Şimdi Ara

Gmail uygulamasına beklenen özellik geliyor: Mailler daha kolay silinecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gmail uygulaması toplu mail silme tümünü seç
    Gmail mobil uygulaması, masaüstü sürümdeki hemen hemen tüm işlevleri sunuyor. Çoklu gelen kutusu, e-posta erteleme veya sessize alma, etiketleme ve daha pek çok özellik mevcut. Ancak, e-postaları toplu silmek için bir seçenek yok. Tüm e-postaları arşivlemek veya okundu olarak işaretlemek için elle seçmek gerekiyor. Gelecek güncellemeyle bu değişecek.



    Ayrıca Bkz.Gmail uygulamasında yerleşik çeviri dönemi başladı



    Tümünü seç seçeneği geliyor



    Google, Gmail uygulamasına nihayet “Tümünü seç” işlevini getiriyor. Gmail Android uygulaması 2023.08.20.561750975.Release sürümünde bu seçenek ortaya çıktı. Bir e-postaya dokunulduğu anda seçenek görünüyor. Bundan sonra mailleri toplu silmek, arşivlemek, ertelemek, sessize almak veya okundu/okunmadı olarak işaretlemek mümkün oluyor.



    Mailler toplu silinebilecek



    Gmail, sunucularından getirilen e-posta sayısını istek başına 50 ile sınırlandırıyor. Dolayısıyla tümünü seç’e dokunulduğunda gelen kutusundaki ilk 50 e-posta işaretleniyor. 50 e-posta daha seçmek için butona tekrar dokunmak gerekiyor. Bu şekilde eskiye doğru tüm mailler seçilip silme işlemi uygulanıyor. Böyle bir sınırlama olsa da her gün yüzlerce e-postanın geldiği hesaplar için toplu işlem uygulamayı çok daha kolay hale getirecek.



    Yeni “Tümünü seç” seçeneğinin Gmail uygulamasına ne zaman geleceği belli değil.






    Kaynak:
    https://www.androidpolice.com/gmail-app-could-finally-get-select-all-button-bulk-deleting-emails/







  • Yıllardır esirgedikleri özelliğe bak, şaka gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir hafta android kullandım 2. Telefon olarak normalde iOS kullanıyorum. iOS a göre alışkanlıklarıma göre hızlı pratik browser uygulaması bulamadım bulduğum (en yakın Vivaldi) ise reklamları gerçek anlamda cidden engelleyememesi daha doğrusu engellediği reklamı tamam görmüyorum ama halen daha orada reklam varmış gibi kocaman gereksiz boş yer göstermesi DH deki 8 saniye reklamını engelleyememesi vivaldi de elle 3 tane adblock filtresi girdim her zaman kullandıklarımı Vivaldi pek stabil değil bazen eklediğim filtreleri yokmuş gibi siteleri reklamlı açması iOS da sıfır reklam tertemiz siteler can sıkıcı öğeler yok ve en can alıcı nokta ise otomatik şifre doldurması daha doğrusu otomatik 2fa dolduramaması yani baya bir zahmetli olması ve 3 tane mail hesabı kullanıyorum kendi uygulamasında mailleri toplu çoklu seçme silme okuma vs olmaması gibi yani günlük basit kullanım alışkanlıklarıma uymaması çileden çıkarttı bu mu özgürlük buna mı diyorsunuz özgürlük yıllardır daha yeni mi geliyor muş acaba çok mu şey istedim bilmiyorum mesela safari ana ekranında kullandığım siteler elimin altında hatta klasör özelliği var klasör içinde klasör klasör içinde web siteleri veya ana ekranda kullandığım siteler direk karşıma çıkıyor elimin altında istediğim forum sitesine girip konuların ana başlıklarını okuyup sekme düğmesine basıp kaydırıp kapatıyorum daha sekmeleri kaydırıp kapatma yok androidde her browser da illa o küçük çarpıya Babacan bir de otomatik tekrar sekme açmıyor bir de ona Babacan ve yürürken şifrelerimi parmak izi yüz okuma İle girerim 2FA kodu ekranında iOS bak kod var algıladım diyor istersen doldurayım mı diye soruyor tek hareketle tamam yani hüsranla sonuçlandı 7 gün deneyimim Baya zahmetli alışkın olana belki kolay geliyordur ama iOS da daha kolay emin olun hatta kolaylığın getirdiği avantaj hızlı pratik androidde ise kullanıcısına bi frenleme yapıyor yaptırıyor ters köşe zahmetli biraz
    Bir şey daha var söylemeyi unuttum mesajlardan gelen güvenlik kodunu algılama doldurma konusunda eksiklikleri var
    En çok canımı sıkan otomatik 2fa ve browser konusu
    iOS un kıymetini kendime göre bir kez daha anladım
    Belki en Kötü işletim sistemi iOS dur ama dediğim gibi alışkanlıkları değiştirmek zor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 8 Eylül 2023; 19:53:19 >




  • Telefonların donanımları gelişiyor ama yazılım da aynı oranda gelişmiyor. Evet bazı şeyler maalesef sadece masa üstü sürümde yapılıyor veya daha kolay oluyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.