Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (814. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.386
Cevap
96
Favori
694.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 812813814815816
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bloodborne ve GOW için PS4 alıp Bloodborne u DLC dahil 2 kere bitirdim ama GOW beni ortalara doğru acayip baydı bir süre bıraktım oynamadım şuan da sonlara yaklaştım daha bitmedi oyun.


    Sürekli benzer düşman tipleri ve birbirinin kopyası yetenekler beni ortalara doğru inanılmaz sıkmaya başladı. 30.dk da kestiğin düşmanları 20.saatte de kesmeye devam ediyorsun... yahu başka modelleme yapamadınız mı? Allahtan hikaye anlatımı ve atmosfer başarılı da öyle oynatıyor yoksa gerçekten sonunu göremezdim.


    Oyunu oynamadığım için 2018 de RDR 2 gibi bir oyunun elinden GOTY ödülünü alması hakkında çok yorum yapamıyordum ama şuan nasıl RDR 2 yerine GOTY olduğunu sorgulamaya başladım, RDR 2 gibi bir başyapıt varken kesinlikle hak etmiyor o ödülü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 20 Ekim 2021; 11:25:42 >
  • PC ye çıkıyormuş

    https://store.steampowered.com/agecheck/app/1593500/

    329₺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce Horizon pc haberi düştüğünde bu yorumu yazmışım. Kaçınılmaz son. Konsol exclusive oyun devri bitti artık


    "Pc'ye getirmek istemesi normal sadece Steam'de 120 milyon aktif kullanıcı var. Dandik oyunlar bile 4-5 milyon satışı görebiliyor artık steam'de. Sony'nin yaptığı exclusive oyunlar şaheser, gerçek ötesi bir emek veriyor adamlar daha çok kitleye ulaştırmak isteyebilir. Mesela God Of War gibi bir şahesere bakıyorsun 10 milyon satmış Pc'de satılan hype'lanmış orta kalite oyunların satış rakamlarına göre düşük kalıyor, pc'ye çıkartsa 20-25 milyonu rahat görür. Ben Sony yerinde olsam 1-2 sene exclusive tutar satışlar durulmaya başladığı an Pc'ye getirirdim.

  • croftrustt kullanıcısına yanıt

    Slmlar. Ps5 birkaç aydık kullanıyorum. Kısaca yeniyim. 2018 GOW oynuyorum. Yan görevler hariç oyun sonuna geldim gibi. En son dağa çıkıp külleri serpmek kaldı. Yan görevlerin birazı duruyor. Valkyrie Sadece 2 tanesini halledebildim. Valkyrie Eir beni çok zorladığı için muspelheim sınavlarına geçtim. 4. Aşamadayım.

    Nette gördüğüm kadarıyla can runik....vs yüksek seviyede olanlar var. Bende yükseltmek istiyorum ama kafama takılan soru şu. Oyunu bitirip new game+ ile mi baştan başlamam gerekiyor. Yoksa mevcut new game ile de yüksek can runik zırh...vs alınabiliyor mu?

    son olarak GOW oyunu için Bilgi ve taktik açısından takip edebileceğimiz bir site var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bestercan B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yan görevleri bitirirseniz. New game+ yapmadan seviyenizi gayet iyi bir noktaya getirebilirsiniz. Ayrıca bilgi ve taktik için önerebileceğim bir site yok. Ben kendim iyi bir seviyede %100 bitirdim. Yan görevleri yaparak dünyaları detaylı gezerek rahatça biterebilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Slmlar. Muspelheim sınavlarını tekrar oynamak mümkün mü? Bana epeyce tütenköz lazım. Yenioyun + yapmadan tekrar oynamak mümkün mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bestercan B kullanıcısına yanıt

    Evet mümkün Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 8 Kasım 2021; 15:43:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt

    Nasıl olacak. Muspelheim bitti. Tekrar 1. Sınava mı gitmem gerekiyor.


    Bu arada en zorlayıcı bölüm 100 kişiyi öldürme ve Walker i öldürme zordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bestercan B kullanıcısına yanıt

    Muspelheim’a dönüp challengeları tekrarlayabiliyorsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu beğenmeyip yarıda bıraktım diyenler beni gülümsetti. Vay arkadaş! :) Şu oyundan zevk almamak demek ne demek? Görüp görülebilecek en epik yapım, şahaeser, sanatın t kendisi. En iyilerin en iyisi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maalesef oyunu beğenmedim.


