Şimdi Ara

GM DİSCOVERY 2+VS HUAWEİ ASCEND G7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefon alıcam ocakta gm discovery 2+ ve ascend g7 arasında kaldım sizce hangi telefonu tercih etmeliyim d2+ da ısınma sorunu varmış g7 ise yüksek grafikli oyunlarda tekleme yapıyomuş ve sanal tuşları var benim için önemli olanlar:
    1-Oyun performansı
    2-Batarya performansı
    3-Isınma düzeyi
    4-Sar değeri



  • Bence g7 daha mantıklı bir seçim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes discovery 2 de ısınma sorunu var malesef. Kendi konusunda da sorun bence bi. Isınma ve dokunmatik hassasiyetinde şikayetler olmasa direk disco 2 ama riske girmemek için g7 daha mantikli gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d2+ ile g7 arasında kalmıştım bende d2 ve d2+ların beyazlarında dokunmatik sorunlar var telefon ısınıyor vs birçok problem.eski telefonum discovery idi ve artık problemlerle uğraşmak yerine tank gibi bir g7 almayı tercih ettim ve çok memnunum.şarj 2. gününde ve hala %43 harika birşey..
  • MEİZU MX4 ,dün fiyatını görün bence
    biraz bekleyin isterseniz.tabiki maddiyat el veriyorsa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 8 Aralık 2014; 17:39:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *-*ext@cy*-*

    d2+ ile g7 arasında kalmıştım bende d2 ve d2+ların beyazlarında dokunmatik sorunlar var telefon ısınıyor vs birçok problem.eski telefonum discovery idi ve artık problemlerle uğraşmak yerine tank gibi bir g7 almayı tercih ettim ve çok memnunum.şarj 2. gününde ve hala %43 harika birşey..

