Şimdi Ara

GO!explore Deutschland,Österreich,Schweiz Almanya, Avusturya, Isvicre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  GO!explore Deutschland,Österreich,Schweiz Almanya, Avusturya, Isvicre

     GO!explore Deutschland,Österreich,Schweiz Almanya, Avusturya, Isvicre

     GO!explore Deutschland,Österreich,Schweiz Almanya, Avusturya, Isvicre


    Herkese iyi günler, iyi çalışmalar dileğiyle. arkadaşlar psp aldıktan sonra cihazla çok haşır neşir olmaya başladım. birde gps aldım daha da ayrılamaz oldum cihazdan. geçende bir siteden orjinal gps programı buldum. onu da sizlerle paylaşmak istedim. ancak bu verdiğim linkte türkiye haritası yok. bende ufak bir çalışma yaptım ancak başarılı olamadım. yaptığım çalışmayı sizlerle paylaşmak isterdima ma sonuç olumsuz olduğu için dosyaları vremiyorum, açıklama yapayım dedim. aşağıdaki linklerden dosyaları indirdim. ilk önce programı denemek maksadıyla kurdum. ama turkiye olmayınca tadı olmayacağı için sildim. ondan sonra indirdiğimiz dosyanın uzantısı CSO olduğu için bir convert programıyla İSO ya çevirdim. İSO uzantılı olduktan sonra programın içine FBL uzantılı türkiye haritasını, MD5 dosyasını, 3DL dosyasını programın içine attım ve kaydettim. sonra da tekrar İSO dan, CSO formatına çevirdim cihaza tekrar yükledim ama program çalışmadı. verdiği hata çok garip,

    " The game could not be started."
    (80020321)

    verdiği hata aynen bu şekilde. ne yaptıysam aynen hata devam ediyor. birde kayıt ettikten sonra CSO ya çevirmeden İSO olarakta attım cihazın içine ama hata gene aynı. ne yaptıysam olmadı. sizlerin yardımını bekliyorum. eğer bu şekilde türkiye haritasını da bu programın içine yükleye bilirsek başka hiçbir navigasyon programına gerek yok. inşallah benim yapmak istediğimi anlaya bilmişinizdir. yardımlarınızı bekliyorum... eğer isterseniz türkiye haritasınının fbl. uzantılı olanını ve diğer dosyalarıda rapide atıp ordan ala bilirsiniz. görüşleriniz bekliyorum..

    aşağıda vermiş olduğum linklerin arasındaki boşluğu kaldırıp ondan sonra indirin. partları indirdikten sonra açıp CSO uzantılı dosyayı memory stick içine İSO klasörünün içine direk kopyalayın... iyi günler iyi çalışmalar...


    CSO Büyüklügü: 512 MB
    3.90 M33-3 denedim
    Sehir Kartlari: Deutschland,Österreich,Schweiz
    (Almanya, Avusturya, Isvicre)
    software iso dosyasina yükleyin
    3.90 m33-3 denedim ve calisiyor


    http://rapid share .com/files/112688930/goe.part1.rar
    http://rapid share .com/files/112691590/goe.part2.rar
    http://rapid share .com/files/112694179/goe.part3.rar
    http://rapid share .com/files/112696677/goe.part4.rar
    http://rapid share .com/files/112699239/goe.part5.rar
    http://rapid share .com/files/112699522/goe.part6.rar






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecelerinlordu -- 16 Temmuz 2008; 19:31:56 >







  • ya şimdi dediğin gibi biz bu program için Türkiye fbl uzantılı haritayı bulabiliriz ama bu harita psp nin ekran çözünürlüğü ile uyumlu olurmu bence uyumlu olmaz o yüzdende program öyle bi hata vermiş olabilir bence fbl uzantılı dosyayı bilgisayarda açıp bi program yardımı ile çözünürlüğünü ayarlamanın bi yolunu bulmalıyız ben en azından böyle bi sonuç çıkardım sizin yorumlarınız ne olur bilemiyorum ama yazarsanız iyi olur belki bu sorunu çözebiliriz o zaman süper bi olay olur bu




