Şimdi Ara

Giulietta motorunun 116 binde bitmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2011 giulietta 1.4 multiair 170 hp araracım ile yolda giderken sanki kayış sürtmesi gibi birşeyler birbirine sürtüyor gibi sesler gelmeye başladı sağa çektim motor yağına baktım eksik değil sağına soluna baktım patlayan yırtılan hortum vs birşey mi var bakındım ama birşey yok neyse rolantide herhangi bir ses yok gaza tekrar bastım yine aynı ses debriyaj basmakla ses de değişiklik yok neyse yavas yavaş o sesle birlikte sanayiye gittim önce debriyaj bilyası dediler başka bir usta geldi turbo bu dedi sonra bu sıcak haliyle dokunamıyoruz araç soğusun tekrar bakacaz dediler bıraktık aracı ertesi gün tekrar aradılar motor bitmiş dendi segman sarmış vs bir sürü bilmediğim şeyler 116 Bn de nasıl olur da motor biter falan derken yağ çubuğunu çıkardı motor çalışırken siyah duman yukselıyor yağ çubugunun oldugu yerden.
    Neyse sıfır motor fiyatı sorduk araştırıdlar 15000 dediler işçilik ruhsata işleme vs 18000 e halledilir dendi. Neyse bir de başka bir yere soralım diyerek Ankara'daki özel alfa servislerini aradık biri 27000 dedi sıfır motora diğeri 30000 dedi ama o motorun bitik olması çok zor giulietta ın motoru 116000 de bitmesi imkansız multiair arızası olabilir dedi. Her zaman ki gibi kafalar karıştı. 15000 lira diyen tamirci tanıdık motor için de sıfır fabrikasyon senin aracından çıkaracağımız motorun sıfırı dedi. Ama bu kadar fiyat farkı olabilir mi?
    Bu benim aracın sıfır motorunun fiyatı nedir bulamadım internetten. Böyle bir durum yaşayan başına gelen varsa değerli görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar







  • görünene göre forumda kimsenin bilgisi yok , süreci anlatmaya devam ederseniz bilgileniriz. geçmiş olsun
  • şehir neresi? izmir'de alfacı çok iyi bir ustam var bir de ona sorabilirsin istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.