Şimdi Ara

GM 8 FİYAT PERFORMANS OLARAK ALINMALI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, başlıktan da anlayacağınız üzere size biraz GM8 telefondan bahsedicem. Bir süredir insanlar bu konu hakkında farklı fikir ayrılıkların düşmüş durumdalar. Seveni de çok sevmeyeni de peki neye göre kime göre? Şimdi size telefonun bazı özelliklerinden bahsedicem ve bu kararı size bırakacağım hem telefon alma aşamasında olup araştırma yapanlar içinde fikir olur. Gm 8 general mobile markasının son çıkardığı ses getiren telefonlardan biri. Şuan piyasa değeri 900 küsür bir şey.
    Özelliklerinden kısaca bahsedecek olursak bu telefon bu para karşılığında neler vaad ediyor;
    işlemci hızı : 8 x 1,4 GHz buda 1 saniyede işlemin yapılacağı anlamına geliyor. Ekran boyutu : 5,4 inc bu da daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlar. 13MP kamera. Ayrıca telefon 3 gb rame sahip buda onu paha biçilemez yapıyor bu özelliklerin yanı sıra şarj ömrü diğer telefonlara kıyasla aşırı yüksek. Buda şarj takma sürenizde kısar şarj ömrünüzü uzatır. Ayrıca gelen son güncelleme ile güvenlik arttırıldı. Yani bana sorarcak olursanız o fiyata daha iyisi olur mu diye olmaz daha detaylı inceleme için web sitelerine de bakabilirsiniz. Siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında?







  • Alınabilir elbette. Telefon zaten f/p olarak piyasaya sürülmüş. 3gb ramli bi telefonu kolay kolay o fiyata bulamazsınız
  • O fiyata alternatif yok.
    Nokia 3.1 Plus telefonu geliyor Gm 8'den sonra o da 250 lira pahalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anneme gm8 aldik. 1.000tl alti telefon bakanlar icin cok duzgun cihaz. hele kutundan cikan kulaklikla telefonun muzik kalitesini duyduktan sonra bendeki meizu m6sle değistiresim geldi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.