi ben gidip arkadaşıma ne diyeceğim söyle patronuna GittiGidiyor şirketine borcu varmış 200 TL mi diyeceğim. Herkesin durumu kendini Bağlar siz nasıl oluyor da başkası üzerinden başkasına ceza vermeye kalkarsınız benim hiçbir alakam yok bu şahısla bilgisayarını rica edip yarım saatliğine kullandık diye benim suçum ne bu nasıl bir saçmalık. Amazon gelsin artık da kurtarsın bizi bu saçmalıklardan adam ukalaca bana gidin konuşun adresi şu ismi bu şu kadar borcu var bize siz tanıyorsunuz diyor. Komedi!

    4 Saat Sonra

    Serkan Özkan dediğiniz şahsı buldum adam bana gülüyor adam diyor benim kahveevi diye mağazam var gg da bana paralar yatıyor seni niye cezalandırmışlar diyor gülüyor. Beni bağlamaz kardeşim sen kendin hallet dedi. Şimdi de telefonlarımı açmıyor. Başkasının yaptığı bir şey için adamın diğer dükkanını cezalandırmıyorsunuz, tanımadığım bir adam olan, kefesinde kahve içmeye gittiğimde garson çocuktan bilgisayar rica edip yarım saat kimin olduğunu bile bilmediğim bir bilgisayar kullandım diye benim hesaplarıma paralarıma el koyuyorsunuz ve müşteri hizmetleri Vip İletişim numaramı kapatıyorsunuz. Böyle saçma bir şey görmedi. Ne size ulaşabiliyorum ne siz beni arıyorsunuz. Dava edeceğim sizi bu olay çözülene kadarda sosyal mediadan yaptığınız bu ayıbı duyurmaya devam edeceğim







  • İyiki n11 var yoksa gittigidiyor çok daha fazla mağduriyetlere sebep olacaktı.N11 de satış yapmayı deneyin orda bazı ürünlerde komisyonlar dahada düşük.
  • icra takibi başlat. bak nasıl köpek oluyorlar. onlar seni arama derdine düşerler. icradan önce her satışın ekran görüntüsünü al hesabı komple bile kapatabilirler.
  • arkadaşın da dediği gibi, noterden ihtar çekerek işe başlayın icra yapın çatur çatur ödesinler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.