  • iyi günler kardeşim. çözünürlük dedin bu benim aklıma hiç gelmemişti. programın kendi içinde diğer haritalar gayet güzel ve net. bizim yüklediğimiz haritalarda ise daha yükleyip bakma şansım olmadı. bu gün benim verdiğim dosyaları upload edip burdan vereceğim. şimdi benim sıkıntım indirilen partlardan sonra CSO uzantılı program dosyasını İSO klasörünün içine attıktan sonra menüden memory stick bölümünden çalıştırdığımızda ilk çalıştırırken kurulum gerçekleşiyor. benim yaptığım İSO veya CSO dosyasında ise daha kurulumu gerçekleştirmeden bu hatayı veriyor. ben sadece haritanın 3 adet dosyasını yüklüyorum. tekrar geri İSO veya CSO şekline getirip yüklediğimde, kurulum başlamadan bu hatayı veriyor. biraz bu işlerden anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. İSO yu editlediğim program ultraİSO, CSO dan İSO ya çevirdiğim program ise PSP İSO COMPRESSOR 1.4 aklıma gelen yüklemeye daha başlamadan hata vermesi, çeviri yaptığım programlardan mı kaynaklanıyor....

    bilgisi olan arkadaşlardan yardım...... iyi çalışmalar...


    dosyaları aşağıya ekledim. deneyip bir fikir edinen veya bilgisi olan arkadaşları bekliyorum.....

    http:// rapid share.com/files/130299095/turkey.rar.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecelerinlordu -- 17 Temmuz 2008; 9:26:46 >




  • Aynı şey için ben de günlerdir uğraşıyorum.

    Arkadaşımda Navia 1020 GPS cihazı var.Onun kullandığı yazılım Igo 8. Igo 8, Nav n Go firmasının ürettiği bir yazılım.PSP için geliştirilen Go! Explore da aynı firmanın.
    Igo8 de de fbl uzantılı haritalar mevcut.Dün go explore içindeki fbl uzantılı bir haritayı Navia'ya atıp denedik.Navia'da haritayı gördü ve çalıştı.Fakat tersini yapınca yani Naviadaki Turkey.fbl yi PSP ye atınca çalışmıyor.
    Bana da sanki isoyu tekrar compile ederken yani cso'ya çeviriken bir hata yapıyormuşuz gibi geliyor.

    İnşallah beraberce ortak bir çözüm yolu buluruz.Bu topiğin açıldığı iyi olmuş.Teşekkürler..
  • Elinize sağlık ar kadaşlar
  • çözümü bulmak bence elimizde. pek programların dilinden anlamıyorum. hep deneme yanılma yöntemleriyle uğraşıyoruz. aklıma gelen acaba bizim attığımız türkiye haritasının arkadaşın bir tanesi dediği gibi çözünürlüğümü uymuyor. yoksa başka bir sistem dosyasının içine türkiye dosyasıyla alakalı başka bir satırmı ilave edeceğiz. bunlar tam bir muamma. inşallah olurda hem bize bir uğraş olur hemde psp miz dahada şenlenir. yazılımdan anlayan tüm arkadaşların yardımını bekliyorum.

    @theraptorx önemli değil kardeşim hepimiz aynı şeyi yapmaya çalışıyoruz....
  • Bahsettiğiniz konu ile ilgili bende daha önce uğraşmıştım.Fakat aynı sonuca ulaştım:Türkiye haritası go!explore de çalışmıyor.Acaba lisans mı sorun yaratıyor diye düşündüm.Bunu anlamak için go!explorenin içindeki Danimarka haritasını çıkarıp yerine igo8 in Danimarka haritasını koydum.Diğer bütün ülkeler çalıştı fakat sıra Danimarka'ya gelinde psp kendini kapattı.Yani çalışmadı.Halbuki her iki harita da hemen hemen aynı büyüklükteydi.Ben de bunun üzerine olayı GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları bölümündeki İGO8 konusuna taşıdım.Sağolsular orada bazı arkadaşlar olayla ilgilendiler ve her iki haritanın birbirleriyle karşılaştırılabileceğini söylediler.Fakat bu yapılamadan olay araya kaynadı ve unutuldu.Bilgi amacıyla linki ve orada yazılanları size sunuyorum.Umarım faydalı olur.Belki son mesajda adı geçen VARUS ve UGUR73 nicki arkadaşlar yardımcı olabilirler.Ayrıca o bölümde bu konu ile ilgili bilgi sahibi arkadaşlar var.Konuyu oraya yeniden taşırsanız belki bir çözüm bulunabilir.

