Şimdi Ara

Giulietta 17 inç satma ve 18inç janta geçiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Aracımda 17 jant var ve 18'e geçmek istiyorum, türbin veya 8C olması çok önemli değil ancak orjinal olması önemli.Küçük çiziklerde önemsiz göze batmaması koşulu ile.

    Sıfır alacak kadar bütçe ayırmadım hatta mümkünse takas üzerine para vermek işime gelir :) şu an kullandığım lastikler 2014 mart üretimli michelin primacy3 19 mayıs 2014 te takıldı ve 17000 yol yaptı.Lastikler çok yumuşak konfor olarak çok çok iyi ama benim fikjrim arabnın karakterine daha sert lastikler olmalı.Tabi satmak veya takas 2. önceliğim muhtemelen takas denk gelmez ve kış lastiği ile kombinlerim.

    Sadede gelecek olursak araca bakım yaptırdığım serviste bir takım 8C satılık vardı (lastik genişliği ve fiyat uygun gelmedi)ve oradan 18 inç e geçme arzusu tekrar kafama takıldı, internette araştırdım ancak pek birşey bulamadım.18 janta sahip tanıdığı olan veya aracını satmış jantları satmak için bekleyen veya 18 inç ten memnun olmayrak herhangi bir sebeple 17 ye geçmek isteyen arkadaşlar bana ulaşırlar veya tavsiyede bulunurlar ise çok sevinirim







  • İkinci el 8C pek düşmüyor dostum bilgine. O kadar güzel jant ki satmıyor kimse :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.