Şimdi Ara

GLOVO (Yemek, Market, Kurye vs.) İstanbul'da Sınırlı Bölgelerde (10TL, 15 TL, 20TL İndirim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
21
Favori
44.240
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bugün kod var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun 33 tl sipariş verdim 30 tl kodum vardı 3 tl odedim. Yemegi yedikten sonra 3 tl yerine 6 tl çekildiğini gördüm. Bununla ilgili sikayet formu doldurdum. Sabah hesabima 3 tl kod verdiler. Bence kredi kartima iade olmalıydı.

    Bir diğer sorunum da siparis verdigim menude olan patates kızartması olmasına rağmen eksik gelmesiydi. Bununla ilgili de sikayet formu olusturdum. Bunun icin de siparişimin yüzde 25 olan 9tl hesabima kod olarak yüklendi.

    Kısacası siparisimle alakali sorunlar bu sekilde çözülmüş oldu ancak form doldurup cevap beklemek yerine musteri hizmetlerinin telefonu olmasi daha iyi olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "MERHABA" yazarak referans kodsuz aynı parayı alabilirler.
  • kavacık'ta kullanabiliyo muyuz? bi ay sonra ilk defa işe giidcem yarın. oluyosa deniyim.
  • Bugün mcdonalds için BIGMAC10 kodu gelmiş. + Referans kodunu da kullanarak 30 tl lik indirimden yararlanmak isteyen pm atabilir. İyi günler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • User chat kullanamıyor musunuz arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sıkıntı yaşamadım hiç sadece bi kere patatesim gelmedi o kadar onu da çözmediler tabi. Müşteri hizmetleri konusunda haklısınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdiye kadar 6 7 kere sanal kart ile siparis verdim herhangi bir sıkıntı yasamadim. Ancak dunki siparişimde kola eksik geldi. Kuryeye söylediğimde yapabileceği bir seyi olmadığı sikayet formu oluşturun dedi. Sikayet formu olusturdum ancak hala dönüş olmadi. Genelde 1 2 gün sonra dönüş oluyor. Eger ayni olay yemeksepetinde olsaydi o kolayi kurye getirirdi hemen.
    Edit: Bu olaydan dolayı hesabıma 30 tl promosyon kodu yattı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaneray -- 26 Eylül 2018; 19:23:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasım benim kodla üye olup sipariş verdi. Kampanyalarda yazan 20 tl promosyon gelmedi müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün değil kesinlikle kart bilgilernizi kaptırmayın muhatap YÖK.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün için kullanabileceğimiz bir kupon var mı arkadaşlar? İlk mesajdaki kuponları denedim fakat bir sonuç alamadım.
  • bugün ben de referans kodumu arkadaşıma verdim. promosyon tanımlandı ona, ödemede kendi kartımı girdik ve promosyon silindi. sanırım daha önce kullanılan bir karta ya da farklı bir karta izin vermiyor, o kişinin şahsi kartı olması gerekiyor.
  • kirikambar K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu şekilde bir olaya giriyorsanız sanal kart açarak sorunu çözebilirsiniz. Aynı kartla girerseniz eklediğiniz anda silinir. Aslında kampanya şu şekilde 1 cep numarası ve 1 kredi kartına tanımlı hesap ile yararlanabilirsiniz. Çözüm ya eş dost akrabalarınızın cep numarası ve bir adet hiç kullanılmamış sanal kart 💳 kullanmanız gerek. Sanal kartınızı kullandıktan sonra silip yeni oluşturabilirsiniz. Bu şekilde devam😛👍 kara listeye alınmadığınız sürece devam edebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmetturan123 kullanıcısına yanıt
    uygulamayı arkadaş kendi telefonuna indirip kurdu ve benim referans kodumu girdi. ödemeyi onun banka kartı olduğu, forumda da son mesajlarda banka kartı sorunlarından bahsedildiği için ben kredi kartı bilgilerimi verdim, ancak promosyon silindi. kara listeye alınmamışızdır herhalde hemen.
  • kirikambar K kullanıcısına yanıt
    Yok öyle olduğunda uyarı geliyor alınmamışsınızdır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.