    God Of War 3 o kadar epik bir oyundu ki yeni God Of War çok basit kalmış.


    Tamam, grafikler çok güzel ama GOW 3'teki tanrılarla savaş ve o akıcılık kesinlikle bu oyunda yok.


    Kamera Kratos'a o kadar yakın ki kime vurduğunuzu anlayamıyorsunuz. Vuruş hissi de kötü.



    Olmamış maalesef...

  • Bu oyun mu epik ? GOW 3 çok daha epikti. Zeus, Hades, Ares, Herkül , Poseidon gibi tanrılarla savaşıyorduk.


    Bu oyunda neredeyse boss yok.

  • God of War 3 ilk ve ikinci oyunun konusunun üzerine koyarak o kadar epiklesebildi. Sonrasında oynanış mekanikleri eskidiği için yeni bir seriye ve oynanınışa geçildi. Bu o serinin ilk oyunu, yeni bir hikaye ve yeni bir yapılanma. Bence sadece Baldr bile tek başına oldukça yeterli bir bosstu. 2006’dan beri seriyi takip eden biri olarak söylüyorum bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cityzens kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum. Dün akşam bitirdim yeni oyunu. Önceki bütün oyunları en az 2-3 defa en zor mooda bitirmiştim. Buna da zor modda başladım, açıkçası bana çok zor gelmedi. Hatta oyun biraz ilerledikten sonra acaba oyunun zorluğunu mu düşürdüm diye baktım fakat aynıymış :)


    Uzun uzun yazmak istemiyorum. Oyunu beğendim ama GOW olarak değil de başka bir oyun olduğunu düşünerek...

    Düşmanlar birbirini tekrar ediyor, çeşitlilik çok az. Keza Boss savaşları aynı şekilde. (ve bosslar hiç zorlamadı)

    Hikaye içine çekmedi beni, anlatımda bir epiklik yok malesef. (Ayrıca kişisel olarak iskandinav mitolojisi Yunan mitolojisi kadar ilgimi çekmiyor zaten) Videoda dediği gibi son boss savaşı bizimle alakası olmayan bir kadın içindi ? Gerçi hikayede "intikam, öfke" tarzı unsurlar olmadığı için kabul edilebilir. Amacımız oğlumuzu güvende tutup "hiç görmediğimiz eşimizin" küllerini dağın tepesine götürmek... Çok bayağı kalmış malesef.


    Baltayı beğendim, büyüler de idare eder fakat daha iyisi olabilirmiş. Kamera açısı sinir bozucu değil fakat pek tercih edilesi değil.

    Bölüm tasarımları çeşitli değil.(çeşitli gibi gözüküyor ama bence göze birbirini tekrar ediyor gibi geliyor) Farklı olanları da hiç beğenmedim malesef.

    Eski oyunlarda olan bulmacalar nerede ? :)


    Neyse yazacak çok şey var fakat gerek yok. Eski oyunları tekrardan oynayasım geldi şimdi :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 16 Ocak 2022; 14:7:21 >




  • Su @ tuomir beni blokladigi icin mention layamiyorum " oynanis mekanikleri eskidigi icin demis " soralim madem 15 yildir bu gow oyunuyla ilgilisin. Gow oyunu castlevania, DMC killer olarak cakma ve sahte olarak da adlandirilip forumlarda bir cok kez tartisilmadi mi?

    DmC bile hala ayni tarzda hack and slash olarak devam ederken niye hala ayni sekilde cikiyor? Capcom tutup niye seriyi degistirmiyor? Ki adamlar basarisiz olarak kabul edilen 2013 deki DMC yi cikardiktan sonra " beyler oyun iyi satmadi ama biz ayni sekilde gitmeyelim" niye demiyor?? Cunku oyunlarina guveniyor.

    Mekanikler eskidigi icin degil, Sony oyunun icini bosalttigi icin GOW markasi rezil rusva edildi. Ilk 3 oyun haricinde sirf isminden faydalanalim diye 3 tane daha yan oyun cikarip oyunu da , hikaye yi de , tum dunyayi da mahvetti.

