Şimdi Ara

gizli simgeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • saat menüsünün yanındaki simgeleri nasıl kaldırabilirim.
    etkin olmayan simgeleri gizle .....bu şekilde değil
    bilgisayarı açtığımda orda birşey gözükmeyecek......şimdiden teşekürler



  • ikonlara sağ tıkla seçenekler yada configuration a gir oradan "show in system tray" veya "görev çubuğuna simge yerleştir" seçeneğini kaldır
  • o simgelerin hepsi arka planda calisan bir yazilima ulasim saglar. Eger o yazilimlar calismasi gerekiyor ise ne yazikki simgeler de (buyuk ihtimal ile) orda duracaktir. bazi yazilimlarin o simgeleri gizleme gibi opsiyonlari olabilir, hepsini teker teker kontrol etmek gerekir. Eger calismasi gerkmiyor ise her simge icin var sayarlar kismina girip baslangicta calistirilmasini kaldirabilirsin (her programi tek tek kendin kesfetmelisin) .

    Halen daha calisan birseyler var ise msconfig ile (baslat->calistir , acilan kutuya msconfig yazip tamam a tikla, en sagdaki sekme [baslangic]) artik calistirilmasini istemedigin programlari kaldirabilirsin. Yapman gereken programin adinin yazili oldugu satirin basindaki isaret kutucugundaki isareti kaldirman ve uygula demen. Hemen devaminda restart isteyecektir, restart edip ilk acilista gelen pencerenin altinda "bu pencereyi tekrar gosterme" yazan kutucuga isaretleyip tamam demen yeterli olacaktir.

    Son olarak bazi servisler de oraya ikon atabilir, bu servisleri de elle kapatman gerekebilir . Denetim masasi->yonetimsel araclar->servisler e girip ilgili servisin baslangic metodunu "manuel" e cevirip ardindan da servisi durdurman gerekir.




  • sağolasın kardeş yardımcı oldun sorunu hallettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.