Şimdi Ara

gm discovery 16 gb telpa 519.87 tl -50 tl world puan= 471.13tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
5.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bile bile insanlari enayi yerine koyup sarj soketi üretim hatali generalmobile telefonlari satip tamirinden para isteyan bu firmalardan uzak durun herkeze sesleniyorum gidin bilindik markalarin uygun cihazlarini alin ilk cihazi alirken ucuz sonrasi masrafli islere girmeyin girdirmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunnkaar -- 19 Mart 2015; 21:25:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunnkaar

    Bile bile insanlari enayi yerine koyup sarj soketi üretim hatali generalmobile telefonlari satip tamirinden para isteyan bu firmalardan uzak durun herkeze sesleniyorum gidin buyuk markalarin uygun cihazlarini almayin ilk cihazi alirken ucuz sonrasi masrafli islere girmeyin girdirmeyin.

    ilk başta para isteniyordu, thh'ye felan başvuran arkadaşların sayesinde artık istenmiyor ücretsiz şekilde değiştiriliyor.
  • Aynendevam telpa firsat buldumu para istiyor dolandirici telpa 3 defa gonderdim tamire dorduncude cizikdai olmayan tele kirik dediler para istediler.top thh de .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alma aldırma. Şarj söketiyle uğraşmak istemiyorsanız almayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkeytv

    4G SİZ TELEFON ALINMAZ

    bos yorum yapma troll musun nesin adami deli ediyorsunuz bi bitmediniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu cöp gmd ve tüm türevlerini hala savunanlar neyin kafasini yasiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaza yakın özelliklerde hatta ek olarak 2g ramli Huawei G700 kullanıcısı olarak söylüyorum pek kullanmayacaksanız bu cihazlar bu fiyatlara iş görür ancak çok kullanırım elimden düşürmem program felan bolca yükeleme yaparım diyorsanız unutun zira android özellikle bu cihazlarda çok şişiyor. Zamanında diğer markalar pahalıyken bu cihazlar iyiydi ancak şuanda çeklerle, puanlarla çok uygun fiyatlara enazından paralel Lg g2 felan alınabilir yada bu fiyatlarda Lumialar var hem performans hemde düzgün kamera kullanırsınız. Bu Çin malı cihazların kameraları rezalet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu telefonu artık almayın aldırmayın. Kardeşimde var şarj soketi kaç defa değişti bıktım artık telefonuyla uğraşmaktan. Sonra kilit ekranında donmalar başladı yazılımsaldır dedim onlarca rom yükledim hala aynı sadece attıgım bazı romlarda donmayı azalttı ama yinede oluyor. Telefon çalıyor açamıyorsun 3-4 saniye falan deli oluyor insan.
  • Artık bu fiyat segmentinde daha güçlü cihazlar bolca mevcut sat diskavri al devri çoktan bitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black_67

    Artık bu fiyat segmentinde daha güçlü cihazlar bolca mevcut sat diskavri al devri çoktan bitti

    bu fiyata hangi cihazı öneriyorsunuz acaba?
  • Arkadaşlar bu cihazı (4gb olanı) 1yıldan fazla bir zamandan beri kullanıyorum.Mesleğim gereği akşama kadar evdeyim ve cihazı sürekli internetle beraber kullanıyorum.Şu ana kadar şarjda iken de kullanmama rağmen şarj soketinde bir problem yaşamadım. Bir defa ekran kırıldı 180 tl ye yapıldı. Bir defa da başka bir problemden gitti garantiden yapıldı 4-5 gün içinde Gaziantep e geldi.
    Cihazı aldığımdan beri kaç defa guncelleme geldi en son 4.4 KitKat geldi.Batarya falan halen iyi.Yani GM nin ilk akıllı telefonu olmasına rağmen bence iyi ve kullanışlı bir telefon.
    Ben bundan önce Samsung galaxy wonder kullandım, 1 yıl olmadan batarya öldü, telefon donmaya başladı bir aramayı yaparken bile bir sürü bekliyordum,yani o telefondan sonra GM discovery ilaç gibi geldi 1 yıldan beri donma yavaşlama falan yok.
    Biraz uzattım ama özetle bir ürün hakkında atıp tutmadan önce biraz tanımak hatta kullanmak lâzım. Ben discovery den memnunum. Ve tavsiye de ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ha bu arada ara sıra ufak tefek hataları olmuyor değil ama bunlar bu tür cihazlarda zaten oluyor ve tolere edilebilecek kadar.Benim daha önce kullandığım cihazlarda da bu hatalar oluyordu.

    Son olarak ben cihaza rom falan atmadım orijinal hali neyse o şekilde kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullahberat46 -- 23 Mart 2015; 22:47:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.