Şimdi Ara

Gizledigim dosyalari bulamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
50.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuzuf1071

    arkadaşlar korkmanıza gerek yok. Klasor gizle 1.0 programını kullandıysanız ve gizlediğiniz dosyayı açamıyorsanız tek ihtiyacınız olan gizlediğiniz dosya hangi klasör içerisinde idi ve gizlediğiniz dosyanın ismi neydi. bu ikisini biliyorsanız kolaylıkla dosyanıza ulaşabilirsiniz.


    şimdi ekranımızın üst kısmında gördüğümüz adres çubuğuna gizlediğimiz dosyanın konumunu yazıyoruz ve gizlediğimiz dosyaya giriyoruz.

    mesela ben images dosyasını gizledim ve hiçbir yerde görünmüyor.
    E:\DİĞER\yusuf\Eylül 2007\Images ben bu images dosyasının konumunu hatırlıyorsam ve gizlediğim dosyanın adının images olduğundan eminsem enter tuşuna basıyorum veeee gizlediğim images klasörün içindeyim. şimdi bunu istediğim yere kopyalayabilirim ve gizlenmiş olmaktan kurtarabilirim. şimdi rahat bir oh çekebilirsiniz.

    arkadaşlar bende gizli dosyaların içinde gizli bir foto vardı adını değiştirdim eski adı 1(663) nasıl bulucam yardım lütfen
    dosya:JPEG



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pandemic35 -- 12 Aralık 2011; 18:20:26 >




  • Arkadaşlar imdat soru nasıl yazılır bilemedim yeniyim uğraşmakta istemedim yardım edin. Telefondan fotoğraflarım silindi Google play stordan bütün programları indirdim asla yok fotoğraflar videoların resimleri var emoji resimleri var alakasız şeyler var silinen fotolar yok. Pcdende gizli klasörü yanlışlıkla sildim yada başka klasöre attım bulamıyorum lütfen yardım edin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.