    Link:http://forum.donanimhaber.com/m_20245959/mpage_9/key_/tm.htm

    İlgili yazılar:

    quote:

    Orjinalden alıntı: Mr.Blof

    Sony PSP için geliştirilmiş olan Go!Explore programı sanıyorum Igo8 haritalarını kullanıyormuş.Fakat lisans probleminden midir nedir Igo8 in haritalarını direkt olarak PSP ye attığımızda çalışmıyor.Acaba Igo8 in PSP için yapılmış bir çalışması var mıdır?Sanırım bunu en iyi @ugur73 arkadaşımız bilir.Yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 17 Temmuz 2008; 15:47:06 >




  • Devam:

    quote:

    Orjinalden alıntı: ugur73


    quote:

    Orjinalden alıntı: Mr.Blof

    Sony PSP için geliştirilmiş olan Go!Explore programı sanıyorum Igo8 haritalarını kullanıyormuş.Fakat lisans probleminden midir nedir Igo8 in haritalarını direkt olarak PSP ye attığımızda çalışmıyor.Acaba Igo8 in PSP için yapılmış bir çalışması var mıdır?Sanırım bunu en iyi @ugur73 arkadaşımız bilir.Yardımcı olursanız sevinirim.



    Go!Explore programi,igo8 in PSP versiyonu.Program CSO formatinda tek bir dosya ve hicbir sekilde mudahale sansimiz yok,icinde ne varsa o kullanilacak.Harita eklemek filan imkansiz.
    Ben bu programi (icinde 5-6 ulke haritasi var) bir turlu calistiramadim,bazi yerlerde calismasi icin gps anteni takili olmasi gerek gibi yazilar okudum.Bu yuzden ustunde fazla durmadim,attim bi kenara (zaten benim cocuklar kurcalattirmiyorlar)






  • Devam:

    quote:

    Orjinalden alıntı: aptiva


    ben bir adresten 1,2 gb büyüklüğünde tüm avrupa haritalarını içeren Go!Explore ı kurdum. Gayet güzel çalısıyor. (Gps anteni takılı değil) heleki londra tamami ile 3 boyut sanki şehirde geziyorsunuz. bazı programlarla CSO nun içini acabiliyorunuz ve aynı IGO8 deki gibi klasörler cıkıyor. ben içersinde haritaları attım fakat çalıstıramadım. pekte bir bilgim yok bu konuda bazı yerlerde igo8 in lisansı ayrı goexploer ın ki ayrı dediler onun için de haritalar uymuyormus. dediğm gibi pek bir bilgim yok. ama bile birileride bu konuya el atarsa cok memnun oluruz. psp si olanlar için 100 liralık bir masrafla büyük ekranlı gps e sahip olucaklar. bu konuda ugur73 ten yardımları bekliyoruz. ayrı bir topic acılırsa belki çok da güzel olur.




  • Devam:

    quote:

    Orjinalden alıntı: Mr.Blof

    İlginiz için teşekkürler....
    Ben bu Go!Explore programını cso dan iso ya çevirdim.Sonra da umdgen programıyla açtım.İçinden aynen Igo8 deki gibi dosyalar çıktı(uzantıları da aynı).Hatta içindeki Danimarka haritasını IGO8'inki ile karşılaştırdım.Igo8 ile Go!Explore arasında 5-10 byte kadar küçük bir oynama var.Fakat IGO8'in haritası Go!Explore de çalışmıyor.Sanıyorum ya lisans problem oluyor ya da haritalar uyumsuz.Bu konuda birşeyler yapılabilir mi diye merak etmiştim.

    Not:Go!Explorenin doğru çalışabilmesi için pspye takılan bir gps aletine ihtiyaç var(psp-290).O olmadan sadece harita olarak kullanabiliyoruz,yerimizi göstermiyor.Bir fırsatım olduğunda Go!Explorenin herhangi bir Batı Avrupa ülkesi haritasını size gönderirim.Belki inceler(eğer bu mümkünse tabii ki) IGO8 ile arasındaki farkları tespit edersiniz.



    quote:

    Orjinalden alıntı: ugur73

    @Mr.Blof ve @aptiva arkadaslar

    dedigim gibi,Go!Explore programi ile ilgili hicbir deneyimim ve bilgim yok.Biraz arastiralim bakalim ne imis ne degilmis.Kayda deger birsey bulursak paylasiriz ve gerekirse ayri bir topik acariz..







