Şimdi Ara

GÖÇÜK GİDERİCİ ÜRÜN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar arabamın sağ kapısında avuç içinden küçük bir göçük vardı.İnternette bir takım göçük giderici ürün gördüm profesyonel kullanım için değil ama amatörce kullanım için uygun olduğu söyleniyor.Özellikle boyasız ve direğe denk gelmeyen kısımlarda bayağı başarı sağladığı söyleniyor.Ben 15 tl ye hepsi buradadan ürünü sipariş ettim uygulama yaptığımda sonuçları sizlerle paylaşırım.



  • benim de ihtiyacım var böyle bir ürüne. hangi ürünü aldınız link verir misiniz?
  • Hepsi burada dan pops a dent adlı ürünü aldım.Şu an kargoda uygulama yaptığımda sonuçları paylaşırım.
  • öncesini ve sonrasını fotoğraflarsan yaparken videolarını çekip yayınlarsan çok iyi olur.
  • Ürün bugün akşam üzeri elime geçti.Heyecanla ilk denememi yaptım ama hala istediğim duruma gelmiş değil ürünün kullanımı çok kolay silikonun kaportadan ayrılması için az bi alkol sürmeniz yeterli şu an ilk denememe ait resimleri yüklüyorum diğer aşamaları tamamladığımda sizlerle paylaşırım

     GÖÇÜK GİDERİCİ ÜRÜN
  • BU göçük kısmının ilk hali

     GÖÇÜK GİDERİCİ ÜRÜN
  • Değerli arkadaşlar,almış olduğum göçük giderici ürünle ilgili çalışmalara kaldığım yerden devam ettim.Ürün gerçektende 15 liralık ücretine göre çok daha fazla iş yapıyor.Aynı bölgeye yaklaşık olarak 15 uygulama yaptım mareaların sacı kalındır ,benim uygulama yaptığım alanda çok sert bir alandı.Uygulamalar sonucunda yakalşık olarak %70 yakın bir başarı sağladım.Kaporta sacı ince olan araçlarda ve oval göçüklerde daha iyi sonuç alacağına inanıyorum.

     GÖÇÜK GİDERİCİ ÜRÜN
  • Ürünü uygulamak çok basit silikon tabancasına silikontakılıyor ve tabanca prize takılıyor.uygulama yapılacak alan temiz bir bezle temizleniyor,göçüğün büyüklüğüne göre 3 tane başlık bulunmakta uygun olan başlıga ısınmış olan silikondan sıkıyoruz burada başlığın üst kısmı bolca silikonlanmış olsun silikon sürülmüş başlığı bekletmeden göçüğün belirlediğimiz kısmına yapıştırıp beş saniye bastırıyoruz bastırdığımızda silikonlar başlıktaki bulanan küçük deliklerden taşmalı daha sonra kendi haline bırakıp 5 dakika bekliyoruz,Bekledikten sonra ayaklı aparatı alıp başlığın vidalı kısmından geçiriyoruz çevirme aparatının takıp yavaş yavaş çevirmeye başlıyoruz.Bazen silikonu az sürdüğümüzden dolayı başlık hemen atıyor,bazende iyi sürdüğümüzden dolayı sonuna kadar aparatı bırakmıyor.Aparatı birden bıraktığı zaman bir yerinize değmemesi için biraz dikkatli olmanız gerekiyor .Ben aynı alana 15 den fazla uygulama yaptım sonunda hem 3 başlık kırıldı hemde silikon bitti.Uygulama yapacağımız alan boyalı veya boyada çatlama varsa uygulama yapmayınız boyayı kaldırabilir.
    Silikonu çıkarmak için silikonlu yere az miktarda ALKOL dökmeniz yeterli
    Tavsiye edermisin derseniz
    Ben kullandım değişik bir deneyim oldu %70 e yakın bir iyileşme sağladı.Uygulama alanı boyalı değilse köşelere denk gelmiyorsa köşeli göçük değil oval göçükse alıp 15 tl ye denenebilir .
    Uygluama sonrası fotoğraf:

     GÖÇÜK GİDERİCİ ÜRÜN




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yerebakanlı

    Hepsi burada dan pops a dent adlı ürünü aldım.Şu an kargoda uygulama yaptığımda sonuçları paylaşırım.

    o üründen 1 yıl önce almıştım. eş dost akraba birçok kişinin aracı elimden geçti :) 2 ay içinde ısı tabancası bozuldu. yeni tabanca aldım. bu kez de aldığım mum silikonlar çok kaliteli idi ve plastik vantuzlar birer birer kırıldı. sonra kendim metallerini yaptım. hala kullanıyorum ve de evladiyelik oldu. birçok olmaz denecek göçüğü doğru açıdan çektirerek düzelttim.

    çok soğuk ve çok sıcak havalarda işe yaramıyor, silikon hemen boşluyor. araca yapışan silikonu temizlemek için saç kurutma makinesiyle ısıtıp siliyorum, kalanı da selülozik tinerle çabucak çıkıyor. bilgilerinize...




  • Merhaba,her çeşit silikon oluyor mu, yani şu marketlerde satılanlar gibi mesela.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.