    Abi real racing 3 gta sa gibi oyunlarda kasma varmı bi denermisin full ayarlarda
  • Zopo zp998 nasıldır herşey iyi güzelde 5.5 inç fhd 441 ppi ekrana 2400 mah zor yeter ayrıca powerbank hediye ve 2 batarya çıkıyo
  • Ayrıca g7 de o sanal tuşlar bazı oyunlarda kapanmıyo parmak yetişmeme gibi sorunlar olur mu
  • real racing 3 yükledim oynadım yağ gibi akıyor diyebilirim birazdan gta sa yükleyeceğim durumu bildiririm
  • eyvallah
  • g7 tabiki
  • Arkadaşlar g7de takıldığım nokta oyun performansı ve alttaki sanal tuşlar geri kalanlar mükemmel :=) FLY IQ4513 QUANTUM ve Victor u2 hakkında bi bilginiz varmı
  • Oncelıkle G7nın sanal tuslarını ayarlardan ıstedıgın gıbı ayarlıyabılıyorsun. Bır secenek var sanal tusları allta gomuyor. Ekranda gormuyorsun.. Yukarı dogru parmagınla cekmedıgın surece ekrana gelmıyor. Sadece oyunlarda degıl masaustunde de bu sekılde kullanabılıyorsun. Ekranı buyuk oldugu ıcın kolayca tuslara erısebılmek ıcın ekranın sagına veya soluna atıyabılıyorsun. Ustelık bunu kullanırkende rahatlıkla yapabılıyorsun. Ayrıca Huewaının kendı arayuzu ınanılmaz derece kullanıcı dostu.
    Fly, Vıctor u2, Vestel butun telefonları ınceledım bu telefonlardan uzak durun. G7 onlardan daha ıyı telefon. Hatta cok daha ıyı telefon. Su anda 64 bıt destegı tam olarak kullanılmıyor. Lolıpop guncellemesıyle fark yaratacak bır performansa kavusacaktır. Tabı ıslemcı hızını dusununce buyuk farklar beklemek hayalcılık olur. Tabı burada Huewanın kurnazlıgı ekranı 720p olması hem performansı artırıyor hemde pıl omrunu ınanılmaz uzatıyor. Ayrıca 720p olması goruntu kalıtesınden bır sey kaybettırmemıs. Iyı grafıklı oyunları uzun zamandır oynamıyorum. Eskısı kadar ılgımı cekmıyor. Pcde yeterınce oynuyorum zaten. O yuzden telefona ust duzey grafılı oyun yukleyıp denemedım. O yuzden oyun performansını bılmıyorum. Okudugum kadarıyla oyun yukleyıpte sıkıntı yasayanı duymadım.
    Gelelım GMD2 ye bır oncekı telefonum GMD 2 kere aynı hatadan servıse gıttı. Ekran dokunmatıgı yuzunden. Donanımsal hatadan dolayı para almadan cok kısa surede tamır edıp yolladılar. Bunun dısında son zamanlarda sarj soketınde bıraz gevseme olmustu.. Bunun dısında 5 - 6 kere yere dustu telefon banamısın demedı. Tabı ekran koruyucu ve koruma kılıf vardı.. Su anda saglam ve 0 gıbı kutusunda duruyor. Bunları yazmamım sebebı bu fırmanın urunlerıne karsı en ufak bır