Şimdi Ara

God of War için Dokuz Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyunda bir şey eksik gibi, ihtişamlı bir şeyler bekliyordum, oynanış ağır geldi, oyunun başında kombo ya da upgrade az olduğu için olabilir, düşmanı havaya atıp havada komboya devam etmeyi özletti video, daha iyi bosslar olur büyük ihtimalle, hep aynı bossu gördük, kendi etrafında balta ya da başka silahları savuran bir özelliği olursa daha iyi olur, açık dünyanın suyunu çıkarmazsalar iyi olur, oyundan çok koparacak gibi duruyor, grafiklere aldırmayın videolarda, oynamadan anlaşılmıyor çoğu kez, daha iyi dr oluyor daha kötüde, exclusive oyunlar genelde iyi olur, beni kendinden soğutan bir eksik yanı var onu bulamadım, hep karlı mekanlar diye mi, videolarda benzer yerler çıkması mı bilemedim, güzel oyun olur ama GOW bu, güzel değil harika olmalı, beklentiler çok yüksek herkeste...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcrex kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum çoğu yerde ama eski oyunları tekrar oynadım yakında, oyun iyi başka yöne kaymış dedirtiyor, eksik olan dediğin gibi vahşet, yaratıkları aynı şekilde öldürüyor belki ondandır ama böyle daha fazla kaos, daha fazla ihtişamlı bir oyun bekliyordum, boss dövüşü hiç görmedik daha, ondan da olabilir belki, oyun çok sessiz sakin görünüyor, beklentim oyunun başı bu, ondan böyle, düşmanı havaya atıp komboya devam etmeyi en çok aradım ben... =)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 dakikadan saatler süren bi oyuna dair mekanik tespiti yapabilmeniz muazzam gerçekten. Büyük ihtimal oyunun başları falandır bu bi sakin olun. Yılan bir şey geliyor bence.
  • Pek heycan uyandırmadı ama oynayınca görücez

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bos konusmalarla dolu yorumlarlar almis basini gitmis nasil gow oynamis kisilersiniz anlamadim videolar guzel hos ben cok begendim begenmiyende olabilir ama gow demek hikaye demek guick time events demek counter atteck demek combo vombinasyonlari demek bunlari gow oyununu oynamadan hissedemezsiniz değişimler yoruma aciktir tabi ama bu hissiyatlari bilmeyen gow oyuncusu degildir. Ben begendim ama bu defiklerimin keyfini cikaramadigimda brnim icin tam bir gow oyunu olmaz.(Olacagina inaniyorum)??
  • Ambiyans, çevre tasarımı, ses efektleri tatmin edici gibi ama bu oyun benim için GoW değil gibi sanki. Kratos yerine başka birini koysanız bambaşka bir oyun gibi piyasaya sürülebilir. GoW'un o kendine has havasını çok göremedim sanki. Umarım hikayesi sürükleyici olur da keyif alarak oynarız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GOTY

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.