  • Devam:


    quote:

    Orjinalden alıntı: marcopolo


    quote:

    Orjinalden alıntı: ugur73

    @Mr.Blof ve @aptiva arkadaslar

    dedigim gibi,Go!Explore programi ile ilgili hicbir deneyimim ve bilgim yok.Biraz arastiralim bakalim ne imis ne degilmis.Kayda deger birsey bulursak paylasiriz ve gerekirse ayri bir topik acariz..



    Go Explorer icin rapidde dünya kadar link var.. :) versiyon 0.08 olarak.
    Teoride Tr haritasi calismasi lazim. Total Kommander gibi bir programla iki harita karsilastirilip farkliliklar görülebilir




  • Devam:

    quote:

    Orjinalden alıntı: MUAMMER3


    quote:

    Orjinalden alıntı: marcopolo



    Go Explorer icin rapidde dünya kadar link var.. :) versiyon 0.08 olarak.
    Teoride Tr haritasi calismasi lazim. Total Kommander gibi bir programla iki harita karsilastirilip farkliliklar görülebilir


    Vagus adlı kullanıcı rahatlıkla iki programı karşılaştırıp TR haritasının neden çalışmadığını (ya da nasıl çalışacağını) söyleyebilir. TR haritalı program satılmıyorsa etik bir sorun da yoktur zaten.






  • teşekkürler dostum.

    realde bir arkadaş buldum onunla bugün veya yarın bir sonuç almayı düşünüyoruz. ama gene el elden üstündür. dediğin yerde tekrar konuyu canlandırmada fayda vardır.... bu sorunları inşallah aşarızda ağız tadıyla bizde artık gps kullanmış oluruz..
  • Go!Explore 25 Temmuz da Avrupada satılmaya başlayacak.Şimdilik TR için bir tarih yok galiba.

    Haftasonu epeyce uğraştım ama bir türlü Türkiye haritasını çalıştırmayı başaramadım.Bir arkadaşımla beraber kullanıcı dilini Türkçe'ye çevirmeyi başardık.İşte fotoğraf:



     GO!explore Deutschland,Österreich,Schweiz Almanya, Avusturya, Isvicre
  • İki foto daha:



     GO!explore Deutschland,Österreich,Schweiz Almanya, Avusturya, Isvicre


     GO!explore Deutschland,Österreich,Schweiz Almanya, Avusturya, Isvicre
  • nasıl türkçeleştirdiniz?
  • işte. olay budur. arkadaşlar bizde hala aynı bir değişiklik yok. dosyalırın bir tanesinde porgramın tüm bilgileri var. onlara ulaşamadık. hangi dosyada saklanıyorsa... ama zaman la da buda aşılacaktır.... saygılar.. türkceleştirme dosyasını da bizimle paylaşırsan süper olur... iyi çalışmalar..
  • LANG Klasörü içindeki English.zip dosyasında komut setlerini içeren bir dosya var.Oradan yaptım.Çeviri tam olarak bitince link yollarım.

    Ama esas problemimiz GO!EXPLORE içine TR Haritası atamamak. :(
  • Arkadaşlar IGO8 Türkiye haritasını Go!Explore aktarma konusunda gelişme kaydedebilen oldumu aceba. Bu yapılabilirse süper olacak..
  • arkadaşlar bu çeviri yaptığımız dosyaların içindeki harita çözünürlülüğünü ayarlaya bileceğimiz programlar varmı. mevcut elimizdeki haritaların çözünürlülüklerini veya google den aldığımız haritaları çevire bilirsek olabilir. deneyen arkadaşlar yeni güncel bilgileri vermeye devam edelim.yılmak yok, yola devam. bu adamların bizim türkiye haritasını ilave edecekleri yok nede olsa. biz kendi işimizi kendimiz yapmaya çalışalım... herkese kolay gelsin. iyi çalışmalar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.