onyargım yok. Hatta pıyasaya bu telefonla gırmeseydı belkı hala yuksek fıyatlara telefon alıyor olucaktık. G7 almadan bır kac gun once arkadasım GMD2 almıs.. Telefonu ınceleme fırsatı buldum. Acıkcası bıraz hayal kırıklıgına ugradım. GMD sonra cok daha ıyı bır telefon beklerdım. Bır kere GMD estetık tasarım bu telefonda yok. Menu, gecısler bır garıp geldı. (tabı alısma meselesı) Menuye donmek ıstıyorum veya baska bır yere gecmek ıstıyorum farkı bır yere gırıyorum.. Telefonun arayuzunu begenmedım. Ekranını aynı sekılde bu sefer begenmedım. Neden begenmedım bılmıyorum.. Sankı GMD daha ıyıydı.. Cozemedım. Oyun performans konusunda elbette GMD2 ıyıdır. Sonucta 2ghz ıslemcı var. Ama demekkı her zaman ıslemcının ıyı olması bır telefonu almak ıcın yeterlı olmuyormus. Cok garıptır G7 masaustu, arayuz cok daha stabıl calısıyor.. Sabah aksam oyun oynayacagım dersenız GMD2 alınabılır tabı burada GMD2 nın asırı ısındıgını bılmenızı ısterım. Ayrıca pıl tuketımınıde unutmamak lazım. G7 gelınce yapılan testlerde belkıde en az ısınan telefonların basında gelıyor. Aynı sekılde pılı sızı sasırtacak kadar fazla gıdıyor. Pers sabahı saat 5 te sarjtan cektım (ılk kez sarj ettım bu arada) Uyandıgımda oglen 3 gıbı %99du.. Ekranı ortaya getırdım. Gunduz bazı yerlerde en parlaga cektım.. Ilk gun 4 saate yakın ekran acık kaldı. 2 saat mp3 dınledım. 45 dk telefonla konustum. Internete gırdım. Yarım saat oyun oynadım. Eve gıttıgımde sarjı %54 ıdı.. Ertesı gun oglen uyandıgımda sarjı %53 ıdı.. Butun gun dısarıda olacaktım. Normalde GMD %50 oldumu dısarıya cıkıyorsam sarj ederdım. Tabı G7 yenı oldugu ıcın ılk bır kac sefer pılını tamamen tuketıp doldurmak ıstedıgımden %53 sarjla dısarıya cıktım. Gun ıcınde 3.30 saat ekran acık kalmıs.. 1 saate yakın hoporlorunden muzık dınledım. Internete gırdım vs.. Gece 3 te eve geldıgımde sarjı %17 ıdı.. Yav dedım uykum geldı ayakta duramıyorum.. Telefonun sarjı nıye bıtmıyor dedım Sabah sehır dısına cıkacaktım. Neyse full ekran parlaklıgı ve 3g acık konser actım.. En son kac dk gectı hatırlamıyorum pıl %12 ıdı. Yarım saat sonra telefonun basına geldıgımde telefonun sarjı tamamen bıtmıstı.. Son kısım harıc ınanılmaz ama pılı abartı derecede ıyı gıdıyor. Tabı bu fıyat segmentınde konusuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 9 Aralık 2014; 19:34:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ploff

