Şimdi Ara

Gmail, kendi alan adımdan gönderdiğim mail'leri spam klasörüne atıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, kendi alan adıma ait mail adresimden Gmail'e gönderdiğim mail'leri, Gmail spam klasörüne yolluyor. Mail içeriklerinde sadece yazı var. Hosting firmamla görüştüm ve onlar herhangi bir sorun olmadığını, bu şikayeti sadece benden aldıklarını belirtti. Bir kereliğine "not spam" olarak işaretleyince spam klasörüne gitmiyor ama yabancı birine mail göndereceğim zaman bu önemli bir sorun yaratacak. Bu sorunun sebebi ve çözümü için neler yapılabileceği hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim.



  • E-posta gönderimi yaptığınız ip adresini şuradan kontrol edebilir misiniz? Herhangi bir spam listesinde kayıtlı olabilirsiniz.

    http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx
  • Hayır, bütün kontrolleri yaptım sayılır. Blacklist'te olma gibi bir durum yok. Sadece SPF kaydı yapılı değildi fakat onu da yaklaşık 1 saat önce yaptım. SPF doğrulamasını da yaptım. Onda da problem yok. Diğer her şey sorunsuz. Hosting firmamla da görüştüm. Herhangi bir problem yokmuş. Fakat hala Gmail ve Yahoo, mail'lerimi spam klasörüne yolluyor. SPF kaydından sonra belirli bir süre geçmesi gerekip, gerekmediğini bilmiyorum tabiki.
  • Thunderbird'den gönderdiğim mail'ler Gmail'e sorunsuz bir şekilde gitmeye başladı. Bu seferde Hotmail'de spam'e gidiyor. Outlook'dan Hotmail'e gönderdiğim mail'ler de sorunsuz bir şekilde gidiyor. Hotmail Thunderbird mail'lerini, Gmail'de Outlook mail'lerini spam'e gönderiyor :). Bu sorunun çözümü için bir fikri olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.