Şimdi Ara

gm 5 plus gps sorunu!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
19.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 ay önce aldıgım gm 5 plus telefonda şöyle bişi yaşıyorum. google haritalar veya yandex navigasyonu duzgun kullanamıyorum. çok geç tepki veriyor bazen bulundugum yerı bıle 20 sn sonra anca görebılıyor. ayarlar konum ayarları bölumu acık ve mod yuksek doğruluk olarak ayarlı. kısa bır araştırma yaptıgımda şikayet var .com da aynı şikayetlerı olan 3-4 kışı gordum. bu durumu baska yasayan varmı.



  • Yardim lütfen. Herkezdemi var banami özel ona göre servise goturcem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef aynı sorun bende de var. İlk parti olan istanbul temalı GM5 PLus Dual kullanıyorum. Müşteri hizmetlerine konuyu aktardığım da fabrika ayarlarına geri dönmemi geçmezse servise götürmemi söyledi. Fabrika ayarlarına dönmem rağmen sorun devam edince tekrar iletişime geçtim ve ilk partilerde ışık sızması da var onuda söyledim. Işık sızmasına bir şey yapamayacaklarını ama gps sorunu donanımsal ile cihaz değişimi yapacaklarını söyledi. Vaktim olmadığı için servise veremedim cihazı. Sende bir gelişme olursa bilgilerini rica ederim.
  • fouturk F kullanıcısına yanıt
    yolum m.koyden geçtiğinde tekrar bırakacagım servıse. durumu burdan yazacağım
  • Şimdiden teşekkürler.
    Ama şikayet var ve benzeri bir kaç sitede telpanın program tarzı bir şey yüklediği ve sorunun çözülmediği aynı sorundan 3 defa servise gittigini söyleyen biler var.
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum. Birebir aynısı. Ve bende Telpa servisine telefonu götürdüm. Yazılım atıp geri verdiler. Sorun devam ediyor. Başkası için önemli olmayabilir GPS ama işim gereği benim için çok önemli. Tekrar servise götürüceğim maalesef.
  • Aynı sorun bende de var ve yorumları bende okudum servis yazılım atıp veriyor muş değişim yapsa bile çift hatliyla değiştireceği için ben açıkçası servise vermekten çekiniyorum bunun bi çözümü olmalı ya :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığında olanlardanım tek hatlı 27 nisanda aldım öylece kullanıyoruz ama gps can alıcı bi nokta ya adam konum atiyo gidemiyorum yok böyle birşey ya s3 de bile internet siz navi kullanıyordum :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu telefonu almayı düşünüyorum, Bende discovery 2 var. Ben motosiklet kullanırken GPS açıyorum, göremediğim ekran parlaklığı artıyorum, bir süre sonra pil ısındı uyarısı veriyordu. Bu modelde de aynı sorunu yaşar mıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exzina

    Ben bu telefonu almayı düşünüyorum, Bende discovery 2 var. Ben motosiklet kullanırken GPS açıyorum, göremediğim ekran parlaklığı artıyorum, bir süre sonra pil ısındı uyarısı veriyordu. Bu modelde de aynı sorunu yaşar mıyım?

    gm nin modelleri sorunludur hocam başka alternatiflere göz atın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunla ilgili yarın sabah servise gidicem ve cihaz değişimi istiyeceğim. GPS hiçbir navigasyon programında doğru düzgün çalışmıyor. Bununla ilgili iki kere servise götürdüm ikisinde de format atıp tekrar program yükleyip verdiler. Ama sorun hala devam ediyor. Bakalım ne olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuç alabilen oldu mu arkadaşlar, ben cumartesi günü cihazı götürdüm izah ettim, yine yazılım atıp geri verdiler, aldım cihazı dışarı çıkıp tekrar denedim, sorun aynen devam ediyor, içeri girip tekrar cihazı verdim, teknoloji uzmanı olan şahıs aynen şunu dedi biz, servis içinde bakıyoruz konum buluyorsa sorun yoktur diye yazılım atıp geri veriyoruz, siz bırakın aktif test yapılsın dedi, bende tamam dedim, bıraktım cihazı bugün sabah kontrol ettiğim de aynen şöyle yazıyor cihazda donanımsal bir arıza yok, müşteri hizmetlerini arayıp sordum, telefona çıkan şahısa izah etmeye çalışıyorum durumu, bana sürekli cihazınız test edilmiştir, kargo yapmamızı mı istiyorsunuz diyor, ben diyorum ki cihazın aktif test edilmesi dışarıda kullanılıp karar verilmesi gerekiyor, o bana hala aynı şeyleri tekrar ediyor,
    bundan sonra bana kimse general mobile demesin, Türk firması vs. demesin, insana saygı duysunlar, başlarından savuşturmaya çalışmasınlar, bu forumda gelip de kimse bana müşteri hizmetlerini övmesin, kusura bakmayın da 1000 tl az bir para değil, sorunu kanıtlamak için amuda mı kalkmak lazım anlamadım.
    bundan sonra çevreme şunu söyleyecem, general mobile mı aman ha uzak dur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifes -- 28 Kasım 2016; 20:4:0 >




  • Merhabalar

    Ben general mobile in neredeyse tüm telefonlarını kullandım(hepsini para vermeden edindiğim için pişman degilim ) ve hepsinde bu gps sorunu var arkadaşlar.Eger bu özellik sizin için önemliyse kesinlikle bir GM marka telefon almayın uzulursunuz.

    İşin komik tarafı Telpada bu sorunu çözebilecek veya adam gibi Çin'e raporlayabilecek bir mühendis bile yok.O yüzden bu sorununuz hiç bir zaman çözülemeyeceğini düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM 5 plus telefonumla Yandex veya Google harita ile giderken GPS sorunundan dolayı istediğim adrese gidemiyorum. Bu durum beni çileden çıkarıyor.
  • GPS Sorunu halletmek için garantiye gitmesi şart mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: O.M.F.

    GPS Sorunu halletmek için garantiye gitmesi şart mı ?

    garantide de halledilemez sorun. yazılımsal değil çünkü donanımsal... ilk gm1'den beri bu sorun var gm'lerde. ne yazık ki çözümü yok...
  • huner46 H kullanıcısına yanıt
    Bendede ayni ama mobil veride sorun olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bu GPS problemi klasik malesef çözüm ise araştırmalarım sonunda buldum, gm 4G modelini kullanmaktayım, bu problemi 4G açık iken yapıyor mobil veriyi 3G yaptığınız zaman uydulara 15 sn içinde bağlantı yaptığını göreceksiniz, ayrıca programlardan Google connective programını devre dışı bırakınız, işim gereği çok navigasyon kullanıyorum çok çilesini çektim,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun maalesef yazılımsal bunu telefonu root yaparak yaptığım ayarlardan çözdüm, eski GM lerde MTK işlemci vardı onlarda agps datası almadığından yapiyordu, snapdragon 410 larda ise LTE bağlantı nedeniyle yapıyor malesef, ayrıca modem ayarlarındaki problemden dolayı glonass uydularınada baglanamıyor :(( güncelleme sıkıntısından dolayı orijinal room 'a geri döndüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 5 mart 2017 güncellemesi ile sorun çözülmüştür, bilgilerinize.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.