    Oncelıkle G7nın sanal tuslarını ayarlardan ıstedıgın gıbı ayarlıyabılıyorsun. Bır secenek var sanal tusları allta gomuyor. Ekranda gormuyorsun.. Yukarı dogru parmagınla cekmedıgın surece ekrana gelmıyor. Sadece oyunlarda degıl masaustunde de bu sekılde kullanabılıyorsun. Ekranı buyuk oldugu ıcın kolayca tuslara erısebılmek ıcın ekranın sagına veya soluna atıyabılıyorsun. Ustelık bunu kullanırkende rahatlıkla yapabılıyorsun. Ayrıca Huewaının kendı arayuzu ınanılmaz derece kullanıcı dostu.
    Fly, Vıctor u2, Vestel butun telefonları ınceledım bu telefonlardan uzak durun. G7 onlardan daha ıyı telefon. Hatta cok daha ıyı telefon. Su anda 64 bıt destegı tam olarak kullanılmıyor. Lolıpop guncellemesıyle fark yaratacak bır performansa kavusacaktır. Tabı ıslemcı hızını dusununce buyuk farklar beklemek hayalcılık olur. Tabı burada Huewanın kurnazlıgı ekranı 720p olması hem performansı artırıyor hemde pıl omrunu ınanılmaz uzatıyor. Ayrıca 720p olması goruntu kalıtesınden bır sey kaybettırmemıs. Iyı grafıklı oyunları uzun zamandır oynamıyorum. Eskısı kadar ılgımı cekmıyor. Pcde yeterınce oynuyorum zaten. O yuzden telefona ust duzey grafılı oyun yukleyıp denemedım. O yuzden oyun performansını bılmıyorum. Okudugum kadarıyla oyun yukleyıpte sıkıntı yasayanı duymadım.
    Gelelım GMD2 ye bır oncekı telefonum GMD 2 kere aynı hatadan servıse gıttı. Ekran dokunmatıgı yuzunden. Donanımsal hatadan dolayı para almadan cok kısa surede tamır edıp yolladılar. Bunun dısında son zamanlarda sarj soketınde bıraz gevseme olmustu.. Bunun dısında 5 - 6 kere yere dustu telefon banamısın demedı. Tabı ekran koruyucu ve koruma kılıf vardı.. Su anda saglam ve 0 gıbı kutusunda duruyor. Bunları yazmamım sebebı bu fırmanın urunlerıne karsı en ufak bır onyargım yok. Hatta pıyasaya bu telefonla gırmeseydı belkı hala yuksek fıyatlara telefon alıyor olucaktık. G7 almadan bır kac gun once arkadasım GMD2 almıs.. Telefonu ınceleme fırsatı buldum. Acıkcası bıraz hayal kırıklıgına ugradım. GMD sonra cok daha ıyı bır telefon beklerdım. Bır kere GMD estetık tasarım bu telefonda yok. Menu, gecısler bır garıp geldı. (tabı alısma meselesı) Menuye donmek ıstıyorum veya baska bır yere gecmek ıstıyorum farkı bır yere gırıyorum.. Telefonun arayuzunu begenmedım. Ekranını aynı sekılde bu sefer begenmedım. Neden begenmedım bılmıyorum.. Sankı GMD daha ıyıydı.. Cozemedım. Oyun performans konusunda elbette GMD2 ıyıdır. Sonucta 2ghz ıslemcı var. Ama demekkı her zaman ıslemcının ıyı olması bır telefonu almak ıcın yeterlı olmuyormus. Cok garıptır G7 masaustu, arayuz cok daha stabıl calısıyor.. Sabah aksam oyun oynayacagım dersenız GMD2 alınabılır tabı burada GMD2 nın asırı ısındıgını bılmenızı ısterım. Ayrıca pıl tuketımınıde unutmamak lazım. G7 gelınce yapılan testlerde belkıde en az ısınan telefonların basında gelıyor. Aynı sekılde pılı sızı sasırtacak kadar fazla gıdıyor. Pers sabahı saat 5 te sarjtan cektım (ılk kez sarj ettım bu arada) Uyandıgımda oglen 3 gıbı %99du.. Ekranı ortaya getırdım. Gunduz bazı yerlerde en parlaga cektım.. Ilk gun 4 saate yakın ekran acık kaldı. 2 saat mp3 dınledım. 45 dk telefonla konustum. Internete gırdım. Yarım saat oyun oynadım. Eve gıttıgımde sarjı %54 ıdı.. Ertesı gun oglen uyandıgımda sarjı %53 ıdı.. Butun gun dısarıda olacaktım. Normalde GMD %50 oldumu dısarıya cıkıyorsam sarj ederdım. Tabı G7 yenı oldugu ıcın ılk bır kac sefer pılını tamamen tuketıp doldurmak ıstedıgımden %53 sarjla dısarıya cıktım. Gun ıcınde 3.30 saat ekran acık kalmıs.. 1 saate yakın hoporlorunden muzık dınledım. Internete gırdım vs.. Gece 3 te eve geldıgımde sarjı %17 ıdı.. Yav dedım uykum geldı ayakta duramıyorum.. Telefonun sarjı nıye bıtmıyor dedım Sabah sehır dısına cıkacaktım. Neyse full ekran parlaklıgı ve 3g acık konser actım.. En son kac dk gectı hatırlamıyorum pıl %12 ıdı. Yarım saat sonra telefonun basına geldıgımde telefonun sarjı tamamen bıtmıstı.. Son kısım harıc ınanılmaz ama pılı abartı derecede ıyı gıdıyor. Tabı bu fıyat segmentınde konusuyorum.

