Şimdi Ara

GLK 320-XC 60-Q5...Sizce Hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • benim o kadar param olsa range rover sport için zorlardım (2009) olmadı yeni touareg tek geçerim bu gün bayide gördüm çok heybetli ve teknoloji açısından resmen abartılmış bir araç okadar çok özellik varki gerçekten ağzım açık kaldı. 77k civarı fiyatı var sanırım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logicman -- 26 Haziran 2010; 21:46:06 >
  • arkadaşlar tavsiyeler için teşekkürler.aracı alırken yaptığımız kıyaslamalar şu şekilde.araç kişiyi yormayacak (yılda 80 bin km),motoru sorunsuz olarak uzun süre hizmet edecek ve ikinci eli değer kaybı en az olcak.Dolayısıyla merso daha ağır basıyor gibi.vw yi hiç düşünmedim.2. elde istemiyoruz.çünkü çok fazla km yapıldığından garantisi önemli.pazartesi glk için teste gidecez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cıvıq06

    arkadaşlar tavsiyeler için teşekkürler.aracı alırken yaptığımız kıyaslamalar şu şekilde.araç kişiyi yormayacak (yılda 80 bin km),motoru sorunsuz olarak uzun süre hizmet edecek ve ikinci eli değer kaybı en az olcak.Dolayısıyla merso daha ağır basıyor gibi.vw yi hiç düşünmedim.2. elde istemiyoruz.çünkü çok fazla km yapıldığından garantisi önemli.pazartesi glk için teste gidecez.


    Hocam size Q5 i öneririm. Km olarak sorun çıkarmaz(keza mercedes te öyle), uzun süre hizmet eder(keza mercedes te öyle), ikinci el değer kaybı az (keza mercedes te öyle(ancak glk da ne olur bilemem)). Şimdi madem öyle neden Q5 öneriyorsun diye soracaksanız hem vergi avantajı var hem de bana Q5 daha hoş tasarımlı geliyor. Mercedesin şu glksına bir türlü ısınamadım. Kötü araba değil ama tasarımı işte. Bence Q5 alın. Ancak glk alırsanız da hata yapmış olmazsınız. Fakat şu soruyu soramadan da edemiyeceğim. Neden mini suv? Yani normal binekler de olabilir sizin isteklerinizi karşılayan. Tabii ki suv seçmenizin özel bir nedeni olabilir. Neyse umarım sizin için doğru olanı seçerseniz.




  • GLK'yı ben de beğeniyorum genel anlamda ancak ülkemizin vergi sistemine uygun motoru olmadığı için alırken ve kullanırken dezavantajlı bir araba.

    Q5 vergi yönünden daha mantıklı. 2.0 motor ile aracı satın alırken %60 vergi ödeyeceksiniz. GLK'da ise vergi %84. MTV yönünden de Audi daha avantajlı.
  • Bu arada Mercedes ile Audi'nin fiyatı aynı esasen, vergi dolayısıyla fark oluyor.
    Vergisiz GLK 31 000 Euro'dan, Q5 32 000 Euro'dan başlıyor. Aksesuar fiyatları da GLK için %217, Q5 için %188 olarak geliyor. Ayrıca GLK'nin malzeme kalitesi beş para etmediği için daha çok şey ekletmeniz lazım.
  • xc60 oldukça güzel bence....

    çok kısa bir süre sonra x3 yeni kasa gelecek... 8 ileri steptronik ve en rafine motorlarla piyasaya girecek...Son nesil i drive falan da olucak..
  • XC60'ın dizaynı, Q5'in ise motoru güzel, 2.0T gerçekten cezbedici.
    Ben olsam ikisini birden alırdım.
  • az km'de cdi ml çok iş görür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joushkun

    az km'de cdi ml çok iş görür.


    ml350cdi ile kazam var.Arkadan çarptım arabada ezik olmadı ama benim araba akordiyon oldu.2135 kg'lik araç o kadar kısa sürede nasıl durabildi, nasıl bu kadar sağlam olabilir anlayamadım.Mercedese bir kere daha aşık olmuştum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polemik

    Bu üçünün fiyatlarını bilmiyorum, ama geçen ay babamın bir arkadaşı Land Rover Discovery 4 HSE 3.0 V6'yı (yeni dizel motor) 83.000 Euro'ya aldı.

    Bence düşünmeye mutlaka değecek bir araba.


    pardon,bahsettiğinz disco 4 3.0,liste fiyatı 100 küsür bin euro olan bir aracı nasıl bu kadar ucuza aldı acaba ? hemde tam dolu
  • http://www.landrover.com.tr/gb/en/_maintools/fiyat_listesi/statik_fiyat_listesi.aspx

    83 bin eu. alması gerçekten ilginç geldi.liste fiyatı ortada.arada 50 bin tl fark nasıl oluyor
  • Discovery on numara araç. Hastasıyım tek kelimeyle, mükemmel arazi kabiliyeti, mükemmel konfor. Bir arkadaşta vardı, her hafta binerdim aşağı yukarı ve her hafta aşık olurdum arabaya.

    Biraz daha çıkılabiliyorsa da X5 derim. Son makyajıyla görüntüsü de çok güzelleşti. Her şeyiyle mükemmel bir araç. Auto Show'un 31 Mayıs - 6 Haziran sayısında da Mercedes ML, Range Rover, Yeni VW Touareg ile karşılaştırmasında birinci çıkmıştı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.