    Bir de kalkip " mekanikler eskidigi icin diyor " . Siz Enis kirazloglu mu izliyorsunuz??? Cunku en son disket kutusundaki videosunda " Ben tum gow serisini oynadim hepsi Kare kare ucgen " dedi. Ki kendisi daha once HZD a muhtesem bir oyun demis birisi. Neden kanalina yillar once unsubscribe oldugumu ve karsima ciktiginda NOT interested on this channel yaptigim aklima geldi.

    Ben sizin neden boyle sacma sapan savunma yaptiginizi anliyorumda buraya yazinca adminler ya mesaj siliyor. Ya da report ediliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 7 Aralık 2021; 17:48:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • FRIENDS kullanıcısına yanıt

    Sony musterilerine dayadigi cakma japon ama american olan politikasiyla yillardir oyunlarini seven benim gibi eski fanlarini adeta arkadan bicakladi.

    Ben bu gow cakmasi oyunu sevmedim. Eski gow oyunlarini tekrar oynamak istiyorum. Ama neymis Ps plus Tier3 alacakmisim aylik 35 dolar verecekmisim de oynayacakmisim.


    Ben uyelik istemiyorum. Permanent bir alim yok mu? Yok PS store da ps3 oyunlariniz yoktur. Niye? Beceriksiz mimariyi degistiridik. O yuzden. eee ben simdi PS3 exclusive lerini ps4-5 de nasil oynayacagim? Tier3 almak zorundasiniz.

    Hadi gow u gectim. Ps3 de olan ve baska hicbiryerde olmayan MGS4 gibi oyunlari nasil oynayabilirim? Tier3 almak zorundasiniz.


    firmalari degilde oyunu seviyorum da bir firma bu kadar mi musteriyi katliami yapar? Evet onun adi sony


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cityzens kullanıcısına yanıt

    Tespitinize katılıyorum hocam, Sony Japon mentalitesinden uzaklaştıkça nitelik olarak eriyor.

    Japan Studio gibi bir değeri harcadılar, evet bu adamların oyunları hiç maddi olarak çok kazanç sağlamadı. Ama niş bir kitleye hitap ettiler ve bu oyunları PlayStation markasından başka bir yerde oynayamazdınız. Artık Japan Studio yok.

    Aşırı doz Batı(Amerikan/Avrupa) kafa yapısındaki yöneticiler Sony’ye hiç iyi gelmedi. Lafın özü Shuhei Yoshida reis döngel beyaz atın ile, üşüyoruz..

  • Oyun çık sıkıcı. Zorla oynuyorum. Aksiyon çok az.


    Oyunda neredeyse boss yok. Hep aynı tipleri kesiyoruz. Aksiyon çok çok çok zayıf kalmış. Sürekli bulmaca var.


    Eski GOW oyunlarında aynı anda 25 düşmanı kesiyorduk. İnanılmaz bir aksiyon vardı. Tanrılarla savaşlar çok epikti.

  • God of War'da aslında çok daha fazla boss savaşı varmış


    "Oyunda yer alan birçok boss savaşını kaldırdık. Çok daha fazla boss savaşı vardı. Çok daha iddialı ve çılgın bir oyundu." sözlerini sarfeden Barlog, bu boss savaşlarının neden kaldırıldığına da açıklık getirmiş. Geliştirme süreci devam ederken, bu boss savaşlarının çok büyük olduğuna ve bunları ekleyemeyeceklerine karar vermişler. 


    Barlog, tek bir boss savaşının bile geliştirici ekip içerisinde yer alan 30 kişilik farklı bir ekibin 18 aylık bir çalışmasına tekabül ettiğini belirtmiş ve bu sürenin oyunun gelişim sürecini oldukça yavaşlatacağı için boss savaşların birçoğunun oyundan kaldırıldığını açıklamış. 


    Sanırım God of War : Ragnarok'da Boss savaşlarına doyuracaklardır bizi. :)

  • Bu kamera açısıyla şöyle bir aksiyon yaşamamız bence çok zor. Keşke kamera açısı değişmeseydi .


    Şu videoyu izler misin



    Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | ΩZanar Aestheticsyoutube
    Subscribe ➜ http://bit.ly/2oUkw8n God of War 3 PS4 Remaster, Hercules boss fight, no commentary Follow me on Twitter: https://twitter.com/ChrisZanar
    https://www.youtube.com/watch?v=R6zdc0mnXGQ&ab_channel=ZanarAesthetics
  • 
Sayfa: önceki 812813814815816
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.