    Öncelikle ilgin için teşekkürler :)
    telefonun sanal tuşları kapatılıyo olması çok büyük bi artı işte tek takıldığım yüksek grafikli oyunlarda kasma olucakmı özellikle gta sa full ayarlarda zenfone 5 ve casper via v5 de kasıyo mesela s410 ve s400 ün tek farkı 64 bit olması adreno 306 biraz daha iyilişeştirilmiş hali adreno 305 in hd ekranda sorun çıkartmaz bence t50 de sorun yaratmıyodu üstelik rami 2 gb batarya konusunda şüphem yok zaten 1.2 ghz 4 çekirdek HD ekran 3000 mah çok fazlasıyla yeterl :=) ama denemek gerek bu incelemeler ne zaman gelecek




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ploff

    Oncelıkle G7nın sanal tuslarını ayarlardan ıstedıgın gıbı ayarlıyabılıyorsun. Bır secenek var sanal tusları allta gomuyor. Ekranda gormuyorsun.. Yukarı dogru parmagınla cekmedıgın surece ekrana gelmıyor. Sadece oyunlarda degıl masaustunde de bu sekılde kullanabılıyorsun. Ekranı buyuk oldugu ıcın kolayca tuslara erısebılmek ıcın ekranın sagına veya soluna atıyabılıyorsun. Ustelık bunu kullanırkende rahatlıkla yapabılıyorsun. Ayrıca Huewaının kendı arayuzu ınanılmaz derece kullanıcı dostu.
    Fly, Vıctor u2, Vestel butun telefonları ınceledım bu telefonlardan uzak durun. G7 onlardan daha ıyı telefon. Hatta cok daha ıyı telefon. Su anda 64 bıt destegı tam olarak kullanılmıyor. Lolıpop guncellemesıyle fark yaratacak bır performansa kavusacaktır. Tabı ıslemcı hızını dusununce buyuk farklar beklemek hayalcılık olur. Tabı burada Huewanın kurnazlıgı ekranı 720p olması hem performansı artırıyor hemde pıl omrunu ınanılmaz uzatıyor. Ayrıca 720p olması goruntu kalıtesınden bır sey kaybettırmemıs. Iyı grafıklı oyunları uzun zamandır oynamıyorum. Eskısı kadar ılgımı cekmıyor. Pcde yeterınce oynuyorum zaten. O yuzden telefona ust duzey grafılı oyun yukleyıp denemedım. O yuzden oyun performansını bılmıyorum. Okudugum kadarıyla oyun yukleyıpte sıkıntı yasayanı duymadım.
    Gelelım GMD2 ye bır oncekı telefonum GMD 2 kere aynı hatadan servıse gıttı. Ekran dokunmatıgı yuzunden. Donanımsal hatadan dolayı para almadan cok kısa surede tamır edıp yolladılar. Bunun dısında son zamanlarda sarj soketınde bıraz gevseme olmustu.. Bunun dısında 5 - 6 kere yere dustu telefon banamısın demedı. Tabı ekran koruyucu ve koruma kılıf vardı.. Su anda saglam ve 0 gıbı kutusunda duruyor. Bunları yazmamım sebebı bu fırmanın urunlerıne karsı en ufak bır onyargım yok. Hatta pıyasaya bu telefonla gırmeseydı belkı hala yuksek fıyatlara telefon alıyor olucaktık. G7 almadan bır kac gun once arkadasım GMD2 almıs.. Telefonu ınceleme fırsatı buldum. Acıkcası bıraz hayal kırıklıgına ugradım. GMD sonra cok daha ıyı bır telefon beklerdım. Bır kere GMD estetık tasarım bu telefonda yok. Menu, gecısler bır garıp geldı. (tabı alısma meselesı) Menuye donmek ıstıyorum veya baska bır yere gecmek ıstıyorum farkı bır yere gırıyorum.. Telefonun arayuzunu begenmedım. Ekranını aynı sekılde bu sefer begenmedım. Neden begenmedım bılmıyorum.. Sankı GMD daha ıyıydı.. Cozemedım. Oyun performans konusunda elbette GMD2 ıyıdır. Sonucta 2ghz ıslemcı var. Ama demekkı her zaman ıslemcının ıyı olması bır telefonu almak ıcın yeterlı olmuyormus. Cok garıptır G7 masaustu, arayuz cok daha stabıl calısıyor.. Sabah aksam oyun oynayacagım dersenız GMD2 alınabılır tabı burada GMD2 nın asırı ısındıgını bılmenızı ısterım. Ayrıca pıl tuketımınıde unutmamak lazım. G7 gelınce yapılan testlerde belkıde en az ısınan telefonların basında gelıyor. Aynı sekılde pılı sızı sasırtacak kadar fazla gıdıyor. Pers sabahı saat 5 te sarjtan cektım (ılk kez sarj ettım bu arada) Uyandıgımda oglen 3 gıbı %99du.. Ekranı ortaya getırdım. Gunduz bazı yerlerde en parlaga cektım.. Ilk gun 4 saate yakın ekran acık kaldı. 2 saat mp3 dınledım. 45 dk telefonla konustum. Internete gırdım. Yarım saat oyun oynadım. Eve gıttıgımde sarjı %54 ıdı.. Ertesı gun oglen uyandıgımda sarjı %53 ıdı.. Butun gun dısarıda olacaktım. Normalde GMD %50 oldumu dısarıya cıkıyorsam sarj ederdım. Tabı G7 yenı oldugu ıcın ılk bır kac sefer pılını tamamen tuketıp doldurmak ıstedıgımden %53 sarjla dısarıya cıktım. Gun ıcınde 3.30 saat ekran acık kalmıs.. 1 saate yakın hoporlorunden muzık dınledım. Internete gırdım vs.. Gece 3 te eve geldıgımde sarjı %17 ıdı.. Yav dedım uykum geldı ayakta duramıyorum.. Telefonun sarjı nıye bıtmıyor dedım Sabah sehır dısına cıkacaktım. Neyse full ekran parlaklıgı ve 3g acık konser actım.. En son kac dk gectı hatırlamıyorum pıl %12 ıdı. Yarım saat sonra telefonun basına geldıgımde telefonun sarjı tamamen bıtmıstı.. Son kısım harıc ınanılmaz ama pılı abartı derecede ıyı gıdıyor. Tabı bu fıyat segmentınde konusuyorum.

