Şimdi Ara

GM Discovery Avea Mağazası Sahtekarlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben askerden yeni geldim.Yeni bir telefona ihtiyacım olduğu için telefon araştırmasındaydım.Şimdi hiç bir telefonun veya markanın fanı falan değilim ve fan boy denilen şey bana çok saçma ve gereksiz geliyor.Telefon araştırmasına girdim konu açtım forum da plastik istemediğimi bütçemin 2000 TL civarı olduğunu söyledim bir kaç gün önce.. Yalnız baktım ki bu snapdragon işlemcisi diye birşey var.Yalan yok daha önce hiç akıllı telefona sahip olmadım.

    Kalite hissi veren yüksek düzey de bir tel isteyince Htc one önerdiler Htc Max önerdiler Sony Xperia Z önerdiler vs. vs. baktım 2000 TL gibi bir rakam verip Snapdragon 400 işlemcili bir tel alacağıma ki Htc Butterfly s de snap 400 ile geliyormuş sanırım, one max desen çok büyük hiç sevmem o kadar büyük telefonları.Farklı firmaların telefonlarından ise pek bir haber değilim plastik sevmeyince samsung işine hiç girmedim açık konuşmak gerekirse.GM Dis alayım bir kaç ay kullanırım Htc veya Sony'nin yeni bir amiral gemisi gelir 2000 TL gibi bir rakamı Htc one - Butterfly - S4 - Sony Xperia Z gibi ürünlere vereceğime beklemeyi tercih ettim.

    Çünkü herkes bir kaç ay sabredin yüksek donanımlara sahip telefonlar gelicek diye söyledi.Her neyse GM Dis alıp yeni bir amiral gemi tercihini yapana kadar kullanırım daha sonra kardeşime bırakırım diye düşündüm.Bu gün İzmir Alsancak Telpa ile anlaşma yapan ve Gm Dis satan Kaliteli gösterişli Avea mağazasına girdim.Anlattım durumu var mı eliniz de diye ? Ben bir kaç gün önce gittim genç bir arkadaş ile konuştum elimiz de yok dedi.Nasıl bir telefon diyince çalışan 2 arkadaşımız da kullanıyor, çok memnunlar diyince kafama yattı.Bir kaç gün geçti bugün gittim başka bir satış elemanı ile konuştum varmı diye var dedi.Bu gitti kasanın arkasına arkada ayna var görüyorum çaktırmadan bakıyorum.Kullandıkları Gm Dis leri çaktırmadan cebine koyup arka tarafda ki depomuydu neydi bilemiyorum oraya girerek bir kaç dk sonra getirdi bu.Üzerin de ne jilatin var ne birşey.

    Yani zoruma giden bu tarz zihniyete sahip insanların gözünün içine baka baka böyle tavır sergilemeleri insanları salak yerine koymalıdır.

    Arkadaşlar 600 TL de olsa para kolay kazanılmıyor ki benim ilk android cihazım ilk akıllı telefonum olacaktı.

    Sonra uğrarım diye çıktım gittim.Şimdi ben kime nasıl niye güveneyim.Belki teknosa vatan gibi yerler de kullanıp kullanıp yada hafif problemi olan cihazı kutusuna koyarak müşterinin önüne sunuyor.Çok soğudum nalet olsun.







  • Geçmiş olsun Mehmet kardeşim ...
    Birbirimizi kazıklamada üzerimize yok maalesef ...
    Teknoloji gelişiyor ama aynı hızla insanlığımız ölüyor ...
    Böyle teknolojiyi ne yapayım ben ...
    İnsanlık var mı insanlık ...
    Hafta sonu %30 indirimle ''insanlık'' satın almak istiyorum ...
  • En garanti yol kapalı kutu isteyip gözünün önünde açtırmak. Yoksa da almıyorum deyip çıkmak.
  • Ben aveadan aldim gozumun onunde acti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jelatini gozunuzun onunde acmasini isteyin. Yaptiklari adilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.