Şimdi Ara

Gittigidiyor üyeliğimi iptal etti büyük rezillik mağdur arkadaşlar var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
5
Favori
13.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    başımıza gelenler bla bla bla gibimi geliyor size? ne gibi şüpheli olay olabilir yüzlerce referanslı arkadaşların hesapları kapanmış sırf kendi kartıyla ilgili sistemsel sorunlar olduğu için gittigidiyor efendi sorunun ne olduğunu duymak yerine kulaklarına tıpa takıp klavye başındaki çoluk çocuklarla üyelikleri silmeyi görev yaptığını zannediyorsa hayırlı traşlar o zaman. böyle uygulamayı saçma buluyorum umarım bir gün sizde ağlamazsınız
  • %5, %10 indirimlerden bir şey almadan alışveriş yapmış gibi yapıp faydalanan şark kurnazları yüzünden böyle oluyor.
  • Rakip firmanın elemanları müşteri hizmetlerine girmiş sanırım. 4 yıldır aynı kredi kartıyla yaptığım alışverişi kabul etmediler. Ben de 3 aydır tek ürün almadım. N11'in tüm piyasaya hakim olmasını istiyorlar demek ki.
  • gg müşterisine sıfır minnet duyan ve azarlamayı hak gören lütfeden bir firmadır. Zorunlu olmadıkça veya çok uygun olmadıkça alışveriş yapmıyorum.
  • gg tok satıcı olmuş.
  • farklı kartlarla farklı adreslere tek hesap üzerinden sürekli alım yapıyorum. iş yerindeki arkadaşlar bilgisayar cahili olduğu için kartını alan şunu alalım diye geliyor bu güne kadar hiç sıkıntı yaşamadım.
  • Hakem heyetine başvuru yapın. Satıcı malı satmaktan bu şekilde kaçınamaz.
  • sosyal medyadan şikayet bombardımanı kasalım
    ben başladım
  • Daha ilerisini söyleyeyim. Arkadaşımın 3 ayrı hesabını kapadılar. Altın almıştı. Toplam 7.000 TL lik tutarı iade de etmediler. Ulaşabileceğiniz müşteri hizmetleri de yok.Yaklaşık 40 gün sonra (İlk taksidi ödedikten sonra)zorla bankaya verdiğimiz dilekçelerle iade yaptılar.
  • cartok kullanıcısına yanıt
    hocam bizim çekilen 318.98 tl meblağda hala karta yansımadı ne yapıyor bu gittigidiyor milleti dolandırmak mı maksatları. az önce yeni açtığım üyeliğimi de kendi elleirmle kapattım çünkü hiçbir banka ve kredi kartlarımı kullandırtmıyorlar blokaj uygulamışlar ve blokajı kaldırmıyorlar yahu kart benim banka hesabı benim bende başkası değil yine benim yoksa ben ben değilmiyim :D yıllardır ürün alıp satan biriyken ne değiştide beni şahsıma ait resmi banka ve kredi kartlarımla engelliyorsunuz diye sosyal medyadan soruyorum tık yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 3 Ocak 2017; 17:3:36 >
  • Sanalpazarın eski hallerine benzemiş durum.
  • digiogi kullanıcısına yanıt
    10 aydır ödemelerimi sanalpazar yapmadı gelen takıyor giden takıyorsonrada bize dolandırıcı muamelesi yapıyorlar iyimi
  • gg gibi sanal tezgah kurmak cokmu zor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GG yi şu dolandırıcılık mevzularından iyi öpmüşler heralde. Durduk yere kendi bacaklarına sıkacaklarını sanmıyorum.
  • ben daha 2 gün önce alım yaptım BKM üzerinden bir sorun çıkmadı
  • arkadaşlar karrtan çekilen meblağı hala geri ödemediler bu nedir yahu hem bana dolandırıcı muamelesi yap hesaplarımı kapat blokaj uygula hemde benden çektiğin parayı geri verme bu nedir böyle parasını geri alan veya alamayan arkadaşlar varmı?
  • gittigidiyor uzun zamandır kendi ayağına sıkıyor benimde 6 7 yıldır sorunsuz kullandığım hesabı pat diye kapattılar. birkaç tanıdığım var onlarında hesapları sorgusuz sualsiz direk kapatmışlar. hergün onlarca hesabı kapatıyorlar.
  • 3 ay önce verdiğim bi siparişte kullandığım karttan dolayı askıya almışlar hesabı(sipariş ödemesi ve ürün tesliminde bi sıkıntı çıkmadı bu arada) nooluyo yav manasında bi mesaj attım, kullandığınız kartın bankası ile görüşmeniz lazım dedi. kart numarası sipariş kısmında görünmüyor son birkaç hanesi görünüyor, hangi kartı kullandığımı söyleyin görüşeyim dedim. kart bilgilerini size veremeyiz diyo. e baba ben 3 ay olmuş siparişi vereli, kimbilir hangi akrabamın hangi kartını kullanmışımdır nasıl bileyim, burada görünen son 4 hane ile uyuşan bi kart da yok bende naaapıcaz dedim. 15 dk sonra "tamamdır hesabınızı açtım iyi günler dilerim" dedi halletti.
    tüm bu olaydan ben zerre kadar bişey anlamadım orası ayrı. neden askıya alındım ve bişey yapmadığım halde neden askıdaki hesabımı açtı hiçbir fikrim yok




  • HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    yani size cevap verip işinizi halletmişler bana dönen de olmadı o kdarda işin üzerine gidip rica etmeme rağmen facebook üzerinden dün esip gürledim biraz bu işi mahkemeye götürteceksiniz illaki diye açıkca tahdit ettim tekrar görüşülüp benimle iletişime geçeceklermiş bişeyleri hep görüşüyorlar ama hiç bana dönen olmuyor. bu işin mantığını anlamanın hiçbir yolu yok alışveriş yapıyorsun kredi kartından meblağ çekiliyor sonra sipariş iptal ediliyor neden böyle oldu diyorsun üyelik iptal ediliyor biz paranızı kartınıza iade ettik diyor yahu neden diyorum neden karttan para çekilmiş ödeme havuzuna geçmiş karşıdaki satıcı bana ürünü yollayacak sistemindeki sorun ne haltsa hiç olmayacak işlerle uğraşıp kartıma blokaj koyup benide üyelikten atıyorsun
  • üstadlar bundan sonra gittigidiyor son tercihimdir tövbeleyim,satıcıları nerden seçiyorlarsa çok dikkat etmek gerekiyor.müşteri hizmetleri numarası yok,mesaj atıyorsun karakter sınırlaması var,derdini anlatamıyorsun,sadece komisyonlarına bakıyorlar,yok paranız güvencede sıfır risk falan,adamlara mesaj atiyorum satıcı beni azalıyor" git nerden alırsan âl banada mesaj atma" diye.

    Nereden bulaştıysam sabit numaraları da yok verdikleri telefon numarası kapalı dolandırıcılığın yeni yöntemi.

    % 100 Orjinal ibaresi ,birde profil nasıl oluyorsa %99 olumlu

    Acelemiz vardı aldık,kaybettiğimiz zaman,git kargoya ürünü yolla birde adamdan hakaret dolu mesajlar,tamamen macera arayanlara göre ortam



    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-note-2-sarj-kiti-batarya-orjinal-255070165



    İşte link burda bu satıcıya dikkat olurda sizde düşersiniz benim gibi rezil olmayın derim




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.