    Hocam victor u2 düşünüyordum da, ne gibi sorunları var?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türk Adam

    quote:

    Orijinalden alıntı: ploff

    Oncelıkle G7nın sanal tuslarını ayarlardan ıstedıgın gıbı ayarlıyabılıyorsun. Bır secenek var sanal tusları allta gomuyor. Ekranda gormuyorsun.. Yukarı dogru parmagınla cekmedıgın surece ekrana gelmıyor. Sadece oyunlarda degıl masaustunde de bu sekılde kullanabılıyorsun. Ekranı buyuk oldugu ıcın kolayca tuslara erısebılmek ıcın ekranın sagına veya soluna atıyabılıyorsun. Ustelık bunu kullanırkende rahatlıkla yapabılıyorsun. Ayrıca Huewaının kendı arayuzu ınanılmaz derece kullanıcı dostu.
    Fly, Vıctor u2, Vestel butun telefonları ınceledım bu telefonlardan uzak durun. G7 onlardan daha ıyı telefon. Hatta cok daha ıyı telefon. Su anda 64 bıt destegı tam olarak kullanılmıyor. Lolıpop guncellemesıyle fark yaratacak bır performansa kavusacaktır. Tabı ıslemcı hızını dusununce buyuk farklar beklemek hayalcılık olur. Tabı burada Huewanın kurnazlıgı ekranı 720p olması hem performansı artırıyor hemde pıl omrunu ınanılmaz uzatıyor. Ayrıca 720p olması goruntu kalıtesınden bır sey kaybettırmemıs. Iyı grafıklı oyunları uzun zamandır oynamıyorum. Eskısı kadar ılgımı cekmıyor. Pcde yeterınce oynuyorum zaten. O yuzden telefona ust duzey grafılı oyun yukleyıp denemedım. O yuzden oyun performansını bılmıyorum. Okudugum kadarıyla oyun yukleyıpte sıkıntı yasayanı duymadım.
    Gelelım GMD2 ye bır oncekı telefonum GMD 2 kere aynı hatadan servıse gıttı. Ekran dokunmatıgı yuzunden. Donanımsal hatadan dolayı para almadan cok kısa surede tamır edıp yolladılar. Bunun dısında son zamanlarda sarj soketınde bıraz gevseme olmustu.. Bunun dısında 5 - 6 kere yere dustu telefon banamısın demedı. Tabı ekran koruyucu ve koruma kılıf vardı.. Su anda saglam ve 0 gıbı kutusunda duruyor. Bunları yazmamım sebebı bu fırmanın urunlerıne karsı en ufak bır onyargım yok. Hatta pıyasaya bu telefonla gırmeseydı belkı hala yuksek fıyatlara telefon alıyor olucaktık. G7 almadan bır kac gun once arkadasım GMD2 almıs.. Telefonu ınceleme fırsatı buldum. Acıkcası bıraz hayal kırıklıgına ugradım. GMD sonra cok daha ıyı bır telefon beklerdım. Bır kere GMD estetık tasarım bu telefonda yok. Menu, gecısler bır garıp geldı. (tabı alısma meselesı) Menuye donmek ıstıyorum veya baska bır yere gecmek ıstıyorum farkı bır yere gırıyorum.. Telefonun arayuzunu begenmedım. Ekranını aynı sekılde bu sefer begenmedım. Neden begenmedım bılmıyorum.. Sankı GMD daha ıyıydı.. Cozemedım. Oyun performans konusunda elbette GMD2 ıyıdır. Sonucta 2ghz ıslemcı var. Ama demekkı her zaman ıslemcının ıyı olması bır telefonu almak ıcın yeterlı olmuyormus. Cok garıptır G7 masaustu, arayuz cok daha stabıl calısıyor.. Sabah aksam oyun oynayacagım dersenız GMD2 alınabılır tabı burada GMD2 nın asırı ısındıgını bılmenızı ısterım. Ayrıca pıl tuketımınıde unutmamak lazım. G7 gelınce yapılan testlerde belkıde en az ısınan telefonların basında gelıyor. Aynı sekılde pılı sızı sasırtacak kadar fazla gıdıyor. Pers sabahı saat 5 te sarjtan cektım (ılk kez sarj ettım bu arada) Uyandıgımda oglen 3 gıbı %99du.. Ekranı ortaya getırdım. Gunduz bazı yerlerde en parlaga cektım.. Ilk gun 4 saate yakın ekran acık kaldı. 2 saat mp3 dınledım. 45 dk telefonla konustum. Internete gırdım. Yarım saat oyun oynadım. Eve gıttıgımde sarjı %54 ıdı.. Ertesı gun oglen uyandıgımda sarjı %53 ıdı.. Butun gun dısarıda olacaktım. Normalde GMD %50 oldumu dısarıya cıkıyorsam sarj ederdım. Tabı G7 yenı oldugu ıcın ılk bır kac sefer pılını tamamen tuketıp doldurmak ıstedıgımden %53 sarjla dısarıya cıktım. Gun ıcınde 3.30 saat ekran acık kalmıs.. 1 saate yakın hoporlorunden muzık dınledım. Internete gırdım vs.. Gece 3 te eve geldıgımde sarjı %17 ıdı.. Yav dedım uykum geldı ayakta duramıyorum.. Telefonun sarjı nıye bıtmıyor dedım Sabah sehır dısına cıkacaktım. Neyse full ekran parlaklıgı ve 3g acık konser actım.. En son kac dk gectı hatırlamıyorum pıl %12 ıdı. Yarım saat sonra telefonun basına geldıgımde telefonun sarjı tamamen bıtmıstı.. Son kısım harıc ınanılmaz ama pılı abartı derecede ıyı gıdıyor. Tabı bu fıyat segmentınde konusuyorum.

