Şimdi Ara

God of War tarzında karanlık bir Ninja Kaplumbağalar oyunu geliştiriliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • God of War tarzında karanlık bir Ninja Kaplumbağalar oyunu geliştiriliyor
    Ninja Kaplumbağalar (Teenage Mutant Ninja Turtles), oyunları ile olmasa da çizgi film ve çizgi romanlarıyla geniş kitleler tarafından seviliyor. Yapılan sinema filmleri ortalama bir seviyede olsa da yapılan bir duyuru ile Ninja Kaplumbağalar’ın öncekilerden çok daha farklı bir tarzda yeni bir oyununun geliştirilme aşamasında olduğu söylendi. 



    Beklenmedik tarzda Ninja Kaplumbağalar oyunu geliyor



    Ninja Kaplumbağalar’ın haklarını elinde tutan Paramount Global’in oyunlardan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Doug Rosen'e göre 2020 yılında çıkan The Last Ronin çizgi romanı, geliştirilen yeni oyuna uyarlanacak. The Last Ronin’de bildiğimiz eğlenceli ve renkli bir Ninja Kaplumbağalar hikayesinden ziyada daha karanlık bir hikaye işleniyor. Rosen, Last Ronin video oyunu uyarlamasının adı açıklanmayan bir stüdyo tarafından geliştirildiğini ve muhtemelen piyasaya sürülmesine "birkaç yıl" olduğunu söyledi.



    (Yazının devamında kritik öneme sahip spoiler yoktur.)



    Ninja Kaplumbağalar oyunu nasıl olacak?



    God of War tarzında karanlık bir Ninja Kaplumbağalar oyunu geliştiriliyor
    The Last Ronin uyarlaması Ninja Kaplumbağalar oyunu, tek bir kaplumbağanın hayatta kaldığı diğerlerinin ise öldüğü bir gelecekte geçecek. Rosen, yaptığı açıklamada oyunun üçüncü şahıs aksiyon RPG türünde, AAA kalitesinde ve genel olarak son God of War oyunları tarzında olacağı söyledi.



    Ayrıca Bkz.Counter Strike 2 daha çıkmadan korsana yenik düştü!



    Beş sayılık The Last Ronin çizgi romanında hayatta sadece tek kaplumbağa kalmıştı. Splinter dahil geri kalanların tamamı Foot Clan tarafından yok edilmişti, ayakta kalan kaplumbağa ise savaşın harap ettiği New York şehrinde adalet arayışına girişmişti. Bu arada şehrin Shredder'ın torunu tarafından yönetildiğini de belirtelim.



    Çizgi romanı okumayanlar için hayatta kalan kaplumbağanın adını açıklamayacağız ancak kendisi zaman zaman kardeşlerinin hayatta olduğuna inandığı halüsinasyonlar görmekteydi. Doug Rosen, bu halüsinasyonlar ve flashbackler sayesinde diğer karakterlerin oynanabilir hale gelebileceğini söyledi. Ancak şimdilik bu oynanış detayları kesinleşmiş değil.




    Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/a-darker-more-mature-teenage-mutant-ninja-turtles-game-is-in-development/







  • Kim ayağa kalkmış bir kaplumbağa ile oynamak ister ki? Örnekleri de var mesela fist oyunu mekaniksel olarak çok iyi olmasına rağmen robot elli tavşanla oynamak saçma olduğu için tutmadı.

  • Hikaye derinliği önemli

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu bir hikaye olduğu için
    kitabını yazsa
    daha çok satar ! :) :D

  • mükemmel haber. Last ronin tmnt'nin karanlık hikayesi

  • TMNT Shredders Revenge ile iyi bir kitle yakaladılar. Bence GoW tarzında bir oyun yakışır. Sevindim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • “God of War” tarzı deyince insanın direk :”O halde işiniz çok zor!” diyesi geliyor, ama potansiyeli olan bir konu var ellerinde.. Hadi bakalım, kolay gelsin..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • god of war karanlık mı?

  • Yapay zekanın onu yapan insan zekasından daha akıllı olduğunu düşünmek, ancak yapay bir zekanın ürünü olabilir. Akıl tek başına tekil bir kavram değildir, ruh ve kalp gibi onu gerçek kılan unsurlarla birlikte vardır. Günümüzde yapay zekanın herkesi büyüleyen öne çıkan özelliği çok büyük verileri kısa sürede işleyebilmesidir. Türkçemize koyduğumuz isim ne kadar da yerinde ve güzel... "Bilgi-sayar" ! Yapay zeka ise hayatımızı kolaylaştıran ve hayatın her alanında bize destek olan yardımcılarımızdır. Onları geliştirdiğimiz için kendimize teşekkür edelim.

  • Ölümsüzlük diye bir şey yok ölmeseydi peygamber ölmezdi kim bu zatı zungur robot diyor insan eliyle yapılan şey ne kadar durur

  • Son GOW'lar gibi yakın kamera açısı ve serbest zıplamanın olmadığı gibi olacaksa yapmasınlar. TMNT dediğin oyunda karakter istediğin gibi atlayıp zıplayabilmeli, kombo yapabilmeli, geniş kamera açısı ve açık Dünya olmalı. GOW gibi olacak olmaz o iş. Ninjayız aga biz. Sağdan soldan atlayabilmeli, tırmanabilmeli estetik dövüş hareketleri yapabilmeliyiz. Şimdiden iyi veya kötü demek zor ancak bu şekilde bir GOW benzeri sınırlamayla iyi olsa bile çoook da iyi bir oyun olacağını düşünmüyorum. Bekleyelim görelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaplumbağa
    creed



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamzatuna64 -- 28 Mart 2023; 15:59:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çizgi romanı 5 sayılık mini seri. Bu demek oluyor ki bayağı bir şeyler ekleyecekler. Umarım güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ninja kaplumbağaların hep bir gothic yönü vardır zaten ( 90 lardaki anime serisi özellikle ) , en son batman le olan animasyonları da harikaydı heyecanla bekliyoruz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Nisan 2023; 0:49:18 >
  • gow çöpü yerine ninja gaiden tarzı bir yapım olursa harika olur.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ninja Kaplumbağaları ne küçükken severdim ne de şimdi. Çok bilgimin olduğu ve umrumda olan bir marka da değil. Fakat The Last Ronin gerçekten harika bir eser. İçinizden 'lan kaplumbağa karanlık olsa ne olur, olmasa ne olur' diye düşünebilirsiniz ama okumanızı tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.