Şimdi Ara

GM Discovery alırken ekrana mutlaka dikkat edin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başımdan geçen olayı şöyle kısaca özletleyeyim. n11.com üzerinden önce kendime ve sonra arkadaşlarıma farklı zamanlarda toplamda 4 tane gmd siparişi verdim. en son aldığım 4gblık modelin ekranı lcd ekran çıktı. benim discoveryle yan yana getirdiğimde aradaki fark gözardı edilemeyecek kadar fazlaydı. kutusu hiç açılmamış telpa etiketiyle geldi ve dediğim gibi lcd ekran çıktı. bu telefon aynı satıcıdan aldığım ikinci telefondu ve ilk telefonda herhangi bir problem olmamasına rağmen ikincide böyle bir sıkıntı yaşadım. değişim istedim ama mağaza salladı da salladı. telefonu kargoyla gönderdim ücreti alıcı olduğundan dolayı almadı (istanbul içi) kargo şirketi aradı söyledi, bende ücretini bana yansıtın ben öderim dedim yine teslim almadı. 2 defa n11 çağrı merkezini aradım yine mağaza onayı olmadan değişim olmuyor dedi. ikinci aradığımda sesimi yükseltince iade istedim 2 gün sonra kabul edildi ve mağaza telefonu teslim aldı. n'olur n'olmaz diye benim discovery ile lcd ekranlı discoveryi yanyana getirip video çektim. müsait bir zamanda yüklediğimde farkı göreceksiniz.


    güncelleme : videodan resimler eklendi. video yükleme uzun sürdüğü için şimdilik videodan yakaladığım resimleri ekledim video daha müsait bir zamanda eklenecektir.


     GM Discovery alırken ekrana mutlaka dikkat edin ! GM Discovery alırken ekrana mutlaka dikkat edin ! GM Discovery alırken ekrana mutlaka dikkat edin !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfaruk -- 17 Aralık 2013; 22:33:18 >







  • kardeşim birşey sorucam aldığın satıcının isminedir acaba bende yeni aldım icime kurt düstü birde videonu yayınlarsan sevinirim teşekkürler paylaşım için

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inex2



    Harbiden çakallık bu ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.