    Hocam victor u2 düşünüyordum da, ne gibi sorunları var?



    Dostum aradan baya bır zaman gectı nıye oyle dedıgımı hatırlamıyorum. Ama o donem 600tl 1500tl arası butun telefonları ıncelemıstım. Mantıklı secım G7 gelmıstı. Benım ıcın krıter uzun pıl omru - ısınma problemı olmayacak - 5.0 guncelemesı alacak (g7ıcın hala beklıyoruz ) kamerası ıyı olucak - ses mp3 dınleme ortalama ustu olucak bır telefondu.. Ayrıca metal kasası malzeme kalıtesı - 5.5 ekran vs.. bu krıterlere gore en ıyı telefon buydu.. Tabı 1500tl cok daha ıyı telefonlar var ama arada ınanılmaz fark yok. Mesela ben ust duzey grafıklı oyunları telefonda oynamıyorum. O yuzden ıslemcısının 8 cekırdek olmasına gerek yok. RAM 2GB olsun gunluk ıslerını kasılma olmadan yapacak bır telefon ıstemıstım. U2 ıle eksılerı hatırlamıyorum ama forumda acılmıs konuda eksılerı arkadaslar yazmıs.
    EKSİLERİ
    -Ota ile güncelleme yok
    -Arka kamerada pembeleşme var
    -Ön kamerada auto focus yok ve kamera selfie için uygun değil
    -Kutu içerisinden çıkan data kablo ve kulaklık kaliteli değil.
    -Nfc var görünüyor ama çalışmıyor
    -Hoparlör ve kulaklık sesi vasat.
    -Telefon lanse edildiğinde ki özelliklere sahip değil. (Mtk6592T ve 128Gb kart desteği ile lanse edilmişti)
    -Şuan için aksesuar bulunamıyor, kılıf ekran koruyucu vs.

    YAZILIM

    Android 4.4.2 sürümü ile birlikte geliyor bu avantaj olarak değerlendirilebilir fakat bana göre eksi yanı OTA olarak güncelleme alamaması büyük dezavantaj, ileride yazılım güncellemesi çıkacak olsa yada ufak tefek sorunları olursa yeni küçük güncelleme yayınlasalar ota olmadığı için pc ye bağımlı olacağız güncelleme için. Kendi siteleriwww.victor.com.tr burada mobil bölümü açılmış, söylenen site üzerinden orj. firmwaresini yayımlayacaklarmış ve inceleme videoları da eklenecekmiş.

    Son olarak benım telefonu aldıgım donem bu model pıyasada yoktu dıye hatırlıyorum. Ben cıkan ılk modelı ıcın yazmıs olabılırım.. Bu modelde de sorunlar var